Stránka 3 z 3 PrvníPrvní 123
Výsledky 51 až 58 z 58

Téma: 2000 vs. XP

Standardní

Lord Owl: jistěže jsou mnohem důležitější kritéria systému, ale to je tak všechno, v čem s tebou souhlasim. Tu pohádku sis vymyslel sám během pěti minut? Nebo ani ne? Vypadá na to. To že si nějaká tebou *vtipně* vymyšlená babička neumí pustit něco z hadru a dává tam CD a nepočká, než pořádně naběhne systém, to je její věc. Já nevim jak ty, mě autorun nedělá problémy (mám XP pro). Vono se to celkem hodí (neříkám že vždycky, nejsem obchodním zástupcem mrkvosoftu). Co se ti nelíbí na tom, že když dáš do mechaniky prázdný CD (většinou za účelem, že na něj chceš něco pálit, že jo?), tak ti vyplivne okno, kde si vybereš, čím to chceš pálit, nebo když máš CD s MP3, tak ti vyhodí, čím to chceš přehrát, případně jestli chceš otevřít vokno s jeho obsahem. Samozřejmě pokud dáváš do mechaniky CD, tak asi za nějakým účelem, nebo ne? A to že si to u 98-iček nemyslel, to neznamená vůbec nic. Ty sis taky nemyslel v první třídě základky, že je něco jako derivace nebo n-tá odmocnina
    1) ASUS M6A
    2) Toshiba Portége R600-10U
    3) ASUS A8V-X AMD Athlon 64 3000+ Kingmax 2x256MB DDR 400 WD 120GB Samsung 80 GB GMC G30 Fortron FSP400-60THN-P
    Ideální indentace pro Pascal je šest stop pod zem.

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    359

Standardní

Citace Původně odeslal ripper
    ...Samozřejmě pokud dáváš do mechaniky CD, tak asi za nějakým účelem, nebo ne...
    naprosta pravda. davam to do mechaniky za ucelem pracovat s obsahem CD a nikoliv aby mi nejakej YntelYgent nutil pouzivat jeho zavadecku na kterou jeste navic cekam nez se natahne... to vzdycky rostu kdyz sedim u ciziho poce...
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Senior Member Avatar uživatele Lord Owl
    Vliv
    275

Standardní

to Ripper:

ta pohádka byla jen příklad (nechtěl jsem za to od tebe oscara)
    Chtěl jsem to jen zlehčit, protože když k někomu přijdu spravovat počítač a vidím, že má zaplej autorun CD, tak mně to vždycky přivede do varu.
    Vypěstoval jsem si na to alergii.

když chci pálit na prázdné médium, vsunu ho do palírny, mezitím kliknu na ikonku Nera a můžu pracovat hned, jak se mechanika chytne.

Nemusím čekat, až se mě BILLOVO WOKNO zeptá, jestli s tím chci dělat suchý vrby. Já vím co chci dělat a umím to, Bill mně tímhle šíleně uráží a podceňuje.

Pohádkou o Babce jsem chtěl naznačit (aneb z kontextu vyplývá), že i nezkušenou Babičku "gamesovku" to začne po čase taky sr.áááát.
    Core Duo2 2,66Ghz, 2048 DDR2-dual Kingmax, 320 Gb WDG RE2 SataII(16Mb cache),GeForce 7950GT 512 MB PCIe, NEC AD-7173A,DVD-RW/TOSHIBA SD-M2012,DVD, siť int. Realtek, mb-MSI P35 Neo2-FiR,int.Realtek HD Audio, mon. NOKIA 446 Pro.

Standardní

nevim, jestli to funguje, ale pokud vim, tak tam je taky zaskrtavaci policko na vypnuti Ale je docela mozny, ze i kdyz to zaskrtnes, ze to tam priste zase bude, protoze zname mrkvosoft...
    No a v nejhorsim jdes pres TweakXP nebo neco podobnyho
    1) ASUS M6A
    2) Toshiba Portége R600-10U
    3) ASUS A8V-X AMD Athlon 64 3000+ Kingmax 2x256MB DDR 400 WD 120GB Samsung 80 GB GMC G30 Fortron FSP400-60THN-P
    Ideální indentace pro Pascal je šest stop pod zem.

Vliv
    359

Standardní

Citace Původně odeslal ripper
    nevim, jestli to funguje, ale pokud vim, tak tam je taky zaskrtavaci policko na vypnuti Ale je docela mozny, ze i kdyz to zaskrtnes, ze to tam priste zase bude, protoze zname mrkvosoft...
    No a v nejhorsim jdes pres TweakXP nebo neco podobnyho
    tusim ze je to tak, ze to funguje jen pro to dotycne CD. priste je to tam samozrejme znovu...

Standardní

Win2k mám a zatím u nich zůstanu, je však problém, že jejich podpora od výrobce slábne. Je mnoho věcí, které Microsoft u winXP vyřešil a u win2k nikoliv. Takhle měl problémy jeden doktorand na VUT, který měl jako diplomku připojení IDE disku přes USB a některé věci (ohledně IDE rozhraní) vůbec nefungovaly a z Microsoftu mu odpověděli, že o tom ví, ale že s tím nic dělat nebudou, ať si počká na winXP, které to budou mít opraveno. A opravdu je implementace IDE rozhraní pro winXP kvalitnější, než u win2k (možná i s tím souvisí problém nvidie, udělat pořádné IDE drivery pro chipset nForce2 pod win2k). Oba systémy jdou dobře používat, akorát mě s**e u winXP ta spousta různých zbytečností, které winXP chce za tebe řešit, místo aby to nechal na vůli uživatele. Osobně bych do win98 nebo nedej bože do Millénií nešel, už jen kvůli neexistenci slušnějšího souborového systému. DOS hry jsou problém, protože NT systémy nepodporují dobře (nebo vůbec?) VESA BIOS, na druhou stranu se nelze divit, když DOSová hra chce přímo řídit hardware a NT jim to správně nepovolí. Je třeba se asi rozhodnout mezi stabilitou OS a DOS hrami.
    Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518

Standardní

mno, u me vedou w2k. XP z meho pohledu nemaji nic navic oproti w2k ( kdyz je mas dobre udrzovany :) ) teda mimo par blbejch otravnejch hlasek... ten autorun je fakt jen pro to dany CD, protoze i pri vlozeni CD s podobnym obsahem ( mp3 vs. mp3 ) se spusti znova ( nemluvim o zasahu prez registry ). takze w2k rulz.

Vliv
    359

Standardní

Citace Původně odeslal leo
    Win2k mám a zatím u nich zůstanu, je však problém, že jejich podpora od výrobce slábne. Je mnoho věcí, které Microsoft u winXP vyřešil a u win2k nikoliv. Takhle měl problémy jeden doktorand na VUT, který měl jako diplomku připojení IDE disku přes USB a některé věci (ohledně IDE rozhraní) vůbec nefungovaly a z Microsoftu mu odpověděli, že o tom ví, ale že s tím nic dělat nebudou, ať si počká na winXP, které to budou mít opraveno. A opravdu je implementace IDE rozhraní pro winXP kvalitnější, než u win2k (možná i s tím souvisí problém nvidie, udělat pořádné IDE drivery pro chipset nForce2 pod win2k). Oba systémy jdou dobře používat, akorát mě s**e u winXP ta spousta různých zbytečností, které winXP chce za tebe řešit, místo aby to nechal na vůli uživatele. Osobně bych do win98 nebo nedej bože do Millénií nešel, už jen kvůli neexistenci slušnějšího souborového systému. DOS hry jsou problém, protože NT systémy nepodporují dobře (nebo vůbec?) VESA BIOS, na druhou stranu se nelze divit, když DOSová hra chce přímo řídit hardware a NT jim to správně nepovolí. Je třeba se asi rozhodnout mezi stabilitou OS a DOS hrami.
    nastesti si velkoodberatele vynutili prodlouzeni podpory, protoze ta predstava, ze ve velkem podniku budou mit barevne XPcka jen kvuli tomu, ze maji modre ramecky me pripada smesna...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání