Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: odfajcil som sekundarny radic ?

Senior Member
    Vliv
    286

Standardní odfajcil som sekundarny radic ?

nazdar na mojej doske - vid. popis zostavy dole - mam podozrenie na odfajceny sekundarny radic...

... na sek. radic som mal ako master Teac napalovacku a ako slave suplik, do ktoreho som obcas zasunul starsi 2.5GB disk, na ktorom si sem tam prinesiem od kamosa nejake veci na zalohovanie a tie potom vypalim...
    - VZDY som disk vkladal a vyberal pri VYPNUTOM PC, ALE predvcerom som ani neviem preco vyskusal zasunut disk pocas behu WinXP, ze ci to bude fungovat - a NEFUNGOVALO, este som mal pocit ze sa mi zacala zasekavat myska , tak som to restatol a uz mi BIOS zahlasil, ze nemam na sek. radici ATAPI kompatibilne zariadenia a nasledne ani WinXP nenasli ani napalovacku ani suplik ...
    ... dokonca mi ani BIOS teraz neponuka v zozname poradia bootovania CR ROM...
    ...ked som dal napalovacku ako slave na primarny radic, tak slape v pohode...

vie mi niekto poradit, co by som mal este vyskusat ?
    Abit NF7-S, XP1700+@2400+(10x200) 1,78V, pasiv Tt SilentTower, Sparkle 6600 +pasiv Tt Schooner, 2x512MB DDR400CL2,5 , 80GB Seagate Barracuda PATA, CDRW Teac552, DVD Teac, DVDRW NEC3520A, mod. Eurocase, mod.zdroj 400W+120cmFan, Eizo L568

Standardní

Bios si asi resetol, co?

Ale obavam sa,ze to bude na vymenu. Bud rad, ze neodislo vsetko...
    AMD Athlon 1700XP+@2400XP+ DUT3C JIUHB default VCore, MB Epox 8k9a, Arctic Cooling Copper Silent TC, 256MB DDR266 Apacer CL2, HDD Hitachi DeskStar 250GB PATA, Sapphire ATI 9100 64MB, TEAC CDW58E, EIZO L568 @ DVI, 2x audio zostava

Senior Member
    Vliv
    286

Standardní

Citace Původně odeslal Axel
    Bios si asi resetol, co?

Ale obavam sa,ze to bude na vymenu. Bud rad, ze neodislo vsetko...
    ...ano resetol, ...este skusim znova nahrat BIOS ...

... no ehm, na vymenu to je, len mi to nikto nezobere - na doske mam totiz V-mod na napajanie pamati - je tam vidiet , ze je tam pajkovane... - ale zas vsimne si to len clovek, ktory vie kam sama pozriet ...
    Abit NF7-S, XP1700+@2400+(10x200) 1,78V, pasiv Tt SilentTower, Sparkle 6600 +pasiv Tt Schooner, 2x512MB DDR400CL2,5 , 80GB Seagate Barracuda PATA, CDRW Teac552, DVD Teac, DVDRW NEC3520A, mod. Eurocase, mod.zdroj 400W+120cmFan, Eizo L568

Standardní

Skus ho este natvrdo zablokovat v biose, nahodi system a znova ho povolit, mozno sa spameta
    AMD Athlon 1700XP+@2400XP+ DUT3C JIUHB default VCore, MB Epox 8k9a, Arctic Cooling Copper Silent TC, 256MB DDR266 Apacer CL2, HDD Hitachi DeskStar 250GB PATA, Sapphire ATI 9100 64MB, TEAC CDW58E, EIZO L568 @ DVI, 2x audio zostava

Standardní

Taky jsem měl podobný problém. Akorát mi nešly 3 jednotky současně, vždy jen max. 2 najednou a bylo jedno jestli na jednom řadiči současně nebo na každym jedna. Tak jsem zkoušel všechny možný varianty zapojení, měnil jsem kabely a za pár dní se to rozběhlo.
    Už mi to tak funguje asi půl roku ale výkon disku je teď asi poloviční.
    Až budu mít možnost postádat PC tak desku zkusim poslat na reklamaci, co mi na to řeknou.

Standardní

Taky jsem měl podobný problém. Akorát mi nešly 3 jednotky současně, vždy jen max. 2 najednou a bylo jedno jestli na jednom řadiči současně nebo na každym jedna. Tak jsem zkoušel všechny možný varianty zapojení, měnil jsem kabely a za pár dní se to rozběhlo.
    Už mi to tak funguje asi půl roku ale výkon disku je teď asi poloviční.
    Až budu mít možnost postádat PC tak desku zkusim poslat na reklamaci, co mi na to řeknou.

Standardní

Můžeš ještě zkusit projet řadič zkoušečkou. Pokud to nepojede, tak nový PCI řadič.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání