Stránka 1 z 2 12 PosledníPoslední
Výsledky 1 až 25 z 33

Téma: Definitivni reseni: Siemensy a non-stop DataNonstop

Member
    Vliv
    280

Standardní Definitivni reseni: Siemensy a non-stop DataNonstop

jak tedy na to mam siemens C55 a USB datovy kabel s napajenim. dobijeni baterky samozrejme blbne a ja chcu byt stale online takze co tedy mam koupit kabel na COM port s nabijenim ze zasuvky a koupit casovany spinac-zasuvku a nastavit 2hodiny zapnuto/ 2hodiny vypnuto pochopil jsem to spravne? bude to 100% fungovat a nejde nahodou neco vykutit s tim USB kabelem kdyz uz stal tolik penez diky

Standardní

Co presne ti ten kabel v USB dela? Nestiha dobujet??

Junior Member
    Vliv
    264

Standardní

Mno ja ted jedu pres C55 (silver FW24) a musim rici mam com cabel s dobijenim (ktere jsem si sam udelal pin 1 + pin 2- nic vic) a dela mi to taky problemy porad se nabiji a vybiji a jede ale obcas udela zvuk jako kdyz ho spatne preflashujete takze myslim si ze kupovat Com cabel kdyz uz mas USB je zbytecen pred tim jsem pouzival ME/S45i pres COM (original sl45) cabel a proste se nabil a pak se to preplo na sitovi zdroj a baterka se mi nevybijela prodte a jednoduse si mysli ze je to v telefonu ci co protoze pokud ho napajim z nabijecky a ta potvurka se stejnak vybyji tak je to jasne pokud se chces dozvedet vice tak se jukni na :

mt.siemens.com
    je to popsano krasne ve foru taky je tam ze FW 18 je na ten net lepsi no nevim pokud jeste muzu poradit tak na studne jsem si stahl Cproxy a ktery urychluje pripojeni na stranky a je to fakt pravda urychlilo se mi to pres GPRS o 50% osobne je to sluzba za kterou bych ochotne zaplatil kdo to neodskosel tak nevi (internet turbo mi rozhasilo pripojeni takze ho osobne nedoporucuji ) proste treba skouset.

jo jak se ti projevuje ta baterka me se telefon nevybyje ale pp par hodnach trvaleho pripojeni se proste pokazi je ho treba vypnout zapnout a je to o.k. kazdopadne skusi CPROXY je to cesky a Free Soft sice zapsany jako demo ale da se zadarmo registrovat takze pak nebude demo ale full a to gratis

Member
    Vliv
    280

Standardní

takze asi tusim reseni - rozdelam ten konektor na kablu u telefonu - odstrihnu prvni dva dratky a pripajim tam nabijecku kterou hodim do casovany zasuvky. je to tak?

Senior Member
    Věk
    44
    Vliv
    291

Standardní

Citace Původně odeslal sub-drum-47
    takze asi tusim reseni - rozdelam ten konektor na kablu u telefonu - odstrihnu prvni dva dratky a pripajim tam nabijecku kterou hodim do casovany zasuvky. je to tak?
    neni. takhle sem to udelal taky, ale telefon se mi odmital detekovat. tudiz ty kabely tam musej bejt vsechny, jen k tem krajnim pripajej jeste tu nabijecku. a bacha, sice nemam casovou zasuvku (resp mam, ale jeste sem ji nezkousel), ale kdyz telefon nabijim a chci ho po nabiti odpojit z nabijecky a potom zase pripojit tak mi spadne spojeni a musim se reconnectit znova nevim jestli je chyba jen u mea nbo to tak je u vsech
    Xeon X5650 .:. Asus P6T Deluxe V2 .:. 3x2GB Kingston DDR3 2GHz .:. Asus GTX285 .:. Total ~2750GB HDD Capacity .:. Creative SoundBlaster X-Fi .:. LG L245WPBH 24" LCD .:. Logitech G5 .:. gMONO case w/ Delta 700W

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

Standardní

Ja sem nabijecku pres kterou jsem mel to permanentni nabijeni zbastleny asi pred necelym mesicem oddelal Ale co si pamatuju, tak to co popisuje LookAS s tim padanim spojeni je pravda... Zajimavy je, ze se mi to stavalo JEN PO PLNYM NABITI tlf... Kdyz jsem ho nechal jen chvilku, a pak to zase vytahl, tak pohoda, ale jakmile se dobil, uz nenabijel a ja to vytahl, tak slus...

Kdyby nekdo na netu vyhrabal nejaky "utlimate Siemens solution", urcite hodte link!
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Junior Member
    Vliv
    264

Standardní

Panove asi se opakuji ale zkuste se juknout na http://mt.siemens.com je tam forum ktere se tim zabiva resi to tak ze si nahrajou FW 18 no nevim podivejte se tam

Member
    Vliv
    280

Standardní

takze jsem si pripajel nabijecku k tomu kabelu a nechal to tam zapojeno vsechno. kdyz to zapojim do HUBu v monitoru tak to nahlasi prepeti na rozbocovaci ale kdyz to jede z motherboardu tak pohodka. akorat to nejede tak jak by melo - pri kazdem sepnuti/vypnuti nabijecky casovanou zasuvkou spadne pripojeni. takze jsem vlastne vyresil prd! nevite nekdo co s tim?

Senior Member Avatar uživatele Fleak
    Věk
    37
    Vliv
    290

Standardní

jeste jsem na nejakym foru videl ze si dost lidi udelalo svoji baterii.Sehnali si zdroj kterej mel asi 4,2-5V a 1A a trafo a problem byl vyresen myslim ze se to tak tykalo siemensu!!Ale nevim to jestli ty hodnoty jsou spravne!!Nekdo kdo tomu rozumi tak pro nej nemuze byt problem to sestavit!!!Mi ted ve skole delame regulovatelny zroj od 3-15 V s 1A takze to by se hodilo no ale ja s timhle nemam problemy!!!Philips fisio 620 se nikdy nevypne
    AMD A64 3200+ Venice @ 2,7 GHz 1,575 V (TCaseMax 53°) + AC FREEZER 64 Pro | DFI nF4 ultra Infinity | PQI 2 x 512 MB RAM | Sapphire X1900 GT 256 MB no/OC | Seagate 7200.10 320 GB SATA II + Maxtor DiamondMax 10 250 GB PATA | Samsung SH-S182M | Fortron 400W - PNF | Logitech MX510 + Steelpad QcK | Sennheiser 212 PRO & Hercules XPS 2.100

Member
    Vliv
    280

Standardní

o tom s tim zdrojem jsem vzdycky tusil bohuzel nevim jak to postavit ;-(

Věk
    37
    Vliv
    290

Standardní

nemusi se stavit myslim ze by se dal i nekde v pohode koupit!!Napr. GES
    AMD A64 3200+ Venice @ 2,7 GHz 1,575 V (TCaseMax 53°) + AC FREEZER 64 Pro | DFI nF4 ultra Infinity | PQI 2 x 512 MB RAM | Sapphire X1900 GT 256 MB no/OC | Seagate 7200.10 320 GB SATA II + Maxtor DiamondMax 10 250 GB PATA | Samsung SH-S182M | Fortron 400W - PNF | Logitech MX510 + Steelpad QcK | Sennheiser 212 PRO & Hercules XPS 2.100

Junior Member
    Vliv
    264

Standardní

Panove vy me udivujete cim dal vice tak za:

1)je to krasna myslenka ktera de jednoduse realizovat a dokonce nemusite nic stavet ale nevim jak u siemensua le myslim ze je to stejne zalezi na odporu baterie a ta rika telefonu jak je telefon nabity takze pokud se pustite do teto realizace tak s tim pocitejste ja osobne si myslim ze je to zbytecne me telefon jede normalne pres nabijecku

2) samotna realizace, vite ke svemu telefonu jste obdrzeli asi 100% nabijecku pokud ho nemate z druhe ruky pokud se bavime o siemens x45 c55 a výše maáte 100% impulsní nabíječku tzn žádné trafo jen civka integrac ketry pousti napeti a tudiz ma mensi odber ze site mensi ztrátovost jelikoz se napeti netransformuje .
    Proto si zkuste koupit konektor (protikus ke své nabíječce c55 staci trochu upravit) a opatrne (dodrzte polaritu mozna se nic nestane ale ovykle tomu tak neni) připevněte vývody k vyývodum na připojeni baterie a mate po domacku udelane trafo otazka tak 15 minut .....

ALE JAK JSEM SE ZMINIL NAHORE NEMUSI TO VUBEC FUNGOVAT Z RŮZNÝCH ASPEKTU NAPRIKLAD IMPULZAK MUSI DOSTAT SIGNAL ZE MA ZACIT NAPAJET TAKZE TO MUZE BYT 1 A POSLEDNI KAMEN URAZU BACHA NA TO SEZENTE SE TREBA NABIJECKU NA X35 NEBO X25 A MATE PO PROBLEMU S IMPULSEM ALE MUZE SE STAT ZE TELEFON VAM PROSTE NEZBASTI ODPOR NABIJECKY

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

Standardní

2Lama : Jsi opravdu panbuh, dekujeme ti za to, ze jsi nam barvite popsal, co jsme dostali s telefonem a jak vytahat dratky... To uz ma myslim kazdej doma zbastleny... Ted kdybys snad jen vyresil, proc se nenabiji po plnym dobiti,pripadne kdyz to das na casovanou zasuvku , proc to pada... PROTOZE O TO TU BEZI!!!

Ale jinak diky, je dobry si uvedomit, ze jsme k telefonu dostali nabijecku
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Member
    Vliv
    280

Standardní

Citace Původně odeslal D_a_v_i_d
    2Lama : Jsi opravdu panbuh, dekujeme ti za to, ze jsi nam barvite popsal, co jsme dostali s telefonem a jak vytahat dratky... To uz ma myslim kazdej doma zbastleny... Ted kdybys snad jen vyresil, proc se nenabiji po plnym dobiti,pripadne kdyz to das na casovanou zasuvku , proc to pada... PROTOZE O TO TU BEZI!!!

Ale jinak diky, je dobry si uvedomit, ze jsme k telefonu dostali nabijecku
    diky...

Junior Member
    Vliv
    264

Standardní

Ja vas seru kdyz vam to vysvetluji tak se mi vysmejete seru na vas je videt ze jste jen bastli asi nic jineho

Standardní

A muzes si za to hned tou 1. vetou
    Citace Původně odeslal Lama
    Panove vy me udivujete cim dal vice tak za:
    Kdyz z nekoho delas vola, tak si pis ze nekdo prijde a oplati ti to...

Ale presto diky, dozvedel jsem se par novej informaci kdo jeste nikdo nerikal. Treba na to nakonec prijdeme... Tak na nas neser a spojme se Ok?

Junior Member
    Vliv
    264

Standardní

Ja nebyt urazena lama jen jsem chtel trosku pomoct s tim co vim mam c55 FW 24 (original) a nabijeni mi nedela problemy jede to o.k. jen se nekdy stane ze MS wokno exploreru nějak nechce komunikovat s telefonem tedy modeme ale to je software kdyz zapnu mozilu tak to jede jak ma.

skouseli jste se juknout na mt-siemens.com taky to tam resili ale nivim jak to dopadlo jelikoz mi to bordel nedela

Tak zatim URAZENA LAMA

Member
    Vliv
    280

Standardní

Citace Původně odeslal Lama
    Ja nebyt urazena lama jen jsem chtel trosku pomoct s tim co vim mam c55 FW 24 (original) a nabijeni mi nedela problemy jede to o.k. jen se nekdy stane ze MS wokno exploreru nějak nechce komunikovat s telefonem tedy modeme ale to je software kdyz zapnu mozilu tak to jede jak ma.

skouseli jste se juknout na mt-siemens.com taky to tam resili ale nivim jak to dopadlo jelikoz mi to bordel nedela

Tak zatim URAZENA LAMA
    hele ty mas origos kabel siemens? ja mam nejaky divny. kamos ted dostal original - ten s tim prepinatkem a trema ledkama tak to ozkousim.....

Standardní

Nevim jestli jste jeste na to neprisli, ale telefon se neseka jen kvuli nabijeni... Podle nejakych techniku za to muze nejaka soucastka ,ktera se po delsim pouzivani prehriva...

Member
    Věk
    42
    Vliv
    269

Standardní

Citace Původně odeslal Blackdot
    Nevim jestli jste jeste na to neprisli, ale telefon se neseka jen kvuli nabijeni... Podle nejakych techniku za to muze nejaka soucastka ,ktera se po delsim pouzivani prehriva...
    Rád bych věděl, jestli má někdo zkušenosti s modemem Siemens MC35i a stahováním větším množstvím dat. Mám totiž ten modem cca 3 týdny a včera jsem poprvé něco většího stahoval. Stahoval jsem 120MB sp1 pro WinXP a asi 3*mi to spadlo cca po 30Mb. Tak nevím, čím to teda je.
    Case:Chieftec DX-01B-D-U, Zdroj:LC Power 550W gold, MB:MSI KT6 Delta-LSR, CPU:AMD Athlon XP 2200+, Paměti:2xApacer 512/400, VGA:ASUS A9550GE/TD 128MB, HDD:Seagate Baracuda IV - 80GB, DVD-RW:LG GSA-4163B, DVD-Rom:Toshiba SDM2012C, Monitor:19´IBM P97, Repro:2.1 Creative Inspire P380

Standardní

Citace Původně odeslal smile4me
    Citace Původně odeslal Blackdot
    Rád bych věděl, jestli má někdo zkušenosti s modemem Siemens MC35i a stahováním větším množstvím dat. Mám totiž ten modem cca 3 týdny a včera jsem poprvé něco většího stahoval. Stahoval jsem 120MB sp1 pro WinXP a asi 3*mi to spadlo cca po 30Mb. Tak nevím, čím to teda je.
    No zase .. nekde jsem cetl ze siemens nehodla tu chybu telefonu napravovat, ze nejsou urceny pro nonstop datovani! Ze pokud nekdo chce pouzivat telefon jen na data, tak by si mel koupit nejaky prumyslovy modul. Z cehos vypliva ze by MC35i tento problem mit nemela...
    Zkus to jeste neco postahovat...

Věk
    37
    Vliv
    290

Standardní

u tech siemensu zkuste odandat zadni kryt!Docetl jsem se ze nejakym lidem se brutalne hreje baterka tak ze by to mohlo byt i tim!!!Chtelo by to zkusit nejak chladit treba to pomuze

Standardní

Me to nepomohlo... tak nevim. mozna doma moc topim hihi

Member
    Vliv
    280

Standardní

ten problem s prehrivanim JE ale vetsinou az kdyz uz se neustale nabiji baterka... nam se nabijet prestana ;-(

Junior Member
    Vliv
    264

Standardní

A opet jsem zpet se svym pitomym detailem podle nekterych lidi padj siemensy tedy c55 pokud ho nekdo vlastnite tak se vas to tyka no vlastne i vas ostatnich jelikoz to urcite nejde vzdy 100%

Takze jedna se o frimware ja mam 24 ostatni tedy s fora na mt-siemens.com preferuji FW 18 ten je podle nich stabilni a toho se skuste drzet ale ja mam jeste ME/S45i pro ty co nevi co tento nazev znamena jedná se o ME45 preflesovanou na S45i no a na s45i soft 04 mi to co 4 +- par hodin proste spadlo chtelo to vypnout a zapnout telefon kdyz jsem nahral spatky fullflash ME45 tak mi to jelo normalne ale na 3+1 time slot tkaze radsi 4+1 a co par hodin se odpojit a znovu pripojit nez mit neco pomaleho a u ME/S45i nemam problem z nabijenim proste se hodi taky jako c55 do rezimu nabito a jede bez baterky (laicky receno 100% bez baterky nejede) baterka i telefon je studena no napsal bych i teplotu ale to umi jen ME/s45i (prirozene i jine siemensi ci telefony) takze pokud vam to pada tak zkuste stabilni frimware

Lama konec

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání