Původně odeslal
Frost
Dnes jsem si toho Fortrona 300w koupil a kdyz ho porovnam s Chieftec 360w zdrojem tak je to velmi velkej rozdil. Ten Chieftec opravdu rve. Ale kdyz ho porovnam s mim normalnim 300w zdrojem do kteryho sem dal tichej vetrak a kulatou mrizku tak to takovej rozdil neni. Hluk se snizil asi jen o 15%, ale ja jsem hodne narocnej na hluk takze jakekoliv foukani je pro me hlucne. Ten Fortron ma vyhodu ze odsava primo od procesoru tepli vzduch tak se mi teplota snizi o 2C a nemusim mit zaple ostatni vetraky na zadni stene Case. Pokud budes meni za 350W verzi tak se to asi vyplati protoze ta stoji 1500 a normalne je jeho cena prilis kdyz se lisi oproti 300w verzi jen o par A na 12v a 5v vetvi. Rozhodne si co se tyce hluku polepsis o moooc a vrazit do toho 800kc se vyplati.
to ja sem prave taky narocnej na hluk, a to dost

ale vodu nechci.... disk dostane oloveny pouzdro, procak chladi co mam v popise,kdyz stahnu to vohuleny napeti,tak bych nejakejch 1000+ot. mohl mit (ted mam 1500 pri praci)
no,ale zdroj me jebe.... sem premejslel,jestli by nebylo dobry (+levny) reseni 80mm CM na 5V ? sem ale cet,ze ho uchladi min na 7V.... ?
jinak muzu mit i 300W za doplatek 200,- ale ten uz se mi zda celekm slabej... ten Chief. ma vic amperek i proti tomu 350w....
muzete mi pro predstavu napsat,jak ten forton huci ? treba neco jako "huci jako volne zavesena [proste zadnej bordel vzduchu mlaticiho do soucastek] 80mm na 1500 ot." ?
furt se nemuzu zbavit predstavy,ze to bude znatelne slyset.... [ten chief je zabijak,ale ten neresim,pujde pryc urcite....]