Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: AVG 7 automatická aktualizace a testy.

Standardní AVG 7 automatická aktualizace a testy.

Na tomto programu mne štve, že pokaždé když se připojím na net, začne to stahovat aktualizaci. Někdy se taky zapne automaticky test. Nikde nemůžu najít kde se to vypíná. Poraďte, please!?
    [Project Morpheus] Intel Core2Duo E8200@3,9GHz, 4096MB DDR2, P35-DS3P, Radeon HD2600Pro 512MB, 1,5TB+0,75TB+2TB, Toshiba DVD-Rom 16x,48x, LG DVD-smazirna, BenQ LCD 22", HP Deskjet 959c, LaserMouse 6000, AC 550W
    [NTB] Corei5 2,6GHz, 6GB DDR3, nVidia Quattro 512MB, 250GB+300GB, LCD 14,1", 720p projector

Standardní Re: AVG 7 automatická aktualizace a testy.

Citace Původně odeslal Špeta Marek
    Na tomto programu mne štve, že pokaždé když se připojím na net, začne to stahovat aktualizaci. Někdy se taky zapne automaticky test. Nikde nemůžu najít kde se to vypíná. Poraďte, please!?
    no mel sem ten samej problem, zaboha to neslo vypnout, test se poustil po zapnuti pocitace kazdy den. Vyresil jsem to dost brutalne uninstall
    Pašák erda.

Standardní

uplne to samy!Aktualizace mi je jedno,za tu jsem rad ale ten test me taky leze pekne na nervy
    Full GAS...

Standardní

AVGcc ->Plánovač, pravým myšítkem Naplánované úkoly, v okně pak tlačítkem Upravit zrušit zaškrtnutí u toho, co nechceš.

Senior Member mince
    Vliv
    299

Standardní

Mě v práci testy nevadí, ale jedu přes proxynu a za boha nemůžu najít, kde se to v tom AVG nastavuje.
    Takhle samo že nic nestáhnu.
    MB G... a to už taky není pravda ;)
    A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........

Standardní

Citace Původně odeslal Millisx
    Mě v práci testy nevadí, ale jedu přes proxynu a za boha nemůžu najít, kde se to v tom AVG nastavuje.
    I muj predchozi prispevek plati pro AVG 7!!!
    AVGcc ->Manažer aktualizací, pravým myšítkem Konfigurace, hned první karta je proxy.

Senior Member mince
    Vliv
    299

Standardní

Citace Původně odeslal iv93611
    Citace Původně odeslal Millisx
    I muj predchozi prispevek plati pro AVG 7!!!
    AVGcc ->Manažer aktualizací, pravým myšítkem Konfigurace, hned první karta je proxy.
    Aktualizece tam byly, ale Manažer aktualizací jsem přehlíd
    Thx
    MB G... a to už taky není pravda ;)
    A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........

Standardní

Citace Původně odeslal iv93611
    AVGcc ->Plánovač, pravým myšítkem Naplánované úkoly, v okně pak tlačítkem Upravit zrušit zaškrtnutí u toho, co nechceš.
    to jsou pouze aktualizace,ty mi nevadi.Chci zrusit denne se spoustejici test!
    Full GAS...

Standardní

No ale tamtez je volba Pravidelne spoustet testy podle planu. Bud zaskrtnout, nebo ne.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání