at delam co delam tak mi na my zvukarne na desce nehraje ten winamp 5.1 ale pouze 3.1 nevi nekdo co s tim?
at delam co delam tak mi na my zvukarne na desce nehraje ten winamp 5.1 ale pouze 3.1 nevi nekdo co s tim?
Pašák erda.
Me jede winamp dokonce jen 2.1 (mám 5.1). Nainstaloval sem MusicMatch,Sonique a dalsi prehravace a tri repraky sou furt hluchy.
Pritom kdyz pustim nejakou mp3 ve win media playeru, tak jedou vsechny repraky,nechapu.
Poradte nekdo...
musíš mať nainštalovaný DirectX a vo Winampe vybraté ako výstupné zariadenie DirectSound![]()
Teclast F6 Pro, HP Probook 470 G0
oboji tam mam.Původně odeslal Wizzard
Pašák erda.
tak máš ten DS nejako divne nastavený, mne to ide![]()
Teclast F6 Pro, HP Probook 470 G0
Tak sme na tom s Eraserem asi stejne. DirectX 9.0b, ve Winampu pres Directsound 2.2.6 (winamp 2.91) a ukazuje speaker setup 5.1 tak nevim kde je chyby, a jak rikam pres media player hraje vsech 6 repraku !!
Wizzard vam uz poradil a rekl bych dobre, jenom jeste doplnim ze krome toho ze se musi ve WinAmpu nastavit DirectSound, tak je jeste treba zaskrtnout "povolit hardwarovou akceleraci". (Odzkouseno ve WinAmpu 2.95)
No a jestli ani to nezabere (dost bych se divil). Tak tohle by melo: http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=129453 a jestli ne, tak Panbuh s vami.![]()
Existuje teorie, ktera tvrdi, ze kdyby jednou nekdo prisel na to, k cemu vesmir je a proc tu je, vesmir by okamzite zmizel a jeho misto by zaujalo neco jeste mnohem bizarnejsiho a nevysvetlitelnejsiho. .::. Existuje jina teorie, ktera tvrdi, ze uz se stalo. // Douglas Adams - Restaurant na konci vesmiru
--- \"fii fuu fifi fuu, fii fuu fifi fuu\" --- EVERYTHInG ThAt HAS A BEGINniNG HAS an END ---
AOpen AK73(A)-V, AMD Athlon 1000@1050, arctic cooling Super Silent PRO, Sapphire Radek John 9000 PRO, Philips BrilliAnce 17A, unknow 512 SDRAM, Western Digital 120GB, Zoltrix Nightingale PRO 6, Genius SW 5.1 Value, Siemens MT50 + Well 56K, MSI 48x16x48x .::. Jeste neco Vas zajima?
helee me uz to de, nemohl sem nait tenhel thread tak uz sem to sem nepsal, dal sem tu hardwarvou popdoru a uz to jelo.Původně odeslal Zvedavec
Pašák erda.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)