Citace Původně odeslal Richardus
Citace Původně odeslal amd!n
Já být tebou tak do toho seznamu přidám ještě MSI 875P Neo. Mám ji a nemohu si ji vynachválit. Stabilita skvělá, možností nastavování spousta (at už v biosu nebo ve windowsech kde si muzes diky CoreCenter utilitce nastavit vše co tě napadne), automatický snižování otáček větráčků funguje taky bezvadně a navíc podle testů na www.Tomshardware.com jde o jednu z nejvýkonějších desek.
Akorát mě osobně se moc nelíbí větráček na NB, spíš bych se obešel bez něj, uvažuju že ho oddělam

P.S. Jedu na Raid 0 a podle mě pozitiva určitě převažují nad negativy, jak o tom někdo psal
Na www.tomshardware.com som nasiel test a MSI 875P z neho nevisiel prave ako vytaz , resp. skoncil ako priemer . Vsetky hore uvedene dosky sa umiestnili lepsie ako MSI ( nepocitam MSI 865 PE Neo 2 , pretoze doska mala zapnuty DOC - Dynamic Overclocking ) , takze MSI sucks. Okrem toho MSI mal vela problemov so stabilitou , PAT ...

MSI - No way.
http://www6.tomshardware.com/motherb.../i875p-61.html

Ale no tak) MSI 875P Neo se tam umístuje jako druhá v pořadí . Prohlídni si to pořádně. V herních testech je lepší pouze MSI 865 ,ale to je vlastně malý podvůdek protože jde o přetaktovaný systém. A všechny výše uvedené desky se mimochodem umístili hůř. A problémy se stabilitou? -ehm- to sis snad musel vycucat z prstu )