Výsledky 1 až 21 z 21

Téma: Napad na case - prosim ohodnotte

Standardní Napad na case - prosim ohodnotte

Zdrawim. Jelikoz si naivne myslim ze jste hodni a poctivi, prozradim vam par napadu ktere chci realizovat s tym, ze je patricne ohodnotite (cti, neokopirujete )

Takze, case cerny matny, predna maska z Carbonu, na bocnicich navrchu a naspodu oranzovae pasy jake ma porche carrera, okno lemovane oranzovymi danger pasy (ty pruhy jako na stavbe), vnutro carbon, oranzove podsviceni. Vepredu dva intake, vzdau jeden 120 outtake, windtunel. Na druhe bocnici (bez okna) muj vlastni motiv oranzovo.

Zatim vic neprozrazuji (taky uz moc toho v planu nemam )
    Takze poradte co jak, co se nehodi, co je naopak fajn a proste diskutujme...

btw: vsechna autorska prava vyhrazena (TM)

Standardní

V tom ciernom matnom case ti tie oranzove podsvietenia moc nevyniknu - matna cierna pohlti velku cast neviem ci to bude moc dobre vyzerat.

Mimoto kombinaciu cierna/oranzova nepovazujem za najstastnejsiu odkedy mame na slovensku Orange

Standardní

Tu pasku jak na stavbe tam nedavej. Uz sem to videl na hodne bednach a ani na jedny to nevypadalo dobre. Ale je to jen muj nazor, daj si tam co chces .
    Btw: kde chces sehnat karbonovou folii? Ja sem po ni patral, ale nic sem nenasel
    A64 E6 3000+@2.7GHz/1.7V Tcase53// 2*512MBGskill 600Mhz@2.5-3-3-7// DFI LP nF4 Ultra-D // cooled by Scythe Ninja //C3D6600nGT256MB // BIV 60GB PATA,B7200.7 200GB SATA // Fortron350W // Aerocool Dream Bay.

Standardní

No s tym orange mas pravdu, uz jen logo a case hodnej hozeni z okna jako usitej ...

Ale co jsem videl jeden cernej case s oranzovymi prvky tak se mi libil... A modrou ma uz skoro kazdy

btw trochu OF: jelikoz jsem ze slovenska ale na ceskym foru. Mam psat cesky, alebo slovensky Lebo mi uz ta cestina pri zlozitejsich vetach trochu nejde

Standardní

Pis jak ti to vyhovuje Co ta folie, mas nejakej typ?
    Btw: jako podsviceni zelena rulezz
    A64 E6 3000+@2.7GHz/1.7V Tcase53// 2*512MBGskill 600Mhz@2.5-3-3-7// DFI LP nF4 Ultra-D // cooled by Scythe Ninja //C3D6600nGT256MB // BIV 60GB PATA,B7200.7 200GB SATA // Fortron350W // Aerocool Dream Bay.

Senior Member mince Avatar uživatele basik
    Vliv
    284

Standardní

Citace Původně odeslal bitmap
    ...Btw: kde chces sehnat karbonovou folii?...
    foliatec ... napriklad ... jinak ve vsech kramech co delaj to tuningu aut ... tyhle "karbonovy" folie letej

http://www.foliatec.cz/

ale je to docela mastny

Standardní

Citace Původně odeslal Jackar
    No s tym orange mas pravdu, uz jen logo a case hodnej hozeni z okna jako usitej ...

Ale co jsem videl jeden cernej case s oranzovymi prvky tak se mi libil... A modrou ma uz skoro kazdy

btw trochu OF: jelikoz jsem ze slovenska ale na ceskym foru. Mam psat cesky, alebo slovensky Lebo mi uz ta cestina pri zlozitejsich vetach trochu nejde

Myslis ze Cech nevie citat po slovensky
    Krvavavdova v priprave
    AMD Athlon 1800+, GeForce4 MX440 - tv out, 256 DDRAM (333MHz), Motherboard - MSI KT3 ULTRA2, Toshiba DVD-ROM, PLEXTOR CD-R PX-W4012A, HDDMaxtor 60GB, Digital camera Mercury 3,1Mpx ( webcam, camera, digital camera....), Water cooling

Standardní

O tej folii som este moc neskumal, ale mame v meste carTuning shop kde najdes aj take veci o ktorych si ani nepocul, takze by nieco mohli zohnat...

Ten pas bol len navrh, newim, musim si spravit case v 3dmaxe a pozriet si ako to bude vyzerat (nahodim potom rendery)... Ale tie porche pasy tam xem mat

Standardní

Citace Původně odeslal Game Master

Myslis ze Cech nevie citat po slovensky
    Viem ze nam rozumiete, ale na par forach uz bolo par "prazakov" co moc nerozumeli
    Ale myslim ze tu su velmi inteligetni ludia a preto sa vam Cechom tymto ospravedlnujem

Standardní

Nikomu se neomlouvej ses slovak tak mluv slovensky klidne mluv cesky my se nejak prispusobime...
    Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to výzva. Nemožné je nevyužitá síla. Nemožné je dočasný stav. NEMOŽNÉ NEEXISTUJE. Muhamad ali

Standardní

Aky zmysel ma ta karbonova folia ak sa mozem spytat?
    Krvavavdova v priprave
    AMD Athlon 1800+, GeForce4 MX440 - tv out, 256 DDRAM (333MHz), Motherboard - MSI KT3 ULTRA2, Toshiba DVD-ROM, PLEXTOR CD-R PX-W4012A, HDDMaxtor 60GB, Digital camera Mercury 3,1Mpx ( webcam, camera, digital camera....), Water cooling

Standardní

2basik: Koko asi stoji meter tej folie? Ked cez 500,- tak sa na to asi vykaslem...

2gameMaster: Kto nevidel nepochopi tu krasu

Standardní

ako plan mas pekny, uvidime co z toho vykuzlis a btw pis ako ti je prirodzenejsie ja osobne pisem strasne moc po cesky kvoli praci a som rad ze tu mozem pisat po Slovensky a nikomu to nevadi a komu hej toho mam v p r d e l i
    MadCap
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Member
    Věk
    45
    Vliv
    276

Standardní

Citace Původně odeslal MadCap
    a komu hej toho mam v p r d e l i
    MadCap
    AMD Athlon XP1700+@2800+ DLT3C JIUHB 0308SPMW (11x133-1.5V @ 11.5x210=2415 MHz - 1.85V), Homemade "Wasserman", 2x 512MB DDR 3200 A-Data, MSI K7N2 Delta2-LSR, Inno3D GeForce 6800 (325/700@375/800), Seagate 200GB SATA, Bigtower Eurocase, FORTRON 350W, DELL P990 19" Trinitron

Standardní

COCKPIT Carbon - anthrazit-černá Folie pro úpravu interiéru 50x50cm
    fólie je po nahřátí dobře tvarovatelná,nevytvářejí se nežádoucí záhyby 1138,-
    hm dost mastne,snad to pude sehant i jinde nez u foliatecu
    https://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
    https://www.litho.cz/ - kása světla a stínu, lithophane, noční světla

Standardní

Hmmm, 50x50 = 1200,- Sk... Asi si to rozmyslim

Ale ako napad to nebolo zle.
    A diky ze ste mi poradili, ohodnotili moje napady a stale dufam ze budem ich jediny vlastnik

Standardní

Citace Původně odeslal Jackar
    Hmmm, 50x50 = 1200,- Sk... Asi si to rozmyslim

Ale ako napad to nebolo zle.
    A diky ze ste mi poradili, ohodnotili moje napady a stale dufam ze budem ich jediny vlastnik
    Uz sa tolko neboj o to svoje "dusevne vlastnictvo". Pochybujem, ze by si este niekto chcel spravit oranzovo/ciernu case a okrem toho aj keby si niekto nieco pozical (o com pochybujem) tak nikdy neurobite 2 case uplne rovnake.

Tak uz nestresuj

Standardní

Ja sa nestresujem, som len opatrmy a uz pomaly nikomu nedoverujem... Tak to dopadne ked ta raz v zivote niekto poriadne podrazi...

Standardní

Tak akoze sorry ale robit drahoty kvoli takej <>vine ako je case modding kde nejde o nic iba dobry pocit....

Standardní

OT: kdyz uz mluvite neco o tom dusevnim vlastnictvim, tak ja taky neco noveho, co jeste nikdo nema chystam. ale postnu to tady az to budu mit a bude to vypadat dobre... zatim nic, ale pak se budete divit ze to nenapadlo nikoho driv ( myslim ze jsem to jeste ani na zahranicnich forech jeste nevidel........
    AMD Athlon XP 1800+@max 2652Mhz 12x219 prime stable ( jen an chvili ( nestiham chladit)) AXDA1800DLT3C9595336250067 JUIHB0320WPMW ::: NEXUS AXP-3200 + Cooler-Master TLF-R82-ER ::: Arctic Silver Ceramique ::: CORSAIR 2x512MB DDR (219Mhz 5-3-3-2,5 ) ::: ABIT NF7-S ::: HDD MAXTOR 160GB 7200rpm 8MB SATA ::: HDD MAXTOR 80GB 7200rpm 2MB PATA ::: ASUS Radeon 9700 128MB nonOC ::: LG GSA-4160 ::: OEM Fortron 420W s 12cm Akasa FAN ::: FDD NEC ::: CASE Fortrex :::

Standardní

mno, drahoty nerobime ...

2el_barto: Uz sa tesim ...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání