Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Sisoft Sandra

Junior Member Avatar uživatele zarkow
    Věk
    44
    Vliv
    265

Standardní Sisoft Sandra

Zdravím neví náhodou někdo co znamená když mi Sandra při dotazu na mainbord píše tzv. Power/Aux temperature? Podle hodnoty se to shoduje s teplotou CPU v Biosu ale podle Sandry je teplota CPU jiná. Topí mi totiž hodně XP 2500+ Tak přemýšlím co by to mohlo být. Desku mám GA 7VT600 KT600 1394
    Díky

Standardní Re: Sisoft Sandra

Citace Původně odeslal zarkow
    Zdravím neví náhodou někdo co znamená když mi Sandra při dotazu na mainbord píše tzv. Power/Aux temperature? Podle hodnoty se to shoduje s teplotou CPU v Biosu ale podle Sandry je teplota CPU jiná. Topí mi totiž hodně XP 2500+ Tak přemýšlím co by to mohlo být. Desku mám GA 7VT600 KT600 1394
    Díky
    SANDRA32 je prehistoricky shit, ktory sa ani neupdateuje, pouzivaj AIDA32, tam mas lokalizaciu, je to freeware a neustale updateovany s daleko presnejsimi udajmi ako ten shit
    Markoff
    Dennik z Ciny a jemu predchadzajuci trip po Azii 2010-2011

Standardní Re: Sisoft Sandra

Citace Původně odeslal Markoff.tk
    Díky
    SANDRA32 je prehistoricky shit, ktory sa ani neupdateuje, pouzivaj AIDA32, tam mas lokalizaciu, je to freeware a neustale updateovany s daleko presnejsimi udajmi ako ten shit
    JJ, moje řeč

Junior Member Avatar uživatele zarkow
    Věk
    44
    Vliv
    265

Standardní

Zkousel jsem to Sandrou 2003 nevim jestli je to ten samy shit jako Sandra 32

Standardní

Zkousel jsem to Sandrou 2003 nevim jestli je to ten samy shit jako Sandra 32
    SANDRA32 2003 je len novsia verzia predosleho shitu

ked uz silou mocou nechces tak pouzivaj radsej HWiNFO32, este aj ten je daleko lepsi ako ten shit SANDRA32
    Markoff
    Dennik z Ciny a jemu predchadzajuci trip po Azii 2010-2011

Standardní

Nevím co proti to mu máte každej to říká jenom z principu!!!

Standardní

Interní teplota procesoru měřená termální diodou. Já ji mám kolem 55 C. Ta druhá teplota je měřena deskou a liší se, já ji mám okolo 45 C.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání