no nechci Te zneklidňovat,a le prozradim Ti jedno male tajemstvi:

PCChips=ECS=Syntax
Syntax SV266 je docela fine, ale asi bych šel spíš
do Syntax SV-400=ECS L7VTA2
je to stejná deska pod jiným názvem... bios stejnej.. atd..
někde píšou PC Chips SV-400, jinde ECS SV-400 a jinde Syntax SV-400.

Já mám L7VTA(R) a je super... ma i firewire.. za 1500...
taktovani v pohodě... fsb do 199 po 1 Mhz, multiplikátor jedine nadrátovat... DDR do 200 Mhz, profi nastavení časování....

L7VTA2=SV-400 nemá firewire,a le má to 6-ti kanálovou svukovku , opravdu jinak super deska... když máš dobrej kousek...
SV-266 je taky nějaká deska ECS pod jiným jménem, ale nevím která deska to je...

Citace Původně odeslal haf
3.11.2003 jsem tam donesl do Monimy desku ECS K7S5AL, co mi klekla. Deska nebyla v zakonne 6 mesicni lhute, ale v prodlouzene 2 lete (mela koncit v unoru 2004). Reklamaci uznali, cekam na vyrizeni.
2.12.2003 tam volam, ze jak je to s tou reklamaci. Pry novou desku jeste nemaji.

Moje otazka: kdyz tam prijdu ted nekdy, tj. po 30 denni lhute, a nebudou mi schopni dat novou ECS K7S5AL, muzu chtit prachy zpet? (puvodne stala 2500 s dph ), anebo uz na to nemam pravo kdyz je to v jejich prodlouzene zaruce, a musim si vzit to, co mi nabidnou (jedina horsi deska je PCChips SV266, kterou fakt nechci - po slove PCChips se mi jezi kuze

Dale, jake na ne plati finty, kdyz budu chtit prachy, a oni se zacnou branit, ze prachy nedavaji v prodlouzene zaruce, a ze mi daji zbozi, ale ted ho tu nemaji, bla bla atd atd