Citace Původně odeslal Connor
Citace Původně odeslal mISHA
Citace Původně odeslal Connor
Citace Původně odeslal mISHA
no snasi v pohode jak muj radeon8500 tak audigy, ale nejvyssi PCI byla 35.4 ( nepotrebuju extra vykon kdyz to bude hodne topit )

no a s radkem 9600XT bych to zkusit mohl, ale nechce se mi to prehazovat z druheho poce... mozna jestli se premluvim tak v tydnu.
To by bylo fajn,
mam v planu si tuhle desku v pondeli/utery objednat (vaham mezi ni a 8RDA3+...jak jinak, no, ale asi nebudu sam) a protoze se chystam sice jenom na "normalni" o/c, nic hard, ale presto o/c, tak bych se nakonec nerad chytal za frnak. Tak dlouho vybirat desku a nakonec sahnout vedle. Mam pocit ze mi ostatni rozumi.
no tak hele mam 8kra2+ a 8rda3i a tu druhou sem teda zatim netrapil ( a nevim jestli to jeste zvladnu - je to vanocni darek pro bratranka ) ale musim rici, ze v sandre jsem ani zdaleka nedosahl udavanych hodnot pameti ( 2.8/2.6 proti 3.0/2.9 ) a to jedu na 200FSB 3-6-3 dual. se stejnyma hodnotama na sve kra2+ mam 2.9/2.8 a jede to single.

co do moznosti biosu je na tom lepe rdacko ale zas musim rici, ze co do prehlednosti to maji udelane dost nelogicky. tu vitezi kracko.

s chladicema ma rdacko mensi na NB nez kra a ma i maly na SB narozdil od kracka, ktery nema zadne. take bych rekl, ze chipset min topi proti kra.

no zkusim a eventualne sem jeste napisu nejake srovnani mezi temahle dvema deskama ( ale nic svetoborneho, protoze neminim prehazovat cpu a ostatni veci ).
Diky za info. Ja musim uz dnes dopoledne objednat, takze volim KRA2+. Ledaze bys me od toho zrazoval a doporucil 8RDA3+??
Diky za pomoc
obe sou fajn desky. zalezi co od toho cekas. ja sem mel vzdy VIA tak sem volil tuto cestu. no nemuzu rict, ze nelituju, pac sem mel predtim uplne jenou tridu ( asus a7v133 - dnes uz asusy nejsou co byvaly ) a trosku me na zacatku zlobila, ale to asi neni jeji vina.

no na hrani jsou dobry obe...