Původně odeslal
Connor

Původně odeslal
mISHA
no snasi v pohode jak muj radeon8500 tak audigy, ale nejvyssi PCI byla 35.4 ( nepotrebuju extra vykon kdyz to bude hodne topit )
no a s radkem 9600XT bych to zkusit mohl, ale nechce se mi to prehazovat z druheho poce... mozna jestli se premluvim tak v tydnu.
To by bylo fajn,
mam v planu si tuhle desku v pondeli/utery objednat (vaham mezi ni a 8RDA3+...jak jinak, no, ale asi nebudu sam) a protoze se chystam sice jenom na "normalni" o/c, nic hard, ale presto o/c, tak bych se nakonec nerad chytal za frnak.

Tak dlouho vybirat desku a nakonec sahnout vedle.

Mam pocit ze mi ostatni rozumi.

no tak hele mam 8kra2+ a 8rda3i a tu druhou sem teda zatim netrapil ( a nevim jestli to jeste zvladnu - je to vanocni darek pro bratranka ) ale musim rici, ze v sandre jsem ani zdaleka nedosahl udavanych hodnot pameti ( 2.8/2.6 proti 3.0/2.9 ) a to jedu na 200FSB 3-6-3 dual. se stejnyma hodnotama na sve kra2+ mam 2.9/2.8 a jede to single.
co do moznosti biosu je na tom lepe rdacko ale zas musim rici, ze co do prehlednosti to maji udelane dost nelogicky. tu vitezi kracko.
s chladicema ma rdacko mensi na NB nez kra a ma i maly na SB narozdil od kracka, ktery nema zadne. take bych rekl, ze chipset min topi proti kra.
no zkusim a eventualne sem jeste napisu nejake srovnani mezi temahle dvema deskama ( ale nic svetoborneho, protoze neminim prehazovat cpu a ostatni veci ).