A co si tym vlastne chcel povedatPůvodně odeslal peta303
Jenže TEAC CD-540E a CD-W540E jsou poslední mechaniky, které TEAC vyrobil.Původně odeslal Marcelino
Původně odeslal hyde
ASUS podla teba nedokaze skopirovaz cactus 100 / 200sorry, nikto nie je neomylny - som si ten Asus zamenil za LiteOn
... som si tesne pred napisanim prispevku precital asi 8 recenzii, tak som sa trocha splietol ...
![]()
...no tak prrr... na Teac mi nesahaj - este sa nestalo, ze by mi neprecital nejake chranene CDPůvodně odeslal hyde
Nevidel som vecsie shity napalovacky ako su TEAC maju uplne na p*cu EFM enkoder su to shity jak svina maju problemy s citanim chranenych CDs mojim Teac540 mam jediny problem a to s obcasnymi chybami pri grabovani AudioCD pomocou EAC, ktore su chranene CDS200...
no tak uvidime:Původně odeslal hyde
a ty mi chces povedat ze ASUS CRW 5224A / 5232A ktora je najlepsia napalovacka na ochrany neskopiruje CACTUS?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- ja si nabuduci tyzden kupujem ciernu napalovacku Teac52x24x52 - podla recenzii zvlada perfektne vsetky ochrany vratane audio ochran CDS200 a pod. ...
- no a kamos by zese chcel o nieco lacnejsiu vypalku Asus...
...inak podla recenzii na www.cdr.cz (je ich tu pohromade viac nez na inych zahranicnych strankach) vysiel ten Teac52x24x52 co sa tyka ochran minimalne tak dobre alebo este lepsie nez Asus (co som videl tak smelo konkuruje Plextoru PREMIUM)a co sa tyka schopnosti citat poskodene CD tak tam je uz tradicne najlepsi
S tím, co se jako TEAC prodává dnes se to nedá srovnávat. Přestože Pioneer DVD docela umí (neberte mě za slovo - svoji DV-516E jsem prostě (a rád) vyměnil za Toshibu 1712 a nejlepší DVD od Pioneera byla stejně 106S) a combo od LiteOnu (DV-W54taky není špatné, PRAVÝ TEAC by byl dozajista lepší.
Abych nemystikoval, tak "TEAC" DV-516E je OEM Pioneer 119, resp. současné jsou Pioneery 120; to combo je OEM LiteOn (z hlavy typ nepovím).?