Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: A co MSI PALíRNY??????????,

Standardní A co MSI PALíRNY??????????,

Nigde se tu onich nemluví

Standardní

znamy ma jednu co pali 48 a zatial si nestazuje
    jedine co by mohlo vadit je, ze si nemohol velmi vyberat rychlost palenia cize v nere napr. palil audio 48x co nie kazdemu vyhovuje

ale to nemusi byt problem napalovacky...

Standardní

Ja mam MSI 48/48/24 a neviem neviem . Moc doba vypalovacka to nie je . Napalim po sebe 4cd 10x rychlostou a ked nepockam aspon 10hod kazde cd mi odpali. Ked palim CDRW normalne cd po nom aspon den nejde palit Ale naopak ak palim cd a potom CDRW tak je to v pohode . Inac MSI ma problemi s palenim LEADOUT a LEADIN . Mne sa porucha pri paleni leadin asi kazde 10cd . Ak mate moznost tak si rozhodne radsej kupte LITEON alebo Plextor alebo TEAC
    PC STORM

Standardní Re: A co MSI PALíRNY??????????,

Citace Původně odeslal Speed-y
    Neni duvod aby se o nich psalo nejsou totiz nicim zajimave... osobne ti spise doporucuju LiteON pokud ti jde o ty levnejsi znacky.

Standardní

EllE: náhodou MSI CR52-M je zajímavá! má hezkej černej vnitřek a rozkošně modrofialově svítí.

Standardní

Citace Původně odeslal Mil17
    EllE: náhodou MSI CR52-M je zajímavá! má hezkej černej vnitřek a rozkošně modrofialově svítí.
    jj, hezka je, po 14 dnech mi zniceho nic vyjel tray do pulky a mechanika umrela....

Standardní

se opici po Yamaze... ta taky hezky modrofialove sviti.. btw maj v brne v levi jednu F1 z opravy za 1500

Senior Member Avatar uživatele -=HaDeS=-
    Věk
    45
    Vliv
    292

Standardní

Citace Původně odeslal Speed-y
    asi to bude tym ze nicim nie su vynimocne.
    Citace Původně odeslal ace
    znamy ma jednu co pali 48 a zatial si nestazuje
    jedine co by mohlo vadit je, ze si nemohol velmi vyberat rychlost palenia cize v nere napr. palil audio 48x co nie kazdemu vyhovuje
    ale to nemusi byt problem napalovacky...
    no neviem ale mne nero dovoli palit 4 az 40.
    Citace Původně odeslal Platon
    Ja mam MSI 48/48/24 a neviem neviem . Moc doba vypalovacka to nie je . Napalim po sebe 4cd 10x rychlostou a ked nepockam aspon 10hod kazde cd mi odpali. Ked palim CDRW normalne cd po nom aspon den nejde palit Ale naopak ak palim cd a potom CDRW tak je to v pohode . Inac MSI ma problemi s palenim LEADOUT a LEADIN . Mne sa porucha pri paleni leadin asi kazde 10cd . Ak mate moznost tak si rozhodne radsej kupte LITEON alebo Plextor alebo TEAC
    No tak ja si zas na svoju MSI 40x12x40 nemozem stazovat. Nepokazila este ani jedno cd sama. Vsetko som pos.ral sam. S RW nemam tak isto ziadne problemy, takze to asi hodne zavisi od kusu alebo serie
    1)Damned CPU: 3930k@4.8Ghz HT ON; MoBo: Asus Rampage 4 Gene ; RAM: 16GB ; HDDs: Samsung PRO 256GB, VelociRaptor 300GB, WDC WD15EADS 1.5TB ; Graphic adapter: Asus GTX 580; Asus HD 5850
    2)Mobile Dell XPS 1730 CPU: T8300 ; RAM: 4GB ; HDDs: 2x 160GB Graphic adapter: 8800 GTX SLI

Slave 1: i7 920@3.9GHz Slave 2: i7 920@3.7GHz, Slave 3: AMD 1055T@4GHz Slave 4: AMD 1055T@3.9GHz Slave 5: i7 930@3.9GHz Slave 6: i7 930@3.9HGz Slave 7: i7 920@3.8HGz

Standardní

Jednoducho povedane- opticke mechaniky nie su hlavnym produktovym portfoliom MSI. Z toho sa da usudzovat, ze vo vnutri moze byt hocico a uz len preto by som ju nekupoval.

Standardní

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání