Je to trosku mimo zvukovky,repraky….,ale vetsinou se mi tu dobre keca tak jsem chtel zjistit jak jsou na tom soucasne prehravace MP3 a hlavne ty prenosne na 12cm CD.Nechal jsem se zlakat nabidkou www.eproton.cz .
Na Clatronic CDP 537 za cca 2180 s DPH . Mel by mit obligatnich 480s antiskip pro MP3 a dalkove ovladani bez LCD- ten je na vlastnim tele prehravace a umi ID3tagy plus nejaky ten eqvac,vic na jejich strankach….. .Jenze ho nemaji a mozna zitra dostanou.Me laka hlavne ta cena a co jsem se pidil po www.clatronic.de tak uz par typu udelali,ale tenhle asi nejnovejsi tam jeste nemeli,tak snad to nebude az tak nedotazene.Z parametru toho moc neuvadeji –ani bitrate,vydrz baterek ci odstup signal/sum
. I tak doufam ze to muze hrat dobre za ty prachy…. .Predpokladam ze ho tu nikdo nema ani o nem asi neslysel,spis mi jde o to jake jsou povsechne zkusenosti s novejsimi MP3 CD prehravaci.A taky co vim tak do 14 dnu bych to snad podle obchodniho zakoniku mohl vratit a to v podstate bez oduvodneni(nebo reknu ze ten zvuk je spatny,proste neco vymyslim pokud se mi to nebude libit) .