Nejde o max. výkon, ten není zajímavý. Počítače běžně konzumují kolem 150 - 200W. Jde o odběrové špičky! A jestliže chce použít hodně přetaktovanou P4ku, dva disky, dvě mechaniky, spousty větráků... to bych se zdrojem s málo Amps na 12V neriskoval.Původně odeslal Over
Porovnání zdrojů - dáš mi link? Kdysi byl jeden pěkný test na Anandtechu (http://www.anandtech.com/showdoc.html?i=1774&p=1 - cena/kvalita vyhrál Antec, kvalita vyhrál Enermax) a ještě jeden jsem kdesi viděl (tam vyhrál Antec TrueControl), toť vše. Ve všech ostatních změří napětí (a to často softwarem! MUHEHE), osciloskop ani náhodou nepoužijí.Původně odeslal Over
Hodně je to o tom, na jaké sestavě zdroj testuješ. Uznávám, že pro AMD systémy je třeba Fortron lepší volba než Enermax, protože má silnější větve +3.3V a +5V. Ale pro Pentia 4 nejsou větve 3.3V a 5V určující.
A jen tak pro zajímavost, doporučení pro 300W ATX12V zdroje na proud na 12V větvi je 18A! Pro 250W je to 17A a pro 220W 14A. Tohle by výrobci měli dodržovat. Ale prakticky žádný to nedodržuje! Přitom větve 3.3V a 5V jsou zbytečně předimenzované. Full load pro 300W zdroj na 12V se očekává 18A, na 5V větvi 7A a na 3.3V větvi 11.5A. Autorem této specifikace není nikdo jiný než Intel. Nekamenuj mě za to, že Enermax je jeden z mála výrobců, který se specifikací Intelu řídí.

Odpověď s citací