2Eagle: Proc by mel byt raid uplna blbost? Ted jsem na nho videl testy, a dopadl tam o dost lip, nez normal disky.. Nektere disky do raidu nejsou dobre(napr. WD, Seagate), ja tam mam Hitachi, ktere jsou pro raid prakticky urcene..
Ze northwood ma pred pohrbem? To, ze prijde Prescott je pravda, ale rekl bych, ze s P4 to rozhodne neprasti..
No, ono de spis o to, ktere pujdou lip tatktovat.. Z tech 466 by mozna slo vytahnout i treba 250.. A to, ze s nima deska komunikuje na 200MHz sbernici(i kdyz jsem to jeste neslysel), bych rekl, ze neni fatalni.. Ty ramky by mely dopomoct CPU k dobremu OC..
Hehe, kdo rika, ze se chci rozsoupnout?

Rekl bych, ze LITE-ON(at uz DVD-RW, nebo CD-RW) na tom nebude o tolik hur, nez Plextor, jenze tato kombinace stoji polovinu toho, co Plextor..
2Over: Presne to sem potreboval slyset.. Pokud je chieftec vykonny, neni co resit.. A co se tyka toho napeti, jak rikal Eagle, co si o tom myslis ty? V CzC maji napr. Fortrony 460W za 2300kc bez DPH, kdyby CzC jeste vykupovaly zdroje chieftec, tak by to nebyl problem, ale davat 3k za neco, co mi ten pocitac stejne nezrychli se mi moc nechce..