Našiel som v ovládačoch ikonku AUDIO CONTROL PANEL. Zistil som ,že po jeho spustení mi idú už korektne všetky EAX efekty v EAX KONZOLE. Keď ho nespustím tak cez pôvodný EAX panel mi nejdú všetky efekty. Dá sa tento program spúšťať automaticky, nie cez STARTUP ,ale aby vznikla ikonka pri hodinách.Prečo sa to neobjavilo hneď po nainštalovaní a v akom programe sa to dáý nastaviť na spúšťanie. Mám AUDIGY, XP +soft na AUDIGY 2.
no ja bych musel bejt sprostej, kdybych mel popsat tyhle drivery. *** mi zvuk pri prehravani dvd - cvhilema se zvuk stlumi a pak jde zas v pohode, pri zmene nastaveni (jazz, pop ...) zvuk nejde, nekdy zase jo, volume Line-inu je nefunkcni, porad stejna hlasitost pri zmene volume, hlasitost je uplne mimo a neodpovida nastaveni (pokazde jinak) - jinak win XP + update
ta hlasitost-mam inspire 5300 a ten jejich ovladac hlasitosti mi zacal zlobit a dela to co presne popisujes (chvilema se to ztlumuje a naopak)... mohlo by to bejt tim...
Mno ten ovladac hlasitosti se asi s.e.r.e asi kazdymu.Me taky Jinak to nastaveni(jazz,techno atd nejde)Tak nevim,proc jsem vlastne updatil