Citace Původně odeslal proe
Takze, disky chci samozrejme striping(stridave zapisovani, o nekolik desitek procent rychlejsi..)
tag to je pekna blbost... ak sa ti pokafre jeden disk....data na druhom su ti k nicomu
teda... jedine ze by si robil kazdu xvilu Backup na nejake ine medium
a to xces na databazovy server?? hmmmm no tag to naozaj len z radostou do toho striedaveho zapisu ...potom tu nevyplakavaj ze si prisiel o data
ak RAID tag MIRRORING - samozrejme na dolezite veci
Tak jestli to, ze je RAID k nicemu je pravda, tak to je fpici.. Ale v testech ty disky dopadly dost dobre.. Proc myslis, ze na databazovy server to je nanic?(bude tam toho tak 20gb+) Potrebuju aby ten komp jel porad, ale hlavne chci co nejmaximalnejsi vykon!! Neni tady nahodou nekdo, kdo s tim stripingem ma vlastni skusenosti? Je hezke, ze vsechni rikate, jak je to spatne, ale nikdo z vas to nema z praxe.. Uz jsem tu na 4u videl i par lidi, kteri mely disky v RAIDu(striping), tak bych bral, kdyby mi sem nekdo napsal jeho skusenosti..
Jeste k tem pametem:
Trochu jsem pocital, jelikoz z toho CPU bych chtel vymacknout tak 3.5GHz, tak mi vychazi FSB cca 270(nasobic 13), ty ramky, ktere tam mam rozhodne 540 nedaji, ale kdyz dam delicku 5/4, tak pro pameti vyjde cca 430MHz.. Coz je akorat.. Takze bud 433CL2, nebo ten 466 CL3, ktery je o cca 600kc levnejsi a rekl bych, ze na 430CL2 by mohl jet...