Citace Původně odeslal Mil17
Nějak jsem Tě nepochopil s tím Raid řadičem. Chceš to mít jako zrcadlení, nebo jako spojení 2 disků v jeden? Já to mám na serveru, P4, MSI 845 Ultra ARU, mám tam 2x80GB seagate a nastavení jako mirror, protože tam máme účetnictví a důležitý věci a už by jsem je asi nesehnal, gdyby se mi něco z diskem stalo.

Jinak Je to dobbrá sestava! ale gdybych si to stavěl já, tak bych to trochu pozměnil, teba tu vypalovačku, tipuju že je na cd a neumí číst dvd.

Já bych tam dal combo čili, že čte DVD a vypaluje CD, tu druhou bych nechal palírnu na DVD. Já newím jaký máš zkušenosti s Lite-On, ale já bych dal přednost NEC, teďka jsem zrovna jeden prodával tuším že to bylo něco kolem 1300 označení. A byl vcelku ok. Ale je to jenom můj názor co jsem na to rychle mrknul. Takže se předem omlouvám za blbosti a jdu se mrknou po ceníkách, jinak mám chiefteca sice midi a tipuju, že ten chladič na vejšku od patice může mít max cca. měřím to pravítkem 15cm. ale fakt hrubý oko
Takze, disky chci samozrejme striping(stridave zapisovani, o nekolik desitek procent rychlejsi..)
Ta vypalovacka je tam aby to spis jistila, protoze DVD-RW umi cist/zapisovat na vse.. Kombo prave newim newim, protoze tu mam v jednom kompu(mem) kombo TOSHIBA, a vypaluje mizerne(obcas dost kazi ceda..) a potom v jinem tu mam vypalku LITE-ON 16* a ta vypaluje jak wino, zatim jsem s ni nemel ani jeden problem..
Ale budu o tom jeste premyslet..
K tomu DVD-RW, ja wim, ze NEC je dost good, jenze cenove jsou tyto vypalovacky srovnatelne a ten LITE-ON ma zapis 8*(oproti 4* u NECu), wim, ze se to jeste nevyuzije, ale myslim, ze v blizke budouctnosti budou i 8* media..