Stránka 10 z 42 PrvníPrvní ... 6789101112131420 ... PosledníPoslední
Výsledky 226 až 250 z 1034

Téma: Vse o 8KRA2+ a 8KRAl

Senior Member mince Avatar uživatele Katoo
    Věk
    45
    Vliv
    297

Standardní

Citace Původně odeslal Brutus
    Citace Původně odeslal nex
    Citace Původně odeslal Brutus
    Jsem asi lama, ale fakt jsem nikde nenasel lockovani AGP a PCI frekvence. JE TO TAM NEKDE ( mysleno v BIOSu )
    AGP/PCI lock nema...
    No tak to je Kua poradny nedostatek...Sem myslel, ze tam bude automaticky...
    Mě to zase jako nedostatek nepřipadá,jedu na 225 FSB ,což někdo na nForce 2 nedosáhl
    1.DFI LP nF4 Ultra-D,A64 3000+Venice @ 300x9,1,6VCORE,
    MSI HD3870,Hitachi 160GB,Hitachi T7 250GB,WD 320GB SATA II KS,DVD-RW NEC 7220A,Big tower Cheiftec MA-01WD-D
    Water cooling (Aquacool)

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    359

Standardní

FF rulezz

btw tahle deska nema nejake vyraznejsi problemy, musim rici, ale ze pokud to koupi nekdo, kdo je zacatecnik, tak asi bude mit trosku problemky ( nejak sem si musel nechat poradit s urcityma ficurkama ). take nechapu proc neni mozne udelat nastaveni multiplikatoru i napajeciho napeti pomoci dipu ( nekamenujte me, hned vysvetlim ). mel sem to na asusu ( a7v133 - nejlepsi deska vsech dob dle me ) a je to vyborna vec, protoze to nastavim natvrdo i u prociku, kterej muze mit urcite problemy napriklad se startovacim napajecim napeti.

take jedna zvlastni vec. s timto poslednim biosem mi nefakci INSERT ( zruseni oc hodnot ) kdyz nejdriv nastavim nasobic s napetim a nikoliv nasobic a pak az napeti ( docela me to naprdlo a donutilo me to udelat vyvod na prepinac clear cmoc )
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Senior Member mince Avatar uživatele Katoo
    Věk
    45
    Vliv
    297

Standardní

Další problém:

Na 225 fsb jsem to provozoval už dost dlouho (10 dní) a všechno bylo super stable
    Včera se mi ale začaly ne mám WD 80GB JB vyskytovat BB (13 MB).Disk nešlo vůbec naformatovat .Až FDISKem jsem to trošku rozkopal a pak i naformátoval

Jenže těch 13 Mb BB tam pořád bylo(formátováno pod DOSem).Dneska jsem ho ještě zkusil naformátovat pod winama a BB jsou pryč

Moc to nechápu,nikdy se mi to nestalo
    1.DFI LP nF4 Ultra-D,A64 3000+Venice @ 300x9,1,6VCORE,
    MSI HD3870,Hitachi 160GB,Hitachi T7 250GB,WD 320GB SATA II KS,DVD-RW NEC 7220A,Big tower Cheiftec MA-01WD-D
    Water cooling (Aquacool)

Standardní

Citace Původně odeslal IntEx
    Jeste mam takovou malou kuriozitku. Taky Vam dela deska to, ze kdyz se vypne tak Power LEDka pohasne a pak pomalu dosviti? Uz jsem si toho vsiml driv, ale nejak jsem se nat tim nepozastavoval. Je to takova pitomost, jenom jestli Vam to dela taky? Proste kdyz se vypne tak jeste dohasina...
    tak jsem to zjistil jak to je. teď jsem si kupoval nový zdroj (viz podpis) a ledka mi po vypnutí už taky postupně zhasína. takže to je určitě zdrojem..
    CPU: Barton - AQXEA 0331 SPMW 2500+@3200+ (200x11.5) (1.65V); MB: Epox 8KRA2I - BIOS 28.8.2003; RAM: Kingston HyperX CL2 - 400MHz - 512 MB CL 2,0 2-2-6; COOL: CPU - Arctic Cooling Copper Silent 2 TC Rev 1, NB - CPU BOX Copper Athlon, Cooling IN - Titan Cooler, OUT - 4x Arctic Cooling Fan Pro TC, PASTA - Arctic Cooling Silver; HDD: Barracuda V Plus ST380023AS SATA; DVD RW: LITE-ON SOHW - 1693S; Sound: SB LIVE! Player 5.1; VGA: MSI GF4 4200 128MB TV-OUT; TV Tuner: Genius VideoWonder PRO III; MON: LCD Fujitsu Siemens Computers P19-2, revize 5, DVI; CASE: AOpen H700B; POWER: Fortron 350W ATX FSP350-60PN(PF);

Vliv
    359

Standardní

Citace Původně odeslal gorge
    Citace Původně odeslal IntEx
    Jeste mam takovou malou kuriozitku. Taky Vam dela deska to, ze kdyz se vypne tak Power LEDka pohasne a pak pomalu dosviti? Uz jsem si toho vsiml driv, ale nejak jsem se nat tim nepozastavoval. Je to takova pitomost, jenom jestli Vam to dela taky? Proste kdyz se vypne tak jeste dohasina...
    tak jsem to zjistil jak to je. teď jsem si kupoval nový zdroj (viz podpis) a ledka mi po vypnutí už taky postupně zhasína. takže to je určitě zdrojem..
    je mozny, ze ten zdroj po vypnuti neudela slus a konec ale jeste dojizdi z kondiku napeti...

Senior Member
    Věk
    54
    Vliv
    295

Standardní

Cus.Mam takovej problemek okolo zvukovky.Mozna to jsem nepatri ale....

Mam asi 4m Audigy 2.Kdyz posloucham MP3,nebo DVD ci gamesim zadnej problem.Ten se projevil,kdyz jsem si chtel ripnout audio CD(bez ochrany)Ten creative media player jej normalne nacte,vidi ty stopy ale neprehraje.A ani nedokaze ripnout.Vypisuje hlasku ...This CD-ROM doesnt support digital ripping... Zkusel jsem nekolik mechanik,ve spravci zarizeni je u CD zaskrtnuto ..povolit digitalni prehravani.Vse bez konfliktu.Zkousel jsem jak analog kabel,tak diditalni.Prehazoval jsem ji do jinech slotu a nic.Vzdy bez uspechu.Mimochodem,takovej Windows player 9 to CD prehraje??!!Zkusel jsem preinstalovat ovladac i nove updaty od Creativu,nic.A ted se dostavame k tomu nejzajimavejsimu.Vyhodil jsem zvukovku a nahodil tu integrovanou.Nainstalil jsem prvni prehravac co me prisel pod ruku a to iTunes.Ejhle stejny problem.Neprehraje,nedokaze vyrobit MP3.A to uz je divny ne?Koukal jsem do BIOSu ale nevidel jsem tam nic,co by se se tykalo zvuku,krom vypnout zapnout zvuk na boardu.Dokonce jsem i vytahoval jumpery na desce,ktery jsou hned vedle vstupu CD_IN na boardu.No nic.

Takze to vypada jakoby na nejaky problem s bordem,nevim.Je to nejaka pikovina,ale ja se s tim morim par bez uspechu.Nenapada vas neco?Diky za vsechny rady

Standardní

to sem asi nepatří, ale zajímalo by mě, jak jseš si jistý, že to CD je bez ochrany...
    CPU: Barton - AQXEA 0331 SPMW 2500+@3200+ (200x11.5) (1.65V); MB: Epox 8KRA2I - BIOS 28.8.2003; RAM: Kingston HyperX CL2 - 400MHz - 512 MB CL 2,0 2-2-6; COOL: CPU - Arctic Cooling Copper Silent 2 TC Rev 1, NB - CPU BOX Copper Athlon, Cooling IN - Titan Cooler, OUT - 4x Arctic Cooling Fan Pro TC, PASTA - Arctic Cooling Silver; HDD: Barracuda V Plus ST380023AS SATA; DVD RW: LITE-ON SOHW - 1693S; Sound: SB LIVE! Player 5.1; VGA: MSI GF4 4200 128MB TV-OUT; TV Tuner: Genius VideoWonder PRO III; MON: LCD Fujitsu Siemens Computers P19-2, revize 5, DVI; CASE: AOpen H700B; POWER: Fortron 350W ATX FSP350-60PN(PF);

Senior Member
    Věk
    54
    Vliv
    295

Standardní

Citace Původně odeslal gorge
    to sem asi nepatří, ale zajímalo by mě, jak jseš si jistý, že to CD je bez ochrany...
    No dobre.Dela to i u CD kery je uz vysmazeny.Tzn z MP3 udelany AIFFy.Psal jsem to uz do sekce zvuk,ale bez odpovedi.

Standardní

nasel jsem ceskej manual www.epox.cz sekce podpora

snad to neni OT

FUN: Apple Mac Pro 4.1@5.1 • Intel Xeon W5680 • Kingston 3x8GB (triple-channel) 1333 ECC • EVGA GTX 670 • Crucial M200 256GB • WD Black 1TB • WD Green 1TB 3x
    MOBILE: HP EliteBook 8440p • Corsair 2x4GB • AVerTV Hybrid • Logitech VX Nano • Canon S95 • Apple iP6 16GB • Apple iPad Air 64GB • Apple iPod Nano 7G 16GB • Apple iPod Video 80GB
    WS: intel NUC i3 • Corsair 2x4GB • Crucial M4 512GB • intel Advanced-N 6235 • Samsung B2030HD
    HTPC: AMD X2 Toledo 4200+ • ASUS A8R-MVP • Scythe KatanaCu • Patriot 2x1GB • GB 8600GT+Zalman VF900-Cu • WD 640AAKS+SilentMAXX silencer • Pioneer DVR-212 • Leadtek WinFast TV2000XP Expert • Corsair HX520w • SilverStone LaScala LC17S • ONKYO TX-SR603E • JAMO E7 7.1 (2x E750 + 4x E700 + E7cen + E7sub) • Panasonic TX-55CS630E • Logitech WingMan FF GP • APC Back-UPS 650 • chlupy ze psa

Senior Member mince Avatar uživatele Mojda
    Vliv
    285

Standardní

nex: ses si jistej ze to nejni nastavenim ripovaciho software

Senior Member
    Věk
    54
    Vliv
    295

Standardní

Citace Původně odeslal Rhapsody
    nex: ses si jistej ze to nejni nastavenim ripovaciho software
    Ne.Docela me to s.e.r.e.Kdyz to dela i u integrovany zvukovky,tak je to divny.Skusil jsem Itunes,WinAmp.Nechapu.Delal jsem cistou instalaci Win.A nic.

Senior Member mince Avatar uživatele Mojda
    Vliv
    285

Standardní

Ja na riping pouzivam audiograbber, nebo CDEX
    kdysi mi to hazelo (na jine sestave) v podstate stejnou hlasku a bylo to nastavenim toho softu...

Standardní

Jelikož honzAK nemá pochopení pro vylévání mého nešťastného srdce a Locknul mou slohovou práci (což si sním dnes osobně vyřídím ) prosím vás o vyjádření k mému problému zde : http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=41969 pokud vás něco napadne. Jinak jinou pamět jsem zkoušel jiný zdroj zkusím ale 8K3A mi s tímhle zdrojem jela na 100%. Navíc budu těžko reklamovat zdroj a dokazovat tenhle problém. Jinak zdroj mám 360W Chieftec cca 1měsíc starej
    ASUS P5Q | C2D E7200@3.6GHz [9x400@1.25V] | PATRIOT 4086MB RAM | NVIDIA 8800GT 512MB | 24"LCD BENQ | Seagate 7200.7 120GB & IBM 180GXP 60GB & 2xWD640AAKS |

Senior Member
    Věk
    54
    Vliv
    295

Standardní

Citace Původně odeslal Rhapsody
    Ja na riping pouzivam audiograbber, nebo CDEX
    kdysi mi to hazelo (na jine sestave) v podstate stejnou hlasku a bylo to nastavenim toho softu...
    Hm.Zkusim.V podstate se jednalo o par CD.Ale nechapu co mam v creative playeru nastavit,aby to jelo.Mel jsem A7V8X+AudigyI, bez problemu.A nemusel jsem nic nastavovat.Ani analog nebo digital.Ja 99% poslucham MP3,ktery si prinesu z prace.Mame toho stovky GB,takze to neresim.

Vcera jsem zkousel WMP a CD sosnul bez problemu.Tak nic.Asi jsem blbej ja,nebo creative soft.End.

Senior Member
    Věk
    54
    Vliv
    295

Standardní

Citace Původně odeslal JOHN
    Jelikož honzAK nemá pochopení pro vylévání mého nešťastného srdce a Locknul mou slohovou práci (což si sním dnes osobně vyřídím ) prosím vás o vyjádření k mému problému zde : http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=41969 pokud vás něco napadne. Jinak jinou pamět jsem zkoušel jiný zdroj zkusím ale 8K3A mi s tímhle zdrojem jela na 100%. Navíc budu těžko reklamovat zdroj a dokazovat tenhle problém. Jinak zdroj mám 360W Chieftec cca 1měsíc starej
    A co prohodit CD mechan. s diskama.Si asi zkusel.V poslednim BIOSu je voltage mem.default 2,7V

Ja v Softcomu reklamoval minulej tejden CD-ROM bez problemu.Resilo se to vymenou kus za kus.Myslis ten kram 28.pluku?

Senior Member minceVIP Avatar uživatele GABO
    Věk
    46
    Vliv
    335

Standardní

JOHN....ten zdroj co bol akoze zly...mi tiez siel v inej masine....proste mas ten isty problem.

ADD k tomu rpehadzovaniu mechanik....proste problem je v tom ze na IDE 1 kanaly haluzi vsetko ale akonahle to das na IDE 2 kanal nehaluzi nic a ide vsetko ako ma....vymen zdroj potom sa ozvi ako si dopadol...
    Blue Alien II. Intel E5200 . NOCTUA NH-U12 . GAP35-DS3 . 2x2GB Mushkin 1066 . Galaxy 6800GT/256 . Seagate ES2 250GB x 2 . Seasonic S12-380 . Chieftec Dragon modrý . HP LP2475W
    Domáce na vode Intel E8400 @ 4.65 GHz . D-tek V2 . GAX38-DS4 . EK EK-NB/SB5 + Mosfet GA X38 . 2x2GB Mushkin 1066 . Gigabyte 8800GTS/512 . EK 8800GTS . 500GB . Seasonic S12-500W . Lian Li PC-V1010A - Silver . SONY SDM-HS75P . Black Ice GT 360 + Laing Ultra + Swiftech Mcres
    HTPC Xtreamer s chladením od Michala

Standardní

Citace Původně odeslal Thomas
    To nabihani, zalezi na pouzitych vetronich, mam komplet AC a ty po zapnuti studene davaji malo otacek, deska je detekuje ze se netoci, proto zatuhne (vyresit by to mohla revize biosu)
    Chlazeni NB neni o nic lepsi nez jinde, chladic je pripevnen zlou zvykackou, po jejimz odstraneni a lapovani brutalne topi a pekne pece do chladice CPU (uz chladim aktivne). Jinak nechapu jak muzes obecne hodnotit chlazeni nForce2 Zalezi prece na vyrobci desky co tam da a ne na vyrobci chipsetu!
    Za behu neudrzim na SB prst, po vypnuti ihned schladne, ale rika se ze dobreho nepali
    Jinak kdyz uz napises ze Asus A7N8X je priserna deska, tak je mozna dobre uvest proc, revizi atd.. Asus s kterym sem delal byl 1.06 a jak sem uz psal byla uplne v poho (ze by chyba kusu?)
    Nabíhání - mám taky komplet TC větráky a zaseklo se to snad jednou a to se starším BIOSem.

A teploty (měřené laserovým teploměrem):
    north bridge - 48
    south bridge - 45.4
    ... ty mě opravdu nepálí . nForce 2 vaří mnohem mnohem víc. Odhadem tak 60 mají pasivně chlazené nForce 2 určitě, dokážu to porovnat, grafika chlazená pasivem má 72.

A7N8X - přečti si mojí (už skoro rok starou) recenzi.

Standardní 8KR2+ vs. Radeon 9600/9700 ??

Ma tu nekdu tuhle desku a Radeon 9500/9600/9700?
    Pretrvava porad problem mezi KT600 a Radeony, nebo uz se to da nejak rozumne resit? Postaci k vyreseni problemu snizit AGP na 4x?
    Zajima me prakticka zkusenost.
    Diky

Standardní

Ja!!! Mam tam Sapphire Radeon 9500 a no problem!
    Lenovo ThinkPad T400s (Intel Centrino 2 vPro 2.4GHz, 8GB RAM, Intel GMA 4500MHD, 250GB HDD 1.8" Toshiba)

Standardní AGP/PCI unlock - jakt to karty snasi?

A jak vam pri o/c snasi vase karty (Radeony, zvukovky, sitovky, tv tunery) vyssi frekvenci AGP a PCI sbernice? Je ta delicka 1/6 dostatecna, nebo sou karty kterym to presto nesvedci?
    Ptam se hlavne s ohledem na Radeon 9600/9700, TV tuner a zvukovku.
    Nejake prakticke zkusenosti?
    Diky

Vliv
    359

Standardní

no snasi v pohode jak muj radeon8500 tak audigy, ale nejvyssi PCI byla 35.4 ( nepotrebuju extra vykon kdyz to bude hodne topit )

no a s radkem 9600XT bych to zkusit mohl, ale nechce se mi to prehazovat z druheho poce... mozna jestli se premluvim tak v tydnu.

Standardní Tak to vypada nadejce!

Citace Původně odeslal mISHA
    no snasi v pohode jak muj radeon8500 tak audigy, ale nejvyssi PCI byla 35.4 ( nepotrebuju extra vykon kdyz to bude hodne topit )

no a s radkem 9600XT bych to zkusit mohl, ale nechce se mi to prehazovat z druheho poce... mozna jestli se premluvim tak v tydnu.
    To by bylo fajn,
    mam v planu si tuhle desku v pondeli/utery objednat (vaham mezi ni a 8RDA3+...jak jinak, no, ale asi nebudu sam) a protoze se chystam sice jenom na "normalni" o/c, nic hard, ale presto o/c, tak bych se nakonec nerad chytal za frnak. Tak dlouho vybirat desku a nakonec sahnout vedle. Mam pocit ze mi ostatni rozumi.

Vliv
    359

Standardní Re: Tak to vypada nadejce!

Citace Původně odeslal Connor

To by bylo fajn,
    mam v planu si tuhle desku v pondeli/utery objednat (vaham mezi ni a 8RDA3+...jak jinak, no, ale asi nebudu sam) a protoze se chystam sice jenom na "normalni" o/c, nic hard, ale presto o/c, tak bych se nakonec nerad chytal za frnak. Tak dlouho vybirat desku a nakonec sahnout vedle. Mam pocit ze mi ostatni rozumi.
    no tak hele mam 8kra2+ a 8rda3i a tu druhou sem teda zatim netrapil ( a nevim jestli to jeste zvladnu - je to vanocni darek pro bratranka ) ale musim rici, ze v sandre jsem ani zdaleka nedosahl udavanych hodnot pameti ( 2.8/2.6 proti 3.0/2.9 ) a to jedu na 200FSB 3-6-3 dual. se stejnyma hodnotama na sve kra2+ mam 2.9/2.8 a jede to single.

co do moznosti biosu je na tom lepe rdacko ale zas musim rici, ze co do prehlednosti to maji udelane dost nelogicky. tu vitezi kracko.

s chladicema ma rdacko mensi na NB nez kra a ma i maly na SB narozdil od kracka, ktery nema zadne. take bych rekl, ze chipset min topi proti kra.

no zkusim a eventualne sem jeste napisu nejake srovnani mezi temahle dvema deskama ( ale nic svetoborneho, protoze neminim prehazovat cpu a ostatni veci ).

To by bylo fajn,
    no tak hele mam 8kra2+ a 8rda3i a tu druhou sem teda zatim netrapil ( a nevim jestli to jeste zvladnu - je to vanocni darek pro bratranka ) ale musim rici, ze v sandre jsem ani zdaleka nedosahl udavanych hodnot pameti ( 2.8/2.6 proti 3.0/2.9 ) a to jedu na 200FSB 3-6-3 dual. se stejnyma hodnotama na sve kra2+ mam 2.9/2.8 a jede to single.

co do moznosti biosu je na tom lepe rdacko ale zas musim rici, ze co do prehlednosti to maji udelane dost nelogicky. tu vitezi kracko.

s chladicema ma rdacko mensi na NB nez kra a ma i maly na SB narozdil od kracka, ktery nema zadne. take bych rekl, ze chipset min topi proti kra.

no zkusim a eventualne sem jeste napisu nejake srovnani mezi temahle dvema deskama ( ale nic svetoborneho, protoze neminim prehazovat cpu a ostatni veci ).
    Diky za info. Ja musim uz dnes dopoledne objednat, takze volim KRA2+. Ledaze bys me od toho zrazoval a doporucil 8RDA3+??
    Diky za pomoc

Vliv
    359

To by bylo fajn,

Diky za info. Ja musim uz dnes dopoledne objednat, takze volim KRA2+. Ledaze bys me od toho zrazoval a doporucil 8RDA3+??
    Diky za pomoc
    obe sou fajn desky. zalezi co od toho cekas. ja sem mel vzdy VIA tak sem volil tuto cestu. no nemuzu rict, ze nelituju, pac sem mel predtim uplne jenou tridu ( asus a7v133 - dnes uz asusy nejsou co byvaly ) a trosku me na zacatku zlobila, ale to asi neni jeji vina.

no na hrani jsou dobry obe...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. vypinani disku - slaby zdroj? po vymene zdroje vse OK
    Založil Ssnake v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 26
    Poslední příspěvek: 11.05.2005, 19:52
  2. Problem s R9100 - vse do ZELENA
    Založil Ace_Ventura v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 22.06.2004, 13:11

Pravidla přispívání