Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: vypínání počítače

Standardní vypínání počítače

Mám problém s garfikou v programech, vlastním grafiku GF FX 5600 od firmy MSI a desku ASUS A7V8X-X, VIA KT-400 při zapnutí straších dosovských aplikací nebo starších her např. CStrike se mi vypne počítač někdy hned nebo úplně náhodně prostě jenom tak nemá někdo radu co to může způsobovat, je možné že by to mohlo být nekompatibilitou desky a grafiky nebo vadná deska či špatný zdroj za dobrou radu budu vděčnej.
    Mám problém, vypíná se mi úplně náhodile PC při spuštění některých programů, opět ho lze zapnout jedině v případě že ho vypojím ze zásuvky. Existuje nějaká osoba která by mohla tušit v čem je problém??

Standardní

Nejsnažší by bylo nainstalovat vše načisto znovu.A pokud by to stále nešlo tak by to bylo HW nekompatibilitou.Ale to by se dalo ještě zkusit flashnout BIOS desky a VGA (novej na VGA asi neseženeš).
    Intel Pentium D 805
    AC Freezer 7 Pro , 1024MB DDR, Asus P5P800-VM
    Leadtek FX 5700

Standardní Re: vypínání počítače

Citace Původně odeslal Alcapone
    Mám problém s garfikou v programech, vlastním grafiku GF FX 5600 od firmy MSI a desku ASUS A7V8X-X, VIA KT-400 při zapnutí straších dosovských aplikací nebo starších her např. CStrike se mi vypne počítač někdy hned nebo úplně náhodně prostě jenom tak nemá někdo radu co to může způsobovat, je možné že by to mohlo být nekompatibilitou desky a grafiky nebo vadná deska či špatný zdroj za dobrou radu budu vděčnej.
    nieco podobne som mal nedavno na jednom PC, maticna doska ASRock s KT266A (CPU Athlon XP1700+) a Sparkle GF FX5600, maticna podporovala iba AGP4x a karta je AGP8x, ale to by hadam nemalo vadit, skusal som vsetko mozne, preinstaloval OS, vymenil som zdroj za silnejsi, nepomohlo, takze nakoniec som vymenil dosku (s KT600) a vsetko slape ako ma

inac nechapem, take cosi som este nemal, niekedy ta grafika hadzala divne artefakty, alebo nahodne zatuhol stroj a nepomohlo iba vypnutie/zapnutie spinacom na zdroji -> po zapnuti potom dakedy surovo vyhodilo poistky v 2D grafika fungovala viacmenej v pohode, ale v 3D to blblo
    WINNER KN800 MidiTower|zdroj Fortron 350W|MB Epox EP-8KRA2+|AthlonXP 2500+ (Barton)|2x512MB DDR PQI PC333|HDD Seagate Barracuda 7200.10 250GB PATA|MSI GF4 Ti4200 64MB DDR AGP8x|SB Live! 5+1|DVD Toshiba SD-M1612|DVD-RW Toshiba SD-R5112|19" Hansol 920P
    ALASKA D-207 MidiTower|zdroj Fortron BlueStorm II 500W|MB Asus M2V|AMD Athlon64 X2 5600+|2x1GB DDR2 PQI 667MHz Turbo|2x HDD Seagate Barracuda 7200.7 120GB PATA|Gainward GF7950GT 512MB GoldenSample PCI-E|DVD NEC|DVD-RW NEC|19" LCD Philips 190B6
    Commodore 64|Amiga 500, 600,1200|...ak mate nejaky stary 8/16-bit pocitac Commodore/Atari, rozne prislusenstvo a chcete to predat/darovat, prosim ozvite sa na mail a4000(zavinac)post.cz

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání