Neviete kde sa da stiahnut Corel Linux? Hladal som to cez gooogle a altavistu a vzdy som nasiel nefunkcny link...Poradite mi prosim?
Neviete kde sa da stiahnut Corel Linux? Hladal som to cez gooogle a altavistu a vzdy som nasiel nefunkcny link...Poradite mi prosim?
procák Duron 1.1 Ghz @1.2 - zmrd viacej nechce,Asus A7N8X-X nForce2 400 Rev. 2, 512 DDR 400MHz AM1, disk WD 40 Gb 5400 rpm, Sparkle GeForce FX 5200 128 MB, SB LIVE! 1024, Teac 40x, 30 cm Cool Blue katoda, 2x8cm fan + 1x8cm + 1x6cm fan + regulátor
Premyslim jestli uz neni ukonceny, na linuxiso.org neni a uz jsem o nem delsi dobu neslysel
Intel C2D 4300, 1GB DDR2, 120GB Seagate, nVidia7600GT pasiv.
ja ho mám ešte na CDčku, ale to je tuším prvá verzia, tak ak by si mal záujemPůvodně odeslal Shephard
![]()
Teclast F6 Pro, HP Probook 470 G0
Z Corelu se asi stal Xandros - viz http://www.xandros.net/faq.html
[EDIT]
To ISO - http://ftp.iasi.rdsnet.ro/linux/corel/iso/
Ok ja to skusim stiahnutMam este otazku, nevedel by mi niekto napisat ptresne ako rozchodim pod Linuxom Half life - counter strike? Bol som na jednej stranke co bol odkaz na nu tu na fore, ale moc som z toho npochopil.. Aky naj distrubucia Linuxu je pre zaciatocnika?
procák Duron 1.1 Ghz @1.2 - zmrd viacej nechce,Asus A7N8X-X nForce2 400 Rev. 2, 512 DDR 400MHz AM1, disk WD 40 Gb 5400 rpm, Sparkle GeForce FX 5200 128 MB, SB LIVE! 1024, Teac 40x, 30 cm Cool Blue katoda, 2x8cm fan + 1x8cm + 1x6cm fan + regulátor
a nechcel by si to moje CD s original Corel Linuxom?ja som ho skúšal aj používať, ale bol strašne pomalý
![]()
Ok a co by ma to vyslo? Mozno ajPůvodně odeslal Wizzard
![]()
podľa toho, kde bývaš![]()
ak v Blave, tak to nebude veľa, koľko by si dal?
tohle je zakladPůvodně odeslal Shephard
na tomhle s trochou stesti to CSko rozjedes... ja uz to rozjety mel a pod tim WineXem to ani neni takovej problem.... a kdyz zagooglujes tak najdes i howto
a nejlepsi distro pro zacatecniky je Mandrake
Akoze max za cd by som dal 50 sk + post. takze to bude do kopy 100 sk, ale stiahnem to.Původně odeslal Wizzard
ja by som ti to dal aj za 50, ale to sa ani neoplatí posielať![]()
Ja nevim jestli je MDK to nejlepsi, co sleduju diskuze na netu, s kazdou novou verzi prijdou i nove chyby...Původně odeslal Shephard
Kazdopadne ja mam MDK 9.1 (aktualne 9.2) a zatim jsem mel problemy s timto:
- MDK neumel automaticky mountovat CD (supermout), vyresil jsem to tim, ze jsem ho vypnul
- nejde mi Fritz!X ISDN, to ale neni chyba MDK, ale moje protoze to nedokazu rozjet a taky chyba firmy AVM, ze ovladace dela jenom pro SuSE Linux
- pri hrani Mp3 mi zvukovka hraje dobre do te doby, dokud ve skladbe nezazni basy - to potom zacne chrcet (stahnul jsem si uemu-tools, snad to pomuze)
To je vse na co si momentalne vzpomenu.
No, doufam, ze jsem Te neodradil, ale chtel jsem Ti na prikladech demonstrovat, ze i kdyz je MDK doporucovano pro zacatecniky, neznamena to, ze se vyhnes problemum![]()
Ved prave, nemam ani sajnu ako tam nakopnem zvukovku, graficku kartu a podobneNa Linux je aj program podobny macromedia dreamweaver? Ako je to s prehravaním videí v Linuxe? Mandrake distribuciu som si uz objednal na 3 cd.
![]()
V tom pripade asi bude doopravdy lepsi MDK, mozna i ta 9.2, mely by na to byt zaplaty.
MDK ma Mandrake Control Center - obdoba ovladacich panelu z Windows, tam to vse nastavis.
Mas kartu od NVIDIA (to jsme dva) s tou by problem byt nemel
Zvukovka SB 1024, pri nejhorsim poradi wong ma ji taktez a jde mu v pohode (alespon podle toho co psal)
Kdyby Ti neco neslo urcite se najde nekdo, kdo Ti tady poradi to se neboj.
Linux ma oproti woknum vyhodu - vetsina je zdokumentovana, tj. projedes fora a z nejvetsi pravdepodobnosti najdes nekoho. kdo mel podobny problem jako Ty.
[EDIT]
Nejznamejsi HOWTO dokumenty, popis jak co rozjet, zdruzuje kniha LDP (Linux Dokumentacni projekt). Je volne stazitelny (cca 16 MB).
Odkaz je ve FAQ.
Dekon: supermount uz je v 9.2 vyresenej OK. To je snad nejznamejsi opravena chyba..
Shepard: kup si o tom nejkou knizku, kdyz si prectes, hned budes chytrejsi. Ja si koupil Linux a KDE do Stefanie Teuffel, (nerikam, ze je buhvijak uzasna, ale to nejpodstatnejsi jsem se tam docetl, a nebyla to tak zavratna investice, ze bych ji mohl nejak zvlast litovat) a po precteni jsem uz aspon krapiiitko tusil. Od te doby az tolik vody neuteklo, a wokna uz par tydnu nemam.. Pokud nechces pouzivat KDEcka, (je sposta jinejch windowmanageru, ja se svojim Muzeem ocenuju hlavne ty light-weight, coz KDE zrovna neni) tak si mozna porid jinou knizku, tahle je KDEckum venovana z podstatne casti.
EDIT: jednu vec dekon v poslenim prispevku jeste opomnel dodat: cist cist cist, az potom psat. hlavne man je velmi uzitecna zalezitost..
Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
[pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)
Dekuji za infoPůvodně odeslal KtK
![]()
Na man jsem zapomnel no, diky za doplneni.
Ok diky vam moc, mne sa uz totalne zhnusil windowsPreto chcem Linux, jedine co chcem aby mi isla hra half life. Inak nejaky kvalitny editor na webstranky nevite? Tu prirucku o Linuxe mam downloadnutu, studujem ju, je toho vela, ale dufam, ze to zvladnem
![]()
cist LDP z monitoru.. MasochistoNo, ja ho budu mit prav. pod stromeckem, a uz se na nej tesim..
kavlitni editor? Let the flame begin..Zacinam: Vi.
halfa myslim rozbehnes.. Kdyz ja rozbehl Q3A.. (V sestave dole jen neni Radeon 7500 64MB)
Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
[pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)
No jo, knizku si objednam, ale zatial sa mi nepdoailo nast taku co by mi sadla.Původně odeslal KtK
![]()
Rek bych, ze dobra kniha bymohla byt Rozumime UnixuPůvodně odeslal Shephard
recenze
No uz som si objednal sprievodcu Linuxom pre zaciatocnikov, teda pre mnadufam, ze to bude dobra knizka. Inak dik za linka za ten corel Linux, uz ho taham
![]()
Jsem zvedav, jestli ten Corel pojede, ja nemam totiz zkusenosti se stahovanim ISO![]()
No ani jaPůvodně odeslal dekon
Neviem co mam stiahnut ani z ftp, co tam mam vlastne stiahnut? Mandrake linux som si radsej objednal na cd..., lebo ako sa poznam z ftpcka by som stiahol vsetko mozne, len to co by mi bolo treba by som nestiahol...
Pokud sháníš html editor, je zřejmě nejdoporučovanější vi, nicméně je nevhodný pro začátečníky (tudíž i pro mne), já jsem na html používal quantu, ta se mě velice zamlouvala, plně nahradila můj oblíbený webster z win.
A přes winex jsem rozjel instalaci Half life, ale víc neLepší asi bude nainstalovat jej ve win a rozjet jej až v nainstalované formě v linuxu
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)