Citace Původně odeslal Bredator
2 Vysta: Hele chlape ja nevim co se snazis tady dokazat....Pis jsem prakticky zkusenosti a ne jedna pani povidala.

Za dalsi neurazej nekoho kdo ma vodnika ja nevim jak dlouho a ze Maxik se na 4u pohybuje pekne dlouho a ne jeko ty kterej ma par postu a dela chytryho....Neberu ti ze treba o 4u vis jak dlouho a neprispivas....ale ty vodnika nemas(viz podpis) a hazis sem haluze jak krava.

Tech 35 dB to nemuze snad mit ani, kdyz to neni odvzdusneny....jedine jak byto slo, takze to polozili na holej plech a zapli....a nechali to po tom skakat....
To neni zadny jedna pani povidala, to je vyjadreni vyrobce pro me relevantnejsi nez milion anonymnich kecu na webu od lidi kteri ani nevi co je to dB, za dalsi kdyz me nekdo nasere tak at se pak nedivi ze dostane patricnou odezvu/dal bez debaty, pocet postu, co to je ? mira toho kolik je nekdo ochoten ztratit casu planym tlachanim ?

Vodniku jsem par videl (a slysel) a nic super ticheho to nebylo zvlast pokud cerpadlo nebylo ponorne, ty co jsem uvadel ponorna nejsou, prakticke zkusenosti jsou OK ovsem jsou subjektivni (a zde to plati trojnasob) proto jsem se ptal na decibely - na coz mi ZDE NIKDO dosud neodpovedel (a asi ani nikdy neodpovi).