Citace Původně odeslal BeachKEN
...tlachy,stačí si přečíst redenzi na www.cdr.cz ....btw,nwmám problémy se čtením čehokoliv.Hlučnost průměrná a není problém to sw spomalit.Rychlá jak drak...

Tak zkus prepalit audio s ochranou SafeDisk v.1 a 2, verzi dva to vubec neprecte ani pro prehrani v PC. U ostatnich ochran na tom taky neni nejlepe, nektere lepe chranene CD disky precta az po 1 hodine az 33 hodinach. Podle me je Teac format, ale tahle DVD je vsude hodnocena jako nedovarenej produkt. Mozna dalsi model bude
konecne to co vsichni hledaly, ja osobne asi nejspis budu investovat do
prozkousene Toshiby.
Ono jde asi o to, na co tu mechanika používáš. U mne rozhodlo bezpečné čtení poškrábaných medií. U Toshiby M1612 jsem měl problém přečíst pár škrábnutých DVD z půjčovny a bylo ji prd platný, že četla rychleji některé ochrany CD, šla pryč. Já používám DVDROM hlavně na přehrávání a ripp DVD a zase ta M1612 četla DVD při rippu pomalu. Teď s Teacem rippnu DVD 7,4GB do 8 minut. Z Toshibou mi nestačilo půl hodiny !!!.
No a z ochranama CDA to mám vyřešené docela jednoduše. Když se mi dostane takové CDA do ruky a mechaniky ho nezvládají, tak použiju CD player TECHNICS s optickým výstupem a nagrabuju si takové audio digitálně a je po starostech. Je to trochu zdlouhavější, ale účinné.
Pokud jde o jiné ochrany, použiju na čtení vypalku.