no napr. na www.pctuning.cz je recenzia na nec 1701, kde dokonca ziskal aj ocenie, ostatne som pozeral na googli a uz nemam linky, ak si dobre pamatam tak na tomshardware dopadol 71VM dost zle, hlavne co sa tyka rychleho obrazu, co bolo u mna podstatna vec, a naopak na tomshardware testovali nec 1701 dva krat (resp. 3, je to ten isty model ako hitashi, neviem typ) a dopadol velmi dobre, povedal by som ze pol roka dozadu nebolo lepsieho lcdcka(moj nazor), u 71VM ma odradil dizajn, dalej novy LG panel, je zeveraj dost nepodarok, vid 17 lcd od LG, maju dost vadnych pixelov, zanechava cmuhy pri rychlych hrach, a neznasam repraky na monitore. Inak si myslim ze bezny uzivatel niake extremne rozdiely u tychto dvoch modelov nespozna. A este s tym ze LG pred nedavnom vydal novy panel, to mas pravdu ale ono ten panel nie je o nic v technoloogi popredu od AU OPTRONICS, nakolko LG s tym panelom peknu chvilu meskalo. Ak kupis 1701 bud si isty ze je to spickove lcd, 71VM som nevidel nazivo, urcite ale nesklame ani ten.

Odpověď s citací