Stránka 1 z 2 12 PosledníPoslední
Výsledky 1 až 25 z 27

Téma: "POMOZTE" s vyberem znacky Hardisku 120GB

Standardní "POMOZTE" s vyberem znacky Hardisku 120GB

Chci si poridit novy disk ale nejak nemam prehled o dnesni situaci,znacek disku na trhu. Tak nejak jsem to zkoukl letecky a chtel bych se asi rozhodnout mezi temito disky:

HDD Western Digital Caviar XL WD1200JB- 120GB (8MB)
    nebo
    HDD Seagate Barracuda 7200.7+ ST3120026A -120GB (8MB)

o jinem jsem neuvazoval
    Vykon asi bude u obou +/- nejaky to procento,jestli bude Seagate mirne slabsi vykonove v dnesni dobe mi to zase nejak vyrazne vadit nebude

Diky ra rady a nazory !!! ...ale hlavne zaadny dohady prosim, kterej je lepsi nebo horsi
    AMD POWeR

Moderátor Avatar uživatele wong
    Věk
    42
    Vliv
    310

Standardní

http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=40677

ale je to jenom jeden kus, stat se to muze s kazdym diskem

jinak byl OK, akorat nebyl tak super tichej jako Barracuda IV 40GB co mam, ale porad byl tichej
    ten WD sem nemel

Moderátor mince Avatar uživatele peta303
    Věk
    42
    Vliv
    307

Standardní Re: "POMOZTE" s vyberem znacky Hardisku 120GB

Citace Původně odeslal CRYoGenicK
    Chci si poridit novy disk ale nejak nemam prehled o dnesni situaci,znacek disku na trhu. Tak nejak jsem to zkoukl letecky a chtel bych se asi rozhodnout mezi temito disky:

HDD Western Digital Caviar XL WD1200JB- 120GB (8MB)
    nebo
    HDD Seagate Barracuda 7200.7+ ST3120026A -120GB (8MB)

o jinem jsem neuvazoval :)
    Vykon asi bude u obou +/- nejaky to procento,jestli bude Seagate mirne slabsi vykonove v dnesni dobe mi to zase nejak vyrazne vadit nebude ;)

Diky ra rady a nazory !!! ...ale hlavne zaadny dohady prosim, kterej je lepsi nebo horsi ;)
    Barracuda je tišší, ten Caviar je rychlejší... To ti moc nepomůže.
    Takže snad jen to, že Seagaty mají dle kamaráda - prodejce - dlouhodobě procentuelně nejméně reklamací, s čímž můžu dle vlastních zkušeností souhlasit, nicméně WD na tom taky nejsou špatně a disky jsou do 8% už snad všechny).
    Spíš bych ale vzal tu Barracudu, pokud ti nevadí, že je znatelně pomalejší. Odvděčí se ti tichostí a větší odolností.
    Jinak 40GB Barča 7200.7 (8'03) je výkonnostně celkem srovnatelná s WD 400BB (1'2002), ve srovnání s vyreklamovaným (nový) taky, jak na ATA100 doma, tak i 33 na koleji.

P.S.: nejspolehlivější z mnou vlastněných disků je ale stejně WD Caviar AC2850F - 2.1.1996.
    NB DELL E5480 (i5 7440HQ, 16 GB DDR4 Micron, 1 TB Micron M.2)
    PC Athlon X2 4600+, AC Alpine 64, ASUS M2A-VM, 4 GB DDR2 Transcend, HD2400 PRO, SB Live!, 3,5" TEAC, NEC ND-3520A, NEC AD-7203A, Transcend SSD 370 / 120, WD RED 2 TB, Fortron 400 PNF, EC ML-5410A, Chicony 2961, Genius NSO+, TESLA AZS 223 + TESLA ARS 1014, TESLA NC 470, TESLA SM 260, TESLA SM 261, TESLA B-101, HP 5820, 2x DELL 2009Wfp
    PC2 DELL Optiplex 3050 (i5 7500, 16 GB DDR4 Micron, HD5450, 500 GB Micron M.2, 2 TB 2,5" Seagate, DELL 2009Wt
    photo Nikon D90, Nikkor 18-70, Nikkor 24-120, Sigma 70-300, SB800

Standardní

na co je tu FAQ ? nu, odpovím si sám - na hovno
    Hi, I am glad to show you my small home PC - Earth Simulator. Features:
    - 5120 (640 8-way nodes) 500 MHz NEC CPUs (8 GFLOPS per CPU, 41 TFLOPS total)
    - 2 GB (4x512 MB FPLRAM modules) per CPU (10 TB total), 640 × 640 crossbar switch between the nodes
    - 16 GB/s inter-node bandwidth, 20 kVA power consumption per node

Standardní

2wong

jj jasny koukal jsem nato, kazda vec je svym zpusebem porucohva a jde na reklmaci, od toho je ta zaruka ktera je na dnesni disky 3roky coz je velmi pekne.
    Jsem uz docela naklonen te barracude ze doni pujdu, kadzej mi ji celkem doporucuje,z techto dvou.

2B.P.N.
    Nemysli si ty chytraku jeden ze jsem se na Faq nedival
    Jeden FAQ - "Prosím čtěte než se zeptáte !!! (Last Update 11.11.03)
    Tam jsou jen otazky"
    a pak druhej od pana Anonyma "Který disk je nejlepší Update 11.11. (praxe, linky...)"
    to je fsechno pekny ale me hlavne zajimaji nazory vice lidi , kde je ma doma,uz nejakou chvili spokojenost apod. testy a cisla joo ty jsou taky pekny
    AMD POWeR

Standardní

2wong

jj jasny koukal jsem nato, kazda vec je svym zpusebem porucohva a jde na reklmaci, od toho je ta zaruka ktera je na dnesni disky 3roky coz je velmi pekne.;)
    Jsem uz docela naklonen te barracude ze doni pujdu, kadzej mi ji celkem doporucuje,z techto dvou.;)

2B.P.N.
    Tam jsou jen otazky"
    a pak druhej od pana Anonyma "Který disk je nejlepší ??? Update 11.11. (praxe, linky...)"
    to je fsechno pekny ale me hlavne zajimaji nazory vice lidi , kde je ma doma,uz nejakou chvili spokojenost apod. testy a cisla joo ty jsou taky pekny
    ja bych siel jednoznacne do Seagate, WD su fajn disky a pravdepodobne nemas doma extra tichy comp, ale u mna robi WD strasny ramus (kedze je pocut prakticky len HDD), navyse disky WD AFAIK stale nemaju monitoring teploty
    Markoff
    Dennik z Ciny a jemu predchadzajuci trip po Azii 2010-2011

Standardní

Tam jsou jen otazky"
    a pak druhej od pana Anonyma "Který disk je nejlepší Update 11.11. (praxe, linky...)"
    ty FAQ (i to druhé) tam jsou asi proto, že jsou pravdivé. lidi ti těžko řeknou něco jinýho, než je tam. jedině že by zázrak...
    předpokládám, že pokud by to co tam je napsáno nebyla pravda, určitě by se někdo ozval. tudíž můžeš brát ty informace jako "oficiální". nikdo tě nenutí číst čísla, ale jak sjem do toho threadu koukal, jsou tam i "textové" informace. a IMHO celkem kvalitní.

pokud máš dotaz na něco jiného co ve FAQ není (nějaký KONKRÉTNÍ dotaz) tak ok, ale nezasírej forum kravinama. jak by to tu vypadalo, kdyby každej přišel a napsal "hele chci novej disk jakej z těhle dvou je nejlepší" ...když o pár řádků výš je to vše napsáno...

někteří uživatelé mi dnes přijdou jako totálně nesvéprávní...čekají, že za ně někdo udělá všechna rozhodnutí a oni jen přijdou do krámu a ukážou prstíčkem chci tenhle a tenhle hardware

takže ještě jednou. přečti v tom threadu je, zamysli se, co od disku chceš (ticho, výkon blablabla) a pokud máš nějaký DOPLŇUJÍCÍ dotaz, tak sem s ním. upřímně obdivuju ty, co tu na tyhle, omlouvám se za to, ale stupidní dotazy, mají sílu stále odpovídat
    - 2 GB (4x512 MB FPLRAM modules) per CPU (10 TB total), 640 × 640 crossbar switch between the nodes

Standardní

Citace Původně odeslal B.P.N.
    ty FAQ (i to druhé) tam jsou asi proto, že jsou pravdivé. lidi ti těžko řeknou něco jinýho, než je tam. jedině že by zázrak...
    předpokládám, že pokud by to co tam je napsáno nebyla pravda, určitě by se někdo ozval. tudíž můžeš brát ty informace jako "oficiální". nikdo tě nenutí číst čísla, ale jak sjem do toho threadu koukal, jsou tam i "textové" informace. a IMHO celkem kvalitní.

pokud máš dotaz na něco jiného co ve FAQ není (nějaký KONKRÉTNÍ dotaz) tak ok, ale nezasírej forum kravinama. jak by to tu vypadalo, kdyby každej přišel a napsal "hele chci novej disk jakej z těhle dvou je nejlepší" ...když o pár řádků výš je to vše napsáno...

někteří uživatelé mi dnes přijdou jako totálně nesvéprávní...čekají, že za ně někdo udělá všechna rozhodnutí a oni jen přijdou do krámu a ukážou prstíčkem chci tenhle a tenhle hardware

takže ještě jednou. přečti v tom threadu je, zamysli se, co od disku chceš (ticho, výkon blablabla) a pokud máš nějaký DOPLŇUJÍCÍ dotaz, tak sem s ním. upřímně obdivuju ty, co tu na tyhle, omlouvám se za to, ale stupidní dotazy, mají sílu stále odpovídat
    Takovou slohovku jsi kvuli me psal nemusel je to jen tvuj nazor a me tve nazory ze se tu blbe ptam nezajimaji.
    Ptam se tu proto, ze me zajima realny nazor od lidi, a ne nazor na 100% z FAQ, taky se na nej podivam ale rad si prectu nazor lidi co maji tento typ disku primo doma v pc. A to si tak nejak preberu.
    Vim ze kdyz 20lidi tady mi prispeje,tak vsichni nebudou mit stejny nazor, a budou se lisit.

A jestli tu mam stupidni dotaz a zaplacavam forum jejda tak sory, a smazte to, a bude tu jen FAQ a par dotazu.
    Verim ze je vic lidi dnes a denne amateru a novacku na foru,kteri se chteji neco dozvedet od lidi pri vyberu a nee ze prijdou a budou si jen cist nejaky faq, ktery ani nevim kdo udelal.
    \Verim ze tu hodne lidi ma sjety forum od vrchu dolu skrz na skrz, a jen se tu objevi podobny muj dotaz tak se jim to nelibi a hnedle prskaji, tak vam se omlouvam.Tak vy to nectete, nebo to reknete nekomu ze se vam to nelibi (vas nazor) at to nekdo smaze.

Necekal jsem takove odpovedi jako mas ty.

diky za tipy
    AMD POWeR

Moderátor Avatar uživatele wong
    Věk
    42
    Vliv
    310

Standardní

jenom k tomu FAQ: je tam anonym, protoze dotycny user/mod to napsal (KuKla) a potom si z nejakych duvodu nechal zrusit konto tady na OC. Proc to nevim, ale to je ten duvod toho anonymu.

Standardní

Takovou slohovku jsi kvuli me psal nemusel je to jen tvuj nazor a me tve nazory ze se tu blbe ptam nezajimaji.
    nedělej si iluze, kvůli tobě jsem to nepsal...

Ptam se tu proto, ze me zajima realny nazor od lidi, a ne nazor na 100% z FAQ, taky se na nej podivam ale rad si prectu nazor lidi co maji tento typ disku primo doma v pc. A to si tak nejak preberu.
    no tak daleko věda ještě není, aby FAQ psali roboti... . já nevím, kdo ten FAQ thread psal (a je mi to celkem jedno), ale když jsem si ho přečetl, tak jsem s tím musel bez výhrad souhlasit. takže to psal asi někdo, kdo ty všechny disky v PC měl a mohl je nějak porovnat...a asi to byl někdo důvěryhodný, když je to jako důležité...

Vim ze kdyz 20lidi tady mi prispeje,tak vsichni nebudou mit stejny nazor, a budou se lisit.
    ano, ale ta většina, co bude mít pravdu napíše to samé co je ve FAQ. zbytek je statistická chyba. fakt si nedokážu představit, že by někdo mohl napsat, že např. WD JB je tichý disk, nebo že Seagate 72007. je disk do high performance počítačů

A jestli tu mam stupidni dotaz a zaplacavam forum jejda tak sory, a smazte to, a bude tu jen FAQ a par dotazu.
    FAQ je od toho, aby se tam bylo "jen" to, co řeší velmi často. na každém foru (teda alespoň na těch s jakž takž úrovní) co jsem zatim viděl, měli FAQ a přesto se měli o čem bavit ( = nebylo tam jen pár threadů).

Verim ze je vic lidi dnes a denne amateru a novacku na foru,kteri se chteji neco dozvedet od lidi pri vyberu a nee ze prijdou a budou si jen cist nejaky faq, ktery ani nevim kdo udelal.
    zkus se vžít do situace na druhé straně barikády. bavilo by tě každou chvíli odpovídat na pořád stejné dotazy ? rok, dva, tři v kuse ? pokud ano, tak ti gratuluju, já bych na to asi neměl...
    a za druhé - aha, takže pokud to FAQ udělá někdo, koho znáš, tak mu věřit budeš ? hmm...podle čeho si vybíráš komponenty ? podle toho, co ti řeknou kamarádi (jenom ty co znáš osobně samozřejmě, ostatním se přeci nedá věřit ) ? když ti kamarád řekne, že vrchol v discích je dnes WD BB, budeš tomu věřit víc než nějakým FAQ ??
    uvědom si, že ty FAQ by tu zcela určitě nebyly, kdyby nebyly pravdivé...

Verim ze tu hodne lidi ma sjety forum od vrchu dolu skrz na skrz, a jen se tu objevi podobny muj dotaz tak se jim to nelibi a hnedle prskaji, tak vam se omlouvam.Tak vy to nectete, nebo to reknete nekomu ze se vam to nelibi (vas nazor) at to nekdo smaze.
    tím narážíš na mě ? hmm zkus kliknout na můj profil a možná zjistíš, že jsem se tady zaregistroval před pár dny...

Senior Member Avatar uživatele Marek
    Vliv
    288

Standardní

Citace Původně odeslal B.P.N.
    Tam jsou jen otazky"

2 B.P.N.:Prestan tu vyskakovat ako keby ti to tu cele patrilo ,si tu par dni takze tu o tom hovno vies.Ked sa tu niekto chce na nieco opytat tak sa moze a je tu kopec ludi ktori mu radi poradia a len par buranov ktori sa budu hadat, posthunterit a natahovat sa za slovicka.Radsej si v sekcii pre adminov precitaj ako dopadnu takyto ludia. OK?

Ked sem pride niekto novy a chce si vybrat HDD tazko to urobi ked tu o tych na ktore ma zalusk je len malo napisane lebo su relativne nove.Forum sluzi k zberu informacii a ich sireniu dalej, takze keby si laskavo dalej uz radsej sem nic nepisal ak nechces nieco povedat k veci.OK?

2 CRYoGenicK: ja som sa tiez rozhodoval medzi tymito dvoma , nakoniec som zobral barcu este neni doma , ale dufam ze budem spokojny.Menil som preto ze na mojej povodnej ata4 sa objavili chybne sektory, ale to sa stava.
    C2D @ 3GHz + Ninja || 2GB RAM || Wide 20" p-mva LCD || M-Audio revo 5.1 || Sennheiser HD595 || Logitech G5 mouse

Standardní

pocuvajte pani .. nehadajte sa tu ako maly! o tychto diskoch bolo v tejto sekcii napisane more slov .. nie su vobec nove a na nete sa da najst tristotisic reviews a testov a podobnych, takze mne pride cely tento thread ZCESTNY a preto suhlasim z B.P.N v tom ze FAQ by to mal riesit .. keby sa pytal na najnovsi raptor a v porovnani z nevidanym bohviecim okej > let`s start discussion! ale takto? nene
    MadCap
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Senior Member Avatar uživatele Mirectec
    Vliv
    283

Standardní

Kup Hitachi 7k250 a mas to... Je to podle me stred mezi temito disky.. Je rychlej a tichej.. Co vic si prat.. Navic ted mam doma Baracudu 7200.7 40GB a musim uznat, ze je to peknej sunt.. Hlucnost ze zacatku dobra, ale jak se trochu "zahorel" tak uz ho slysim Navic ta teplota je otresna na mym IBMku 33°C a na tymto 40°C coz je celkem rozdil.. Moc se me to nezdalo, ale i podle wohmatu to tak je.. O rychlosti ani nemluvim..

Jinak k OT tematu: Nevim co vam na tom vadi, ze se nekdo zepta na blbej dotaz Pokud se nikomu nebude chtet to po 50te psat, tak nic nenapise a je to.. Pokud napise, tak udela aspon dobrou vec
    AMD mobile Barton 2500+@2430MHz 1,8V (1,76V real) watercooled || ABIT NF7-S V2.0 watercooled || Samsung 160GB SATA s NIDEC loziskama + Hitachi desktar 40GB || 512MB DDR500 A-DATA || ATI Original 9500@PRO 64MB @405/325 watercooled || Leadtek winfast 2000XP || CD-ROM Teac 40x || 4× DVD±R/RW Teac DV-W50D (pioneer 106D)|| Fortron 350W ATX FSP350-60PN(PF)
    MSI KT3Ultra forever || NENAVIDIM lidi co maj nick Mirec

Standardní

souhlas. 7k250 presvedcila i tak zaryteho WDckare jako jsem ja.

Standardní

2B.P.N.
    ...nedělej si iluze, kvůli tobě jsem to nepsal...
    Tak jsi to psal jen tak aby se nerekla jen tak jsi placl neco jo, to nepovidej.Vidim prece jak si vychutnavas vetu po vete a rozebiras to a odpovidas pri slohove. #@&!

já nevím, kdo ten FAQ thread psal (a je mi to celkem jedno), ale když jsem si ho přečetl, tak jsem s tím musel bez výhrad souhlasit. takže to psal asi někdo, kdo ty všechny disky v PC měl a mohl je nějak porovnat...a asi to byl někdo důvěryhodný

Já taky nevím kdo ten Faq a taky mi je to jedno, proto se na nej na 100% nespoleham a rad se optam. A pak si udelam nejaky nazor z FAQu OC a jinych FAQu od kamosu, a pratel prodejcu hardware a udelam si usudek.
    Ty jen píšeš "já nevím"...."asi někdo".... "někdo důvěryhodný"
    A to ja prave nevim proto se na to nespoleham.Proto se ani nebudu spolehat na rady od jednoho kamose,jak jsi daval za vzor,coz je uplna hloupost. To je i odpoved na vybirani komponent..rady od vice lidi a hlavne praxe a zkusenosti a trebas i FAQ tady na OC huh

Měl by jsi být tady moderátor aspon by jsi tu podle sveho udelal poradek aspon bys mi hned a zacas to tu uzavrel abych se blbe neptal.

Marek to rekle dobre.... jenom OFF TOPICujes

Bez se jeste "vyradit" do rubriky MONITORY tam jsem se dival a lidi se ptaji porad dokola na LCD a MONITORY jaky jaky... bez jim to vysvetlit ze forum ma search

2ALL

jojo o Hitachi 7k250 jsem uz taky zachlechl neco chvaly ale je to novinka a je na trhu kratce nevim to se uvidi ukaze cas,ale podle faqu a testu je urcite best hmm...
    AMD POWeR

Standardní

A co Maxtor DiamondMax Plus 9 6Y120P0, 120GB 8MB ?

Taky uz se shanim po nejakom disku a nevim kteryho vyrobce zvolit
    Intel DualCore E5300 2,6 GHz @ 4,42 GHz (340x13), 1.43V | Noctua NH-U12P | Asus P965 Deluxe | 8 GB DDR2 RAM 800 MHz Dualchannel - A-DATA Vitesta Extreme edition | Saphire ATI HD 5770 Vapor-X @ 930/1330 MHz | SDD OCZ Vertex 3 120GB | Asus DVD-RW | Fortron 550W | Fujitsu SL23T-1 LED 23" | Logitech S220 | Windows 7 Ultimate x64 CZ

Standardní

FAQ pisal KuKla a je IMHO gut ... ja osobne tomu verim a takisto verim aj testom na xbit-e napriklad ... stale nechapem taketo otazky > mam zobrat tento disk A alebo B ci nebodaj C? co ti o tom ako uzivatel disku B poviem? postnem ti moj hd-tach vysledok ktory si z nikym neporovnas? alebo ti poviem ze sa mi zda byt tichy a to mam pri tom TT Volcano 7 a nepocul by som ani zbijacku napriklad? no nic ...
    MadCap
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Standardní

Citace Původně odeslal Slayer(CZ)
    A co Maxtor DiamondMax Plus 9 6Y120P0, 120GB 8MB ?

Taky uz se shanim po nejakom disku a nevim kteryho vyrobce zvolit
    ja nevim nad cim vahas. 3 lidi ti poradili 7k250, kukla ve faqu ji doporucuje taky (sam ji ma)... tak si ji kup a bud happy.

Standardní

jak dlouho je 7k250 na trhu ?

Od kdy se vyrabi. Jaka byla serie GPX.
    Drive kdyz byl IBM jeste IBM tak mel problemy s prehrivanim a serie tusim ze z Madarska staly za prt ?? Je to pravda ?
    AMD POWeR

Standardní

jak dlouho je 7k250 na trhu ?

Od kdy se vyrabi. Jaka byla serie GPX.
    Drive kdyz byl IBM jeste IBM tak mel problemy s prehrivanim a serie tusim ze z Madarska staly za prt ?? Je to pravda ?
    180GXP... vetsina se shodne na tom ze je spolehliva. slysel jsem asi 3 co odesly... hned na zacatku prodeje.

7k250 je tu kratce.

nekery starsi IBM odchazely a byly z madarska. O vysoke teplote zvlast na 120GXP mi par lidi rikalo, ale vlastni zkusenost nenam.

Senior Member Avatar uživatele Haldo
    Vliv
    283

Standardní

JJ, Hitachi (120GB) mam uz pomaly 1/2roka v kompe a absolutna spokojnost
    - When you do things right, people won't be sure you've done anything at all.
    - Being happy insn't having everything in your life be perfect.

Standardní

za kolik se da sehnat hitachi 7k250 120GB 8MB cache ATA nemuzu ho v cenikach nikde najit jen 250GB a 80GB s 2MB
    Northwood 2,4@3,1GHz, DFI Lanparty PRO875, 2048MB A-Data, Leadtek 7600GT, Creative SB Live, Seagate 20,4GB 5400+120GB 7200, Teac DV-W516GA

Acer 3002LM

Standardní

www.czechcomputer.cz
    ,kde jinde. Dobrý a osvědčený krám, bezproblémové reklamace, dobré jednání a domluva.
    Daniel V. (Aradan)

Standardní

Citace Původně odeslal Aradan
    www.czechcomputer.cz
    ,kde jinde. Dobrý a osvědčený krám, bezproblémové reklamace, dobré jednání a domluva.
    Ted mi prosi mzkus poradit rozhoduju se ted mezi Hitachi 7k250 a Maxtorem DM9+ rozdil v cene moc velkej neni maxtor je o 300 kc levnejsi.Chci rychlej a spolehlivej ,hluk neni nejpodstatnejsi (mam docela urvanej chladic) ale nemusi zrovna rvat jak cirkularka
    Northwood 2,4@3,1GHz, DFI Lanparty PRO875, 2048MB A-Data, Leadtek 7600GT, Creative SB Live, Seagate 20,4GB 5400+120GB 7200, Teac DV-W516GA

Acer 3002LM

Standardní

jednoznacne hitachi uz len kvoli tomu ze je modernejsi a ked treba aj o hodne tichsi
    MadCap

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání