2B.P.N.
...nedělej si iluze, kvůli tobě jsem to nepsal...
Tak jsi to psal jen tak aby se nerekla jen tak jsi placl neco jo, to nepovidej.Vidim prece jak si vychutnavas vetu po vete a rozebiras to a odpovidas pri slohove. #@&!
já nevím, kdo ten FAQ thread psal (a je mi to celkem jedno), ale když jsem si ho přečetl, tak jsem s tím musel bez výhrad souhlasit. takže to psal asi někdo, kdo ty všechny disky v PC měl a mohl je nějak porovnat...a asi to byl někdo důvěryhodný
Já taky nevím kdo ten Faq a taky mi je to jedno, proto se na nej na 100% nespoleham a rad se optam. A pak si udelam nejaky nazor z FAQu OC a jinych FAQu od kamosu, a pratel prodejcu hardware a udelam si usudek.
Ty jen píšeš "já nevím"...."asi někdo".... "někdo důvěryhodný"
A to ja prave nevim proto se na to nespoleham.Proto se ani nebudu spolehat na rady od jednoho kamose,jak jsi daval za vzor,coz je uplna hloupost. To je i odpoved na vybirani komponent..rady od vice lidi a hlavne praxe a zkusenosti a trebas i FAQ tady na OC huh
Měl by jsi být tady moderátor aspon by jsi tu podle sveho udelal poradek aspon bys mi hned a zacas to tu uzavrel abych se blbe neptal.
Marek to rekle dobre.... jenom OFF TOPICujes
Bez se jeste "vyradit" do rubriky MONITORY tam jsem se dival a lidi se ptaji porad dokola na LCD a MONITORY jaky jaky... bez jim to vysvetlit ze forum ma search
2ALL
jojo o Hitachi 7k250 jsem uz taky zachlechl neco chvaly ale je to novinka a je na trhu kratce nevim to se uvidi ukaze cas,ale podle faqu a testu je urcite besthmm...

Odpověď s citací