Citace Původně odeslal B.P.N.
ty FAQ (i to druhé) tam jsou asi proto, že jsou pravdivé. lidi ti těžko řeknou něco jinýho, než je tam. jedině že by zázrak...
předpokládám, že pokud by to co tam je napsáno nebyla pravda, určitě by se někdo ozval. tudíž můžeš brát ty informace jako "oficiální". nikdo tě nenutí číst čísla, ale jak sjem do toho threadu koukal, jsou tam i "textové" informace. a IMHO celkem kvalitní.

pokud máš dotaz na něco jiného co ve FAQ není (nějaký KONKRÉTNÍ dotaz) tak ok, ale nezasírej forum kravinama. jak by to tu vypadalo, kdyby každej přišel a napsal "hele chci novej disk jakej z těhle dvou je nejlepší" ...když o pár řádků výš je to vše napsáno...

někteří uživatelé mi dnes přijdou jako totálně nesvéprávní...čekají, že za ně někdo udělá všechna rozhodnutí a oni jen přijdou do krámu a ukážou prstíčkem chci tenhle a tenhle hardware

takže ještě jednou. přečti v tom threadu je, zamysli se, co od disku chceš (ticho, výkon blablabla) a pokud máš nějaký DOPLŇUJÍCÍ dotaz, tak sem s ním. upřímně obdivuju ty, co tu na tyhle, omlouvám se za to, ale stupidní dotazy, mají sílu stále odpovídat
Takovou slohovku jsi kvuli me psal nemusel je to jen tvuj nazor a me tve nazory ze se tu blbe ptam nezajimaji.
Ptam se tu proto, ze me zajima realny nazor od lidi, a ne nazor na 100% z FAQ, taky se na nej podivam ale rad si prectu nazor lidi co maji tento typ disku primo doma v pc. A to si tak nejak preberu.
Vim ze kdyz 20lidi tady mi prispeje,tak vsichni nebudou mit stejny nazor, a budou se lisit.

A jestli tu mam stupidni dotaz a zaplacavam forum jejda tak sory, a smazte to, a bude tu jen FAQ a par dotazu.
Verim ze je vic lidi dnes a denne amateru a novacku na foru,kteri se chteji neco dozvedet od lidi pri vyberu a nee ze prijdou a budou si jen cist nejaky faq, ktery ani nevim kdo udelal.
\Verim ze tu hodne lidi ma sjety forum od vrchu dolu skrz na skrz, a jen se tu objevi podobny muj dotaz tak se jim to nelibi a hnedle prskaji, tak vam se omlouvam.Tak vy to nectete, nebo to reknete nekomu ze se vam to nelibi (vas nazor) at to nekdo smaze.

Necekal jsem takove odpovedi jako mas ty.

diky za tipy