Citace Původně odeslal Madman
budes se divit,ale byly tam uplne stejne podminky - vsechny byly vedle sebe,pripojene byly na jeden comp,na vsech bylo to same - film a pak sem zkousel jeste v oknech,nastavoval jsem je jak sem chtel,sice nebyly na DVI ale aspon slo objektivne posuzovat vsechny,a hned vedle toho aceru konkretne 1731 bylo sony asi za 22000Kc a acer byl jednoznacne lepsi,dal se s nim srovnavat snad jen herkules a par dalsich,ale subjektivne se me proste nejvic libil acer-treba v tmavych mistech bylo na aceru videt detaily zatimco na ostatnich uz ne,a to sem mohl delat s nastavenim co sem chtel...kazdemu se ale mozna libi neco jineho,takze si to chce porovnat a vybrat podle sebe,nejde rict ze tento je proste nejlepsi,pro kazdeho je nejlepsi neco jineho,ja si vybral acer a jsem spokojeny
Tak to si prave "objektivne" hodnotil vlastnosti A/D prevodniku jednotlivych LCD, ale nikoli vlastnosti zobzazeni LCD. ............... Jo Acer pekne sviti, ma vysoky kontrast, ale prave u Aceru jsem se setkal s nejvetsim rozdilem v kvalite zobrazeni analog/DVI. Analog nedokaze toho kontrastniho potencialu panelu vyuzit.
Ja se ted take rozhoduji mezi AL1931 (tedy Acerem) a P19-1 (Fujitsu-Siemens). Ten Acer se mi libi, ale ma mizernou regulaci jasu, vse se ladi v podstate kontrastem a RBG. To ten P19-1 ma vse jak ma byt, reg. jasu reguluje jas, kontrast reguluje kontrast a pak ma jeste nastaveni vykonu podsviceni, coz je super. Tomu rikam regulace, jak ma vypadat a jak je kazdy zvykly z CRT monitoru. V praci jsem nedavno dostal model 20" 5110A od stejne firmy a je to opravdu bomba. Asi to vyhraje ten Siemens.