No jauz jsem ted taky spokojenej ale otazka je na jak dlouho.To je kazdej rok neco.Loni to resili skoro pul roku(celou tu dobu kolisaly pingy....SUXXXX),lestos jim to trvalo cca dva mesice.Kdyz to ale pak je v poradku,tak to jede paradne.Pingy v poho,zalezi na hre.Quake ma sqele vyreseny pripojeni,tam mam pingy 15-30(btw. karneval zridil dva servery na quaka

)V CS je to 25-50 ping,porad parada.Sosa mi to 80-110kB/s

coz je parada.Uz dlouho jsem neprekrocil limit ale jak uz je tu psano,kontroluji to asi individualne,pac jednou me zpomalili okamzite po prekroceni a jindy jsem frcel nekolik GB navic a nic

Na tom DC++ s pasivnim pripojenim......no,od tebe nemuze nikdo sosat(teda krome karnevalaku s neverejnou IP) ale ty muzes prakticky od kazdeho

Jinak ja jsem vyzkousel a ZPROVOZNIL FTP u sebe v kompu v ramci neverejnych IP v siti Karnevalu.Jede to sice max 150kbps(coz je max. upload) ale vsichni se vidime a NEPOCITA nam to data!!!Zkousel jsem typúky od nas z Decina,pak Kralupy,Roudnici a Prahy a vsude se neverejne IP vidime

Tak pak dej vedet a muzeme trochu povymenovat.Domluvime se a zapnem si to na noc