Stránka 1 z 2 12 PosledníPoslední
Výsledky 1 až 25 z 30

Téma: dialkove ovladanie

Standardní dialkove ovladanie

ako sa da PC spravit dialkove ovladanie
    najlepsie niekde kupit nejake hotove...

co sa s tym da ovladat

dik za odpovede

Velky srot s pokazenym zdrojom na oknach
    Maly srot s pokazenym ventilatorom na linuchoch
    Prestigio Visconte 120

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

covek by rekl, ze na to jak si tu dlouho vubec nerespektujes mnohokrat zminovane pravidlo...

SEARCH: http://www.overclocking.cz/4um/viewt...ht=irda#358637
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

hladal som, ale nasiel som same blbosti...
    IRDA hladat ma teda fakt nenapadlo...

a dalsia vec ten thread zrovna moj problem neriesi...

Prestigio Visconte 120

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

tak v tom pripade napis presne co potrebujes.

btw neco hotovy je napriklad ATI a ted presne nevim jak se to jmenuje, ale stoji to kolem 600 a je to karta do poce vcetne dalkoveho ovladani a softu. nicmene kebyzebysi me zabil si nevzpomenu jak se to jmenuje.

joooo ATI Remote Control.
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

stavam si doma PC na home cinema a nechcem mat klavesnicu ani mys na stole, chcem zohnat nejaku ovladacku, kde si nabindujem na tlacitka nejake primary funkcie a tym to budem ovladat...

kde sa sa ten ati remote control na slovensku zohnat, je to presne co chcem...

Prestigio Visconte 120

Standardní

tim Ati remote control jde jezdit i normalne kurzorem. +pak ma dalsi programovatelny tlacitka...

http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...2820&level=116
    AMD X2 BE-2350 EE passive cooling | 2x1Gb A-Data DDR800 Extreme Edition | Asus M2A-VM
    Ati Radeon HD4670 fanless| WD10EVCS | DVDRW | Seasonic S12-II 430W | packed in Antec solo
    KonicaMinolta Dynax 5D + Minolta 18-70/3,5-5,6 + Minolta 75-300/4,5-5,6 + Minolta Maxxum 50/1,7

Standardní

nevim jestli to sem někdo nepostoval...
    http://www.hwtuning.wz.cz/view.php?c...nku=2003080601
    Nikdy neměj strach ze stínů. Prostě znamenají, že někde na blízku svítí světlo.
    PHOENIX II
    || C2Q Q9300@3225MHz || Gigabyte P35-DS4 2.0 || 4GB DDR2 A-Data EE 1066 || Gigabyte GTX560 1GB || Intel SSD 320 40GB + WD 250GB || 24" HP LP2465
    NAS cube || INTEL D510MO Mount Olive || 1GB DDR2 ZEPPELIN 800 || Samsung EcoGreen 1TB RAID 1 + WD 640GB
    ThinkPad X60s || CoreDuo L2400@1,66GHz || 2GB DDR2 || 80GB SSD Intel X25-M || 12" XGA || Patriot X-Porter 200x 16GB
    Canon EOS 1D Mark II || 16-35/2,8L || 50/1,8 || 70-200/2,8L IS || SpeedLight 580EX II || http://www.jakubgeier.com

Moderátor Avatar uživatele daso
    Vliv
    305

Standardní

Citace Původně odeslal Dolby_cz
    nevim jestli to sem někdo nepostoval...
    http://www.hwtuning.wz.cz/view.php?c...nku=2003080601
    jj. stary dobry a vyzkouseny.naklady asi 50Kc.funkcnost 100%
    (jen doporucuju vytahnout IR cidlo pres kabel nekam dopredu, kvuli prime viditelnosti s ovladacem)
    ASRock ALiveNF6P-VSTA | AMD Athlon64 (Orleans) 1,8@2,4 GHz 1,4 V | 2,5 GB DDR2 | nVIDIA GeForce 7600 GS | MAXTOR DM10 250 GB | LG GSA-4165B
    ---
    ◄ ΔΑςΙΔ ΒΟΩΙΕ ►
    On the 8th day God created David Bowie.

Standardní

Jo jo ale v té předchzí diskuzi se nějak nedořešilo jak je to s tím vysílačem? Mohl by někdo hodit i takové schéma?

Senior Member mince
    Vliv
    299

Standardní

Citace Původně odeslal Dominator
    Jo jo ale v té předchzí diskuzi se nějak nedořešilo jak je to s tím vysílačem? Mohl by někdo hodit i takové schéma?
    Jaký vysílač máš na mysli? V tomhle případě se používá jekékoliv dálkové ovládání.
    MB G... a to už taky není pravda ;)
    A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........

Standardní

Citace Původně odeslal visby
    Dal som ho kupit v BGS. Mam ho viac ako rok, maju ho stale v cenniku. Pouzivam ho najviac v Linuxe, pre windows su moduly na http://remotew.free.fr/

Standardní

nechci tady delat kamosovi nejakou reklamu ale udelal mi usb verzi (ovladac mam vlastni ) a musim rict ze jsem abnormalne spokojen.

Ale pozor! Je to navykove. Kdo jednou zkusi, nic jineho nikdy nechce

ps: chodi i sem na forum ale neni tu moc casto.

http://stealth.wz.cz

Vliv
    305

Standardní

jedik:
    jakej je rozdil mezi com a usb?
    ma to vyhody?
    ASRock ALiveNF6P-VSTA | AMD Athlon64 (Orleans) 1,8@2,4 GHz 1,4 V | 2,5 GB DDR2 | nVIDIA GeForce 7600 GS | MAXTOR DM10 250 GB | LG GSA-4165B
    ---
    ◄ ΔΑςΙΔ ΒΟΩΙΕ ►

Standardní

Citace Původně odeslal daso
    jedik:
    ma to vyhody?
    jediku, diky za reklamu, i kdyz ziju hlavne ze zahranicnich objednavek, ceskou nikdy pohrdnu
    com - zatezuje CPU, musi byt porat pristupny port pro cteni.
    USB - minimalni zatez, vse obstarava uP Atmel, spolehlivejsi prijem kodu. stabilita neni zavisla na vytizeni CPU, navic i LED indikujici provoz - muj maly zlepsovacek.
    Question is: who cares ?

Vliv
    305

Standardní

Citace Původně odeslal stealth
    jedik:
    ma to vyhody?
    jediku, diky za reklamu, i kdyz ziju hlavne ze zahranicnich objednavek, ceskou nikdy pohrdnu
    USB - minimalni zatez, vse obstarava uP Atmel, spolehlivejsi prijem kodu. stabilita neni zavisla na vytizeni CPU, navic i LED indikujici provoz - muj maly zlepsovacek.
    no me prave na com jede dalkac bez problemu. ze bych mel nejak vytizeny cpu to ne a funkce je taky 100%. mas + za ledku. rekni mi..kolik to tvoje usb kostuje?
    ---
    ◄ ΔΑςΙΔ ΒΟΩΙΕ ►

Standardní

Citace Původně odeslal stealth
    jedik:
    ma to vyhody?
    no me prave na com jede dalkac bez problemu. ze bych mel nejak vytizeny cpu to ne a funkce je taky 100%. mas + za ledku. rekni mi..kolik to tvoje usb kostuje?
    No vsecko se da najit na mych strankach, 400kc vcetne plne verze ovladace, za kterou chce Igor Cesko 200, mam s nim dohodu a odvadim neco jako desatky.
    Question is: who cares ?

Senior Member Avatar uživatele Marek
    Vliv
    288

Standardní

Citace Původně odeslal visby
    stavam si doma PC na home cinema a nechcem mat klavesnicu ani mys na stole, chcem zohnat nejaku ovladacku, kde si nabindujem na tlacitka nejake primary funkcie a tym to budem ovladat...

nevyslo by lacnejsie kupit dvd prehravac ako tam pchat prasive PC....
    C2D @ 3GHz + Ninja || 2GB RAM || Wide 20" p-mva LCD || M-Audio revo 5.1 || Sennheiser HD595 || Logitech G5 mouse

Standardní

stealth : A návod na sestavení by nebyl? PLEASE

Senior Member mince
    Vliv
    299

Standardní

Citace Původně odeslal Dominator
    stealth : A návod na sestavení by nebyl? PLEASE
    Přímo na stránkách Igora. Ceska

http://cesko.host.sk/IgorPlugUSB/IgorPlug-USB%20(AVR).htm

Standardní

USB -> Hmm je to nějak složitější, ale funkce je podle mne stejná!!!
    Jinak ještě bych se zeptal nějak mi to blne nebo to mám blbě nastavené když chci vypnout monitor, zobrazit hlasitost, tak se mi to udělá jenom na chvíli tedy monitor je vyplej jenom když držím klávesu... = což je na hov.o , jinak je to fakt dost cool daj se stím pařit i HRY

Standardní

Hele lidi a neznáte někdo návod na vysílač, tedy aby to mohlo ovládat ostatní spotřebiče v místnosti z kompu?

A ještě jednou píšu: Chtěl bych se zeptal nějak mi to blne nebo to mám blbě nastavené když chci vypnout monitor, zobrazit hlasitost, tak se mi to udělá jenom na chvíli tedy monitor je vyplej jenom když držím klávesu... = což je na hov.o

Standardní

To jste tady všichni tak vytuhlý, že ani neodpovídáte!!!!

Senior Member mince
    Vliv
    299

Standardní

Hele lidi a neznáte někdo návod na vysílač, tedy aby to mohlo ovládat ostatní spotřebiče v místnosti z kompu?
    http://www.overclocking.cz/4um/viewt...asc&highlight=
    To by ti mohlo pomoct, ale nevím, jak je to s dosahem. Na co přesně to potřebuješ

A ještě jednou píšu: Chtěl bych se zeptal nějak mi to blne nebo to mám blbě nastavené když chci vypnout monitor, zobrazit hlasitost, tak se mi to udělá jenom na chvíli tedy monitor je vyplej jenom když držím klávesu... = což je na hov.o
    Mě to funguje bez problémů, možná něco s nastavením, možná se ti kryjou dva příkazy, třeba s pohybem myši.

To jste tady všichni tak vytuhlý, že ani neodpovídáte!!!!
    Ne

A teď já.
    Předělal jsem to tedy na ten citlivější a už si liboval, že to šlape jak víno. Když v tom najednou začalo totálně blbnout. Najednou 1/10 příkazů špatně....
    Když jsem to nastavil na priority 8(MAX), tak to zase jede, ale zase to má při každém příjmu ten nepříjemný záškub PC. Pak jsem zase zkoušel na 7 a zase nějakou dobu bez chyby, ale zas pak zničeho nic se to zas podělalo(to jsem zkoušel několikrát).
    Na priority 8 to sice funguje, ale proč to mít na 8 se záškuby, když to jede i na 7 bez těch škubů (ale jen nějakou dobu)
    Co s tím může být (jediné společné věci, co jsem si všimnul, je, že to udělá po zmáčknutí určitého tlačítka, ale neměl jsem už čas si to potvrdit, prostě když zmáčknu určitý kód, tak to totálně zblbnu). Co to může být

Standardní

Dík, že jsi aspoň odpověděl! Ale nastavení mám ok a ten monitor furt blbne, nešlo by to nějakým prográmkem? A jinak nevíš jak nastavit Velkej font, šlo by to asi přes 20 příkazů ale to se mi nechce, není na to program?
    Jinak nevím proč ti to blbne ještě jsem to ani nezapojil protože příjmač budu mít až ve ST.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání