QDI KuDoz 7-A
QDI KuDoz 7-A V2.0 (AMD Athlon XP CPU), VIA KT266A
ma cenu dneska kupovat tyto desky?
Hodi se to pro "Throughbred" procesor?
ta druha by byla asi za 1500 s 3mes zarukou.
QDI KuDoz 7-A
QDI KuDoz 7-A V2.0 (AMD Athlon XP CPU), VIA KT266A
ma cenu dneska kupovat tyto desky?
Hodi se to pro "Throughbred" procesor?
ta druha by byla asi za 1500 s 3mes zarukou.
Nejjistější místo, kde naleznete pomocnou ruku, je na konci vašeho ramene.
QDI boli dobre tak pred 5-timi rokmi, teraz su dobre akurat tak do kancliku. Priplat 300ck a mas msi alebo nieco podobne a dobre
Born to ROCK, DRINK & FUCK!
....ehm a ten typ co si napisal ti ne Tcko nepojde bez prepalenia biosu -na 100% odskusane...som ju mal mehehe
trepes blbosti.Původně odeslal **$
Je to dobra doska, ale predsa len chipset je uz postarsi.
pokial je to z obchodu tak no problema: vsetky od 03/2002 podporuju TB/barton ...
akorat FSB nad 133 nerataj (pri OC PCI je max tak do 144)
Kazdopadne radsej QDI(kvalita) ako sitnu MSI aj ked trochu novsiu.
ked nie tuto, tak potom minimalne nieco s KT400 a lepsim chipsetom.
KT333 sa ti neoplati priplacat.
Ale QDI vyssie modely(KT333/400/600) neber maju na <|> vybavu v porovnani k cene.
Don't have a patent granted for being right. Would love one though!
....vidis, ked chces OC neber QDI! pravda je ze sa neoplati brat 400 ale 333....ale 600 ANO! MSI su shitne podla mna neni.....ale to je vec skusenosti
mylis sa!!!Původně odeslal **$
Kudoz7x/600 ma VT8235 Southbridge => shit doska co sa tyka vybavy.
v low-end je Kudoz7-A dobra volba; ma kvalitne regulatory napatia => procak na nej ide vyssie:
KT4ultra: 2.26G nestabilne FSB 166
Kudoz7: 2.35G stabilne FSB 133
Vcore bolo 1.7 vsade rovnake(teplota tomu zodpovedala takze toto je objektivny udaj) testovane v tej istej konfiduracii akorat som vymenil dosku(xcel som vedet kolko FSB pomoze na vykone).
Je to vec kusu. Kazdopadne kamos daval 40 kusov QDI do ucebni a absolutne no problema(bezi to tam uz 3. rok)Původně odeslal **$
[quote="mino"]v ucebni nikto netaktuje, ja hovorim qdi kudoz nie pre OCPůvodně odeslal **$
Ja neviem o com tocis?v ucebni nikto netaktuje, ja hovorim qdi kudoz nie pre OC
pokial xcem pretaktovat FSB tak mi to ide v poho na 144 co sa mi zda dost s ohladom na chipset.
a to ze je tam KT266 chipset nie je chyba QDI ale toho ze zakaznici xcu aj lacne a dobre produkty.
BTW som ti pisal ze na tej QDI som sa dostal VYSSIE ako na KT4V tudis koncim debatu.
No chapu, ze mas tuto desku, tak se ji zastavas, ale nemuzes tvrdit, ze je lepsi jako MSI KT4V tohle je fakt dost..Původně odeslal mino
Co se tyka tematu, tak nevim, proc kupovat takovy stary zelezo, kdyz si priplatis 400,- tak mas ECSku s KT600 chipsetem..
AMD mobile Barton 2500+@2430MHz 1,8V (1,76V real) watercooled || ABIT NF7-S V2.0 watercooled || Samsung 160GB SATA s NIDEC loziskama + Hitachi desktar 40GB || 512MB DDR500 A-DATA || ATI Original 9500@PRO 64MB @405/325 watercooled || Leadtek winfast 2000XP || CD-ROM Teac 40x || 4× DVD±R/RW Teac DV-W50D (pioneer 106D)|| Fortron 350W ATX FSP350-60PN(PF)
MSI KT3Ultra forever || NENAVIDIM lidi co maj nick Mirec
Suhlas.Původně odeslal Mirectec
Dosky sa nezastavam ale po tom kvante problemov ked mi KT4 nebezaka nai na default som reagoval na to ze odporucal radsej MSI KT3...
hlavne vyhoda dosky je v kvalitnom spracovani. nic viac nic menej. Ale to ze nie je na OC je haluz, vo svojej kategorii je dobra tot vsjo.
BTW kde sa da splasit ta ECSTu De-Luxe verziu by som bral ...
http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...25549&level=55
No, ale tohle asi nejni ta deluxe...
AMD mobile Barton 2500+@2430MHz 1,8V (1,76V real) watercooled || ABIT NF7-S V2.0 watercooled || Samsung 160GB SATA s NIDEC loziskama + Hitachi desktar 40GB || 512MB DDR500 A-DATA || ATI Original 9500@PRO 64MB @405/325 watercooled || Leadtek winfast 2000XP || CD-ROM Teac 40x || 4× DVD±R/RW Teac DV-W50D (pioneer 106D)|| Fortron 350W ATX FSP350-60PN(PF)
dikPůvodně odeslal Mirectec
ale to je tato:
http://www.ecs.com.tw/products/pd_sp...product_id=376
ne je to tahehttp://www.ecs.com.tw/products/pd_sp...product_id=360
![]()
<tak to je este vacsi sit ako som predpokladal
![]()
Hele já ji mám taky a po roce mi odešlo PS2 port, z 1GHz to ze tačátku šlo na 1100 teď už to padá i na 1100 a musím mít 1050, tak to trochu asi haluz je, škoda že to říkám když jí mám.![]()
Můj projekt: Čerstvě pražená káva arabica www.gourmetkava.cz :-)
zaujimave.Původně odeslal Dominator
a nemas nahodou bordelovy zdroj ?
Myslím že forton, není zas tak špatnej, ale u 12V to je asi kolem 11.3V?
To je dost slabe, i fortron muze vyrobit smeid, zkus to s jinym zdrojem a uvidis co a jak, treba je to deskou...Původně odeslal Dominator
No asi za tejden ji stejank budu reklamovat (kvůli PS/2) tak uvidím čím to je.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)