Citace Původně odeslal Ladis
Citace Původně odeslal Xima
............. No dobre, ale preci jen na hry a filmy je jasne lepsi volbou CRT! A jeden zasadni argument me napada: rozliseni se menit prakticky neda! A ja pouzivam na me 19" CRT rozlisko 1152x864, abych na to dobre videl i z metru... 1280x1024 mi pripada jako shit rozliseni... snad jen na 21" se mi uz docela zamlouvalo (ale stejne tam bylo nakonec 1280x960)
Já nevidím jediný důvod, proč by nemělo být LCD na hry nebo na filmy dobré. To už ti bylo přetřásáno x-krát. Možná jedině pro opravdu gamesáky na poloprofi úrovni a pro grafiky, ale tady je řeč, teda pokud ti to neuniklo, o domácím LCD pro děti!!!. Přesněji o 15" LCD s rozlišením 1024x768.
Používám doma LCD již dva roky a mohu ti říct a už jsem to tu říkal několikrát, že opak je pravdou. Právě na LCD jsou 3D hry a filmy daleko podrobněji (hlouběji) prokresleny, hlavně ve tmavých scénách, než na CRT. Říkám dle zkušeností s LCD přes DVI rozhraní. Rychlost odezvy kolem 25ms už je dostačující na tyto účely.
Jo, jenze ty pouzivas LCD ViewSonic 17" a to ROZHODNE nestalo 10 kKc A ja stejne nesouhlasim, ze je lepsi LCD za 10 kKc nez CRT za 5 kKc. Protoze za ty prachy koupis desku, procak a pameti A deti nedeti -> nebud proboha tak citlivej! Stejne si to nakonec postavi do pokoje nejak zkurwene -> svetlo bude dopadat blbe, bude to ve vysce oci jeji a ne decek a budou si prasit oci vic nez kdyby dodrzeli standard hygienu s CRT