Citace Původně odeslal Wuuduu
SPROSTOSTI, kazda odpoved nadomnou... kamarat mojho kamarata pocul, ze kamarata kamaratov bratranec videl, ze?

Urcite mas niekde zradu. Moja neprekrocila 60 stupnov, ani v lete, ked bolo v izbe 35 stupnov a ja som hral UT2k3. A to idem na frekvenciach Ultry.
DDRII hreje slusne - hlavne z druhej strany, ale ten hlucny mod sa mi zapol zatial asi tri krat, na 2 minuty... okrem bootu, pravdaze. GPU sa mi zda stale dost chladne.
Sak nech hreje, alebo ti to robi nejake ine problemy? Artefakty a pod.?

Sundaj chladice a poriadne sa pozri, ci dobre sedia a plaskni tam pastu.
Ja som pre istotu na stred toho zadneho pasivu, je tam hola plocha prilepil pasiv aky sa dava na RAMky na grafikach...

Aj Baron visal v recenzii, ze mu moc nehriala, oproti FX5900.... takze skor to bude nieco ine.
nj a proc se ti teda zapinal ten hlucny mod? gdyz si rikal ze ti to pres 60°C nejde? + jak to poznas ze nam vic? me to v driverech pise do60°C gdyz mam taktle pameti na 1,15GHZ a jadro na 530 a hraju nekolik hodin NFS underground---
ale i tak ta grafika podle me topi vic protoze na tom pasivu NEJDE UDRZET PRST jak to pali! a to "dosedesati" bych udrzet mohl... uz sem naneco prisel... prepastuju cely pasiv.. a nahoru nacpu taky pastu a priplacnu nato pasiv z celeru a uvidime...