Citace Původně odeslal Honza001
K tem portum ... ja uz s nima neco na tohle tema taky resil a bylo mi receno,ze oni zadny neblokujou Tak ted si vyber

S tou instalci to u me bylo trosku horsi,protoze u nas v panelaku maji jen dve skrinky a zasuvky se delaji na pozadani ... jinde uz jsou hotovy zasuvky ve vsech bytech,takze je to podle me otazka par dni ... u me to trvalo asi mesic,protoze prvne prijeli dva chlapici,vyvrtali mi silenou diru do zdi,kudy na chodbu prostrcili kabel ... pak to za par dni nekdo od nich propojil do ty rozvodny skrinky ... no a az ve finale dorazili takovy dva mladi typci a net behal do ctvrt hodiny

Rikam,ze me si priklad neber ... podle me by to mela byt otazka max 14ti dnu ... snad nekecam.
No já právě díru mám už ve zdi, chlapíci z TELE2 se s tím dřeli asi hodinu, vrták velký jak prase, tak vrtat se snad nebude. O patro níž je taková větší modrá skříň od nich, tak hádám že to budou tahat z ní přes stoupačky 3 metry nahorů a mají to no já doufám že to bude do týdne, páč píší na stránkách karnevalu že připojení do 48 hodin
Škoda že TELE2 nezlevnili, nebo nezvýšili rychlost, psal jsem jim jestli hodlají slevňovat a prý že sledují trh a včas zareagujou a 3 měsíce a nic.