Citace Původně odeslal Milda
SEARCH nepomohl. Ale k veci. Mam Radeon 9200 128b a problem s pouzivanim divadelniho modu na TVoutu. Kdyz mam monitor jako priamarni zobrazovac a TV jako sekundarni tak sice na monitoru jede video v okne a s PC se da dal pracovat, ale na TV (respektive TVoutu) se opakuje video asi v pul vterinove smycce. A deje se to i s opacnym nastavenim primarniho a sekundarniho zobrazovace. Na monitoru sice v okne, ale zaseknuty a na TV normalne bezi. Vyzkouseno na dodanych Catalist ovladacich ke karte i s novymi 3.9 od ATI, Omega i Neutralu. Nejde o nejake spatne nastaveni (predpokladam mou vinou, nemam zkusenosti s TVoutem) softwaru? Snad jsem se do toho moc nezamotal Diky za pripadnou radu. Tak zatim ...

EDIT#1:Vyzkousene prehravace MV2player a WMP ... stejny vysledek.
Jestli si dobře vzpomínám, tak mi to kdysi dělalo něco podobného (seklo se to) a myslím, že se mi to stalo, když jsem plácal ovladače jeden přes druhý. Špatným nastavením to asi nebude - ono tam pomalu ani není co zkazit. Přehrávačem taky ne, ikdyž zkusit jiný můžeš. MV2Player neznám, ale WMP musí jet.
Zkus čistou instalaci, řek bych, že jestli jsi tam pomíchal víc ovladačů, tak to může být zabordelené. (heh dobré slovo)