Spis si myslim ze ti soupli nakej srot po tom co si byl trikrat za sebou reklamovat blbe flashnutou desku... sorry nemyslim to jako urazku, pokud to tak nebylo... nechci tady rozpoutavat nakou hadku.Původně odeslal Hybee
No zdroje kupovany primo s bendou, pokud je to bedna za 1500 maji obvykle hodnotu 400-500 Kc a k jejich kvalite je zbytecny se vyjadrovat ( at sou znaceny 300W nebo 350W), normalne staci, ale na OC ne.
Ne ja vyrazny vykyvy u 3.3 ani u 5 ani 12 ani u zadnyho napeti nemam, veskery hodnoty se meni max v radu setin. A to jak na L7S7A2 s Fortronem, tak na K7S5A s noname tichym zdrojem za 700,-.
Mimochodem s vytvarenim 3.3V a 5V nema deska nic spolecnyho (maximalne s jejich merenim), to ze ti ty napeti kolisaj, znaci ze je zdroj pretizeny, tyhle napeti ATX deska dal neupravuje. A pokud byly ty zdroje kupovany primo s bednama dlouhodobe pretizeny, tak se nedivim ze odesly.
Vcc ma L7S7A2 vytvareny dvofazovym spinanym regulatorem, ale tak to ma 90% dnes vyrabenejch desek at uz od Abitu nebo Asusu, snad jedine Gigabyte se drzi trifazoveho provedeni. Pro 300W zdroje to ale neni obvykle problem.