Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: Problem s LG 4040B A301

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní Problem s LG 4040B A301

Uz nejakou dobu mam vyse uvedenou palirnu a najednou nastal nasledujici problem. Koupil jsem si na ni externi box, abych ji mohl tahat do prace, pres USB 2.0. Pichnul jsem ji to do boxu, pripojil ke kompu, v pohode ji to naslo, cetla vsechno, ale normalne PRESTALA VYPALOVAT na Princo DVD-R 4x co jsem do te doby pouzival. Teda abych byl presnejsi, tak prestala vypalovat filmy. Do te doby jsem na ni vypalil asi padesat filmu a to uplne bez problemu. Zkousel jsem na ty Princo vypalit normalni data, plny DVD a vse v pohode. Precte vsechno ,na +R to pali, na -+RW to pali, na CD to pali, ale u tech zku...nejch filmu pise Could not perform end of Disc-at-once. Nastval jsem se, vyrval ji z boxu a pripojil na IDE a zase vesele vypalovala na vsechno co jsem do ni narval. Nevite nekdo cim by to mohlo byt?

Standardní Re: Problem s LG 4040B A301

Vypalovacim softem (?)
    Zkousel jsi jiny ?
    (jaky palici sw pouzivas a jaky box jsi koupil ?)

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Palim v Neru 6.0.0.16.
    A box je
    http://www.macpower.com.tw/products/...owline/sl_usb2

Ono je zajimavy prave to ze to nejde jen v tom boxu.

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

A to Nero je samozdrejme 6.0.0.19.

Standardní

Špatný kabel v šuplíku, měl sem ten samej problém s diskem. Reklamovat šuplík, nebo zkusit třeba s diskem jestly neni ten kabel neni v pr..li.

Standardní

Citace Původně odeslal wolker
    Palim v Neru 6.0.0.16.
    A box je
    http://www.macpower.com.tw/products/...owline/sl_usb2

Ono je zajimavy prave to ze to nejde jen v tom boxu.
    No vsak prave. Pres to USB si vypalovackou nemusi rozumet. Jako prvni bych zkusil jiny sw (je to nejjednodussi). I tak je uspech, ze funguje to ostatni.
    Kolik ten box stal ?
    Nero uz je novejsi. 6.0.0.23

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Maxik
    Vliv
    304

Standardní

zajimavy me presne todle pise, kdyz zjisrim ze sem si nenaijstaloval zaplatu na lovsana - zaplatnu, odviruju a zacne to psat tohle, asi mi vir neco poskodi a pak musim reinstnou okna. Az si vzpomenu vcas naistalovat zaplatu tak se toho snad zbavim

PC - Pentium G3258 - 4.5GHz, Gigabyte GA-Z97P-D3, DDR3 3x8GB 1866, MSi GTX970 Gaming 3.5G, nejaky to 256GB SSD a par tera HDD, case Zalman Z9 U3
    NTB - HP EliteBook 8470p - Core i5-3320M (2.6GHz), 8GB RAM, ATi 7570M 1GB, 500GB+250GB HDD a dalsi serepaticky okolo
    Bike - Honda VFR 800 V-tec, 80kW/10500, 244Kg, obuti Michelin Pilot Road, mist k sezeni: 2, SVO faktor = stredni (zalezi na pilotovi)

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

To darken: Ja nevim, ale pokud byb byl spatnej kabel tak by asi nejel ten zbytek ne? Zkusil jsem prestodruhy co mam k externimu disku a zase dalsi medium v cudu. A jinak WD 1200JB v tom jede uplne bez problemu.

To Vodicka: Box stal necelych 70 euro. Ten soft samozdrejme zkusim ale nedavam tomu moc nadeje.

To Maxik: Mam widle s poslednim updatem a taktez Norton Antivirus Pro. Takze timto by to snad byt nemuselo. A navic pokud je palirna na IDE tak je vse f poho.

Standardní

Citace Původně odeslal wolker
    Ten soft samozdrejme zkusim ale nedavam tomu moc nadeje.
    Ja bych to urcite zkusil. Tebou popisovana chyba je davana na vrub Neru (delalo to hlavne s Plextorem a byla na to vydana zaplata), respektive bych vyzkousel i novejsi verzi Nera.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání