Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Outlook XP

Standardní Outlook XP

Kamarád používá Outlook XP cz a minulý týden si přeinstaloval systém z W2k na WinXP.
    Pak přesunul soubor osobních složek do nového systému a došlo k výraznému zpomalení práce s doručenou a odeslanou poštou. Počítač na chvíli zamrzne a načtení mailu například v pod okně náhledu trvá neuvěřitelnou dobu.

Neví někdo co s tím?

Odinstalace antivirového sw a novell klienta nepomohla. Kromě Nokia data suite už na pc neběží prakticky nic.

Díky za pomoc

Standardní

Příště ať ty složky raději importuje ... a vždy jsem to měl bez problémů ...

Standardní

A nie je to kvoli Messengeru? Sice mne to presne takto blbo iba pri spustani Outlooku, ale cert vie..

Inak niekedy som aj ja pri novej instalacii systemu len surovo skopiroval ten subor s mailami.. a fungovalo vsetko bez problemov.
    Intel P4 1.80a @ 2.88 GHz (box) | ASUS P4P800 Deluxe | Apacer PC2700 512MB + 256MB DDR CL2.5 | ASUS V8420 TD GF4 Ti4200 64MB | Seagate ST340810A U series 40GB ATA + Seagate ST380011A Barracuda 7200.7 80GB ATA + Seagate ST3200822AS Barracuda 7200.7 200GB SATA150 + Seagate ST3300622AS Barracuda 7200.9 300GB SATA300 | NEC ND-2500a + TEAC CD-540E | Eizo L365 | Creative Inspire T6060 5+1

Standardní

mě to fungovalo jen někdy s tvrdym zkopírováním ... import mi šel vždy. Takže než přeinstaluji widle, archivuju složky a pak je tam naimportuju ...

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

vsak neni nutne exportovat ( aspom myslim ) protoze se to uklada stale ve stejnem formatu. staci dat ty data nekam do adresare ( ten soubor tusim *.pst ) a naimportovat ho.
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

Mam 2 dotazy.

1) V praci pouzivame M$ Outlook XP a chtel bych si pres POP ze seznam.cz stahovat sve emaily, ale nechci, aby se michali s firemni postou, rad bych, aby se ukladali do jineho datoveho souboru, ktery bych si mohl zalohovat a byl by na firemni poste nezavisly. Lze to tak nastavit?

2) Obcas si pripojuju v praci svuj mobilni gprs internet a stahuju naky svoje veci, abych nebrzil kolegy.
    V programech, jako je browser, icq, ... dokazu nastavit, aby se komunikovali pres firemni server, ale nedokazal sem presvedcit M$ Outlook, aby stahoval mejly pres server a ne pres gprs.
    Co mam delat, aby je tahal pres server? Jeste dulezity detail, postovni server neni u nas, kdyby byl na nasem serveru, neni problem, outlook by sosal mejly z 192.168.1.1 a bylo by to ok, ale ten postovni server je kdesi na internetu, napr. by to mohl byt seznam.cz.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání