Citace Původně odeslal Slavo
S tou reklamaciou to bolo komplikovanejsie. Chlapik na prijme odlupol nechtom malicky kusok hrany, nebolo to ani skoro viditelne , len tam bol iny odlesk. Tak som popieral, ze som to urobil ja, lenze zbytocne. Nik si nemoze byt 100% isty. Tak mi to prijali do POZARUCNEJ reklamacie - to bolo napisane len malym pismom na spodku papiera, ktory som podpisal. Chlapici ma uistovali, ze s tym nic ine spravit nejde. Poslali to do Brna distributorovi a ten oznamil, ze je OK.

Tu dosku by som nerad menil ... az doteraz som s nou bol spokojny. Skusim este iny procak, potom ju asi pojdem reklamovat.
S tou deskou je to nesmysl, mne v L7S7A2 slapal zkusebne Apple 1400 bez problemu (ted je K7S5A) a vim o dalsi L7S7A2 ve ktery Applebred 1400 (uplne jina sestava) slape taky bez problemu.

Pokud z vnejsku poskozeny procesor slape na mensi frekvenci bez problemu, tak bude na 95% ok.

Problem muze byt klidne v pametech. Mozna se zmenou nasobice doslo ke zmene casovani. Zkus s tim zaexperimentovat. ( v pripade toho Solteku bych rek ze slo o kompatibilitu tech Samsungu)

Taky muze byt rozdil po prechodu z Durona na TBred jadro s detekci SSE (reinstalace resp oprava Windows), ale na Prime by to vliv mit nemelo.