Za 1) Pokud od tebe při reklamaci převzali procesor a za několik dní ti zavolali a řekli, že se reklamace neuznává, protože je procesor mechanicky poškozený a tys jim na to skočil, tak seš hloupej. Při přebírání si měli ONI zkontrolovat, že procesor není mechanicky poškozený, jakmile to převzali, jde všechno na JEJICH triko. Tím, že to vzali do reklamace uznali, že je procesor v pořádku. Kdyby nebyl v pořádku a byl mechanicky poškozený, vůbec by to nesměli přijmout do reklamačního řízení. Čili jsi měl žádat nový procesor - bez debaty! Pročti si sekci Reklamace na tomhle fóru, hlavně Otázky a odpovědi, tam to máš všechno napsaný.
Za 2) Tu desku vyhoď nebo někomu levně prodej, protože problém je v ní! Já ji měl taky, dělalo mi to přesně to samí co tobě - počítač byl stabilní POUZE pokud jsem PODTAKTOVAL procesor někam k 1 GHz (Athlon TB 1700+), jinak nekompromisně zatuhával. Taky jsem koupil novej zdroj (Fortron), jinej procesor (Duron Applebred 1400 MHz), ale nic nepomohlo. Tak jsem se jí zbavil a koupil si staršího Solteka - a všechno jede tak, jak má. Zbav se tý desky!