no ja ho nerad uspavam kvoli castym bugom vo windows ohladne prebudzania, ale dik dobry napad, zase to zacnem pouzivat, co sa PSU tyka, dal som proste prec fan tym skoncila cela uprava, na leto to bude chciet asi lepsie riesenie, ale to sa bude riesit pak, teraz v zime to staci, bez fanu v PSU mi to bezi uz snad pol roka takze toho sa moc nebojim, navyse este ked CPU zerie tak malo...Původně odeslal Andreas
btw. preco nie ten sacok s vodou? teplo odvedie, prepalit sa neprepali, preco nie? ze je tu event. moznost pretrhnutia som si vedomy, zase nejake hektolitre vody tam mat nechcem a bude to na spodku, takze to schyta v najhorsom (s cim vsak nepocitam, kedze to bude musiet byt naozaj kvalitny sacok) len disk, ale ako napad to nie je zle, nie? divim sa ze to nikto nepouziva, ludia vymyslaju tolko blbosti, dost sa divim tiez, ze nikto ohladne chladenia neprisiel s tym co sa pouziva u niektorych serverov a to kompletne to ponorit (mimo pohyblivych casti) do chladiacej kvapaliny, ja som vsak uz roky zastancom toho, ze najtichsie a najlepsie chladenie je kupa malej chladnicky a clovek ma po starostiach a ma po ruke aj chladenu kofolu...