Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 30 z 30

Téma: dialkove ovladanie

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní

Čau nevíte jak ve Win XP hodit velkej font, podle mne by to šlo asi pře 20 příkazů, a to ještě nevím jistě. Nebo nějakej prográmek na tohle!

Nevíte jak ztišit jenom Line-In?
    I progrmek by se hodil. Dík

Senior Member mince
    Vliv
    299

Standardní

Myslíš ztišit LINE IN pomocí dálkáče
    No klasicky girder, je tam položka ztišit zvuk a můžeš si vybrat, který vstup/výstup.
    , nebo použij zachytávání
    MB G... a to už taky není pravda ;)
    A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........

Standardní

No přes zachytávání z Win ovládání hlasitosti to nejde a jinak nevím jak nastavit pomocí ginderu abyse stišil jenom Line -in

Standardní Re: dialkove ovladanie

Zdravím mam dotaz ,ted jsem zkoušel zprovoznit dálku na notasu abych se v kamione nemusel nahybat k notasu na přístrojovce a mohl prepinat písničky na další,pauzu a atd.
    Myslel jsem když mam na notasu irda tak by to to mohlo frčet přes to, ale ani přes girder ani pc remote to nerozchodím nenaleznu zařízení ,sice v pc remote najdu na com3 IF ale stejně to nereaguje je nějaka šance to rozchodit pres irda co je v notasu nebo koupit do usb ale to se mi nechec kupovat. dík za pomoc
    AMD Athlon XP+2500@+3200/MSI K7N2 Delta-L/2xHDDSamsung40GB/Ati Sapphire 9600XT 500/600Mhz@550/720 /DDR 2GB 400Mhz cl2 /dvdRW/CDRWPhilps

Standardní Re: dialkove ovladanie

Tiež by som rád používal diaľkové napríklad na prepínanie skladieb, na ovládanie hlasitosti a pod. cez infra ovládač, neviem len aký prijímač použiť. Nechcem používať starý na kolene vyrobený do sériového portu, ani neviem, či by to fungovalo, preto som sa obzeral po niečom hotovom. V Alze majú nejaké USB IR prijímače/vysielače za 5 eur, ale maximálny dosah 1,7 m mi príde dosť málo na to, aby sa to dalo reálne použiť.
    Teclast F6 Pro, HP Probook 470 G0

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání