Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: The Bat! nebo Mozilla Thunderbird

Member
    Vliv
    281

Standardní The Bat! nebo Mozilla Thunderbird

Doposud jsem používal jako mailového klienta The Bat!, plně mi vyhovoval, ale scházela mi tam možnost nějakýho klasickýho editoru zpráv, ne jenom plain text. Tak mi padnul do oka ten Thunderbird, ale zajímalo by mě, jestli teda má cenu na něj přejít ? Nechybí mu v tý verzi 0.3 nějaký podstatnější funkce, jaký má zabezpečení apod.
    Díky za případné odpovědi.
    AMD Athlon64 3000+ | MSI K8T Neo2-FIR | V-Data 2x256 MB DDR 400 | Sapphire Radeon 9600 Pro Advantage 128 MB DDR @ 450/520 | ATI TV Wonder VE | Creative Audigy ES | WD 3x80 GB + 160 GB all with 8 MB cache | LG GSA 4160 | Gembird WCS-YF-1A | HP ScanJet 3400C, DeskJet 5652 | ADI P750 | MS Windows XP Prof. dualboot with SUSE Linux 9.3 CZ | Wireless Internet connection with Ovislink 1120 via KLFree.net | IP Telephony with Sipura SPA 2000 via Softphone

Standardní Re: The Bat! nebo Mozilla Thunderbird

Citace Původně odeslal Magus
    Doposud jsem používal jako mailového klienta The Bat!, plně mi vyhovoval, ale scházela mi tam možnost nějakýho klasickýho editoru zpráv, ne jenom plain text. Tak mi padnul do oka ten Thunderbird, ale zajímalo by mě, jestli teda má cenu na něj přejít ? Nechybí mu v tý verzi 0.3 nějaký podstatnější funkce, jaký má zabezpečení apod.
    a co mozilladyt ta je super prima...
    ntb:
    MSI GX700|2GB RAM|NVIDIA GF 8600m GT 512MB|1680x1050 ftw|logitech X-530|
    Western Digital My Book Essential Edition 320GB |crEatiVe soundblaster 24bit

Standardní

No vždyť ... Mozzila Thunderbird.

Standardní Re: The Bat! nebo Mozilla Thunderbird

Citace Původně odeslal Michal
    Citace Původně odeslal Magus
    a co mozilladyt ta je super prima...
    "Mozilla Thunderbird je samostatný poštovní klient, postavený na poštovním klientu z balíku Mozilla" http://www.czilla.cz/help/thunderbird/
    Nemam vlastni zkusenosti, neporovnaval jsem, ale rekl bych, ze neni "postaveny na", ale ze to je to same

ps. doporucuju FoxMail

dustCatcherIII:AMD Barton 1,8GHz(+ArticCooling Silent2 TC rev2),512MB Hynix 400Mhz,IBM 180GXP 120GB,Seagate 40GB,MSI FX5900SP| CyberCase CY-229 (Arctic Fan Pro TC, CoolerMaster Neon LEDTLF-R82,JJ400Wsilent), Soltek KT600-RL| CDburn-DVD LG4520B,noFDD| 17\"LCD Gigabyte DVI| ChiconyKey (obyč tha best),MS IntelliMouseOptical| Hercules Fortissimo III 7.1, Creative Inspire T5400, Koss PortaPro Jr.

Member
    Vliv
    281

Standardní

No Mozilla je trochu pomalá, tak jsem přešel na Firebird a při tý příležitosti jsem si stáhnul i Thunderbird, tak jsem ho letmo skouknul a líbil se mi, akorát tam převádět všechny maily je docela zdlouhavý, tak abych toho pozdějš nelitoval
    AMD Athlon64 3000+ | MSI K8T Neo2-FIR | V-Data 2x256 MB DDR 400 | Sapphire Radeon 9600 Pro Advantage 128 MB DDR @ 450/520 | ATI TV Wonder VE | Creative Audigy ES | WD 3x80 GB + 160 GB all with 8 MB cache | LG GSA 4160 | Gembird WCS-YF-1A | HP ScanJet 3400C, DeskJet 5652 | ADI P750 | MS Windows XP Prof. dualboot with SUSE Linux 9.3 CZ | Wireless Internet connection with Ovislink 1120 via KLFree.net | IP Telephony with Sipura SPA 2000 via Softphone

Standardní

Thunderbird klidne zkus
    Chipset od nvidie = same trable.

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

no nemuzete se rozepsat vice? nejake zkusenosti a tak? ja totiz nad tim thunderbirdem uvazuju ovsem abych pak nelitoval ( datovy soubor meho klienta ma kolem 150M )

EDIT: protoze mam vice mailu, zajimalo by me jestli to rozhozeni je jako v outlooku anebo ze je jednotlive pro kazdy mail. dale bezpecnost, mozna konverze zpet do outlooku a tak...
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

Ve vztahu Thunderbirda k Outlook Expres ti neporadim bohuzel nijak, bo jsem ho nekolik let nepouzil
    Vzdyt si muzes Thunderbirda nainstalovat a zkouset ho zaroven s Batem, ne? Ja to tak nejakou dobu mel (predtim Opera) a pak jsem Bat opustil...Mimochodem uz je verze 0.4 (jeste jsem ji nezkousel).
    Chipset od nvidie = same trable.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání