Citace Původně odeslal Wuuduu
Presne tak, tak nechapem preco sa zastavas znacky TEAC. Posledna dobra mechanika co som od nich mal, a stale aj mam bola CD ROM 32x. Mam ju uz... 4 alebo 5 rok, kua a furt ide, stacilo len dvakrat precistit optiku liehom.
Ale taky TEAC napalovacka 4x, alebo 24x co som mal... obyc. kvalita, nic extra. S cistym svedomim som ich vymenil za CDRW od LG a od LiteOn.

Ale DVD ROM TEAC - hnus, humus, hanba znacky - isiel prec v priebehu jedneho dna a nahradila ho kvalitna Toshiba, tak isto ako TEAC CD ROM 40x... hlucne svinstvo.
mal som napalovacky TEAC 8x, 24x, 40x a teraz mam 52x a so ziadnou som nemal problemy, sluzia bez chyb, rovnako su na tom znami, ktori kupuju taktiez len TEAC, kedze si vazime svojich dat...

je pravda, ze po modeli 40x tie novsie napalovacky nie su TEAC, ale ako vravim rozdiel je v kvalite, vo vystupnej kontrole a to je pre mna podstatnejsie nez spickove parametre nejakej mechaniky co sa po par stovkach CD pokazi... a este k tomu len pluskovemu, cital som tu prezutu informaciu co ukradlo cdr.cz (ako obvykle) z cdrinfo.com a zatial to TEAC oficialne nepotvrdil, ostatne zodpovedal by tomu aj jej nazov, ze sa mozno ani normalne nebude predavat, takze nez tu zacnes operovat s nejakymi pochybnymi informaciami Dell ci koho, o ktorych TEAC nema ani sajnu tak si ich radsej over... ale je pravda, ze niektore znacky prechadyaju len na pluskove DVDRW, myslim ze napr. Philips, ktory podporuje pochopitelne vlastny format...