No ak ta ohuril efektny zvuk AQ, tak ti doporucujem vypocut si bedne nemecke bedne CANTON alebo ELACPůvodně odeslal Lukáš David
URCITE sa ti budu pacit !
...ale mne osobne takyto zvukovy prejav nevyhovuje - na prve pocutie je to supeeer bombaaa, ale po 30min sustredeneho posluchu kvalitnej muziky sa clovek citi unaveny a NEDA sa pri tom relaxovat - preto som uprednostnil nenapadny ale DLHODOBO pocuvatelny a velmi prijemny zvukovy prejav francuzkych stlpoviek FOCAL JM LAB 715![]()
INAK - MOJA skusenost s kupou bedni a zosika je jednoznacna:
- ak chces pocuvat aj kvalitnu muziku tak sa vyser na "priestorovy" zvuk, domace kino 5+1 a podobne oblbovaky !!!![]()
- ja som si mohol vybrat a priamo porovnat 5+1 receiver za 18000,-Sk + zostavu bedni 5+1 za cca 30000,-Sk (to bol moj financny strop, cez ktory som nemohol a ani nebol ochotny ist, ani keby som bol na to mal... ) s rovnako drahou iba "stereo" zostavou - zosik NAD350 za 18tis + stlpovky FOCAL 715 za 28tis. - UZ po 30min porovnavani bolo JEDNOZNACNE jasne ze ta "kino" zostava je v porovnani s rovnako drahou stereo zostavou UPLNY HNOJ !!!a samozrejme kupil som si tu stereo zostavu a dodnes chrochtam blahom...
na "efekt" zvuk pri pareni gamesiek som si radsej kupil sluchatka KOSS PortaPro - a mozem si uzivat naplno bombastickych efektov pri hrach aj ked ostatni v baraku spia![]()
![]()
mimochodom:
- sinus vykon toho zosika NAD350 je "iba" 2x60W do 8 Ohm zataze - je super stabilny - maka aj do 2 Ohm zataze - tam dokaze dat kratkodobo az 240W ... takze nad 500W a vyssimi udajmi "PC reprakov" sa mozno len pousmiat![]()
- ak dam reg. hlasitosti na polovicu , tak v mojej izbe (22 m2) vyprodukuju tie bedne taku hlasitost, ze tam nemate sancu rozumiet co na vas krici priatelka, co sedi hned vedla na gauci![]()