Citace Původně odeslal Lukáš David
Tak dnes jsem byl v dalsi prodejne (Aqustique) a ty AQ zni dost sobre celkem strcily DEXONY do kapsy dival jsem se na kentaury 650 a ten clovek co tam dela mi doporucil receiver Sony str-de - co vy na to Ty kentaz jsou strasner velke ale ten zkuk kdyby jste to slyseli aaaaaaaa
No ak ta ohuril efektny zvuk AQ, tak ti doporucujem vypocut si bedne nemecke bedne CANTON alebo ELAC URCITE sa ti budu pacit !
...ale mne osobne takyto zvukovy prejav nevyhovuje - na prve pocutie je to supeeer bombaaa, ale po 30min sustredeneho posluchu kvalitnej muziky sa clovek citi unaveny a NEDA sa pri tom relaxovat - preto som uprednostnil nenapadny ale DLHODOBO pocuvatelny a velmi prijemny zvukovy prejav francuzkych stlpoviek FOCAL JM LAB 715

INAK - MOJA skusenost s kupou bedni a zosika je jednoznacna:
- ak chces pocuvat aj kvalitnu muziku tak sa vyser na "priestorovy" zvuk, domace kino 5+1 a podobne oblbovaky !!!
- ja som si mohol vybrat a priamo porovnat 5+1 receiver za 18000,-Sk + zostavu bedni 5+1 za cca 30000,-Sk (to bol moj financny strop, cez ktory som nemohol a ani nebol ochotny ist, ani keby som bol na to mal... ) s rovnako drahou iba "stereo" zostavou - zosik NAD350 za 18tis + stlpovky FOCAL 715 za 28tis. - UZ po 30min porovnavani bolo JEDNOZNACNE jasne ze ta "kino" zostava je v porovnani s rovnako drahou stereo zostavou UPLNY HNOJ !!! a samozrejme kupil som si tu stereo zostavu a dodnes chrochtam blahom...

na "efekt" zvuk pri pareni gamesiek som si radsej kupil sluchatka KOSS PortaPro - a mozem si uzivat naplno bombastickych efektov pri hrach aj ked ostatni v baraku spia

mimochodom:
- sinus vykon toho zosika NAD350 je "iba" 2x60W do 8 Ohm zataze - je super stabilny - maka aj do 2 Ohm zataze - tam dokaze dat kratkodobo az 240W ... takze nad 500W a vyssimi udajmi "PC reprakov" sa mozno len pousmiat
- ak dam reg. hlasitosti na polovicu , tak v mojej izbe (22 m2) vyprodukuju tie bedne taku hlasitost, ze tam nemate sancu rozumiet co na vas krici priatelka, co sedi hned vedla na gauci