Citace Původně odeslal Unz
Citace Původně odeslal Fraj#r
Citace Původně odeslal sot
tak pred rokem sem je shanel, a v jednom obchodu se mi chlapek vysmal, ze o tom jeste nikdy nic neslysel... a ze prej toho o pcckach vi vic nez moc...!!! jinak si je taky muzes vyrobit sam!
viz - http://www.pctuning.cz/titulnistrana...=2&ArtId=16808
Tak přesně takhle jsem si je taky ubastlil a za pár měsíců mi začala CD-ROMka házet chyby Windowsy si dokonce přehodily z DMA na PIO a pomohla jen výměna kabelu Takže lepší koupit si od LOGa - V Brně je prej u VUTčka
Mno tak přesně tohle se mi dnes stalo... asi před měsícem to začalo - přestal se mi inicializovat TEAC (pomohl jen restart), včera Teac "nenajel" vůbec ale zajímavé že Liteon který je na stejné kšandě jel v pohodě. Už jsem dokonce psal do CC jak probíhá reklamační řízení . Mno a pak mě že by to mohlo být kabelem A bylo, strčil jsem tam provizorně ATA33 a už zase pirátim !!! Nevíte jak zkontrolovat korektnost kabelu (a jak by se projevovali chyby za chodu když by na tom kabelu byl připojen disk Je na to nějaký soft ?
Tak to mě se to stavá taky mám (od Vokyho) zbastlenej kabel a když tam dám 2 disky tak slave nějak blbne a nenaběhne, takže taky musím koupit novej kabílek