ty me mluvis primo do duse........sehnal jsem Abit BX133 Raid ale ta deska ma problem : hada se s moji GF2GTS......popisu jak,vam vypadnou OCI![]()
Dam grafarnu do desky,pripojim hadr,fdd,zapnu,instaluji Widle98...nainstaluji v poho.,widle nabehnou v 16 barvach na plochu protoze nemaj drivery pro GF2,chci je instalovat,poklepu na ikonu tento PC a kompl. se VYPNE - SAM OD SEBE.Nemusis ani nic delat ve windows - staci se jen divat na plochu - KOMPL SE SAM DO MINUTY VYPNE.
Drsny co....
Bios je tam posledni co vysel....nic neni taktovano,pohral jsem si se vsim co slo ale reseni nenasel.....
Zkusil jsem jednu vec - prohodit si desku s kamosem za jeho Abit BE6 Raid - na teto desce jede vše OK.snad jediny rozdil je v tom že on má GF3Ti 200 a ja GF2GTS.Holt mam vybiravou grafiku.....
Drsny žejo.....
Jenže kamos chce svou desku tajže mu ji dnes vracim a ten muj ABit strelím i s CPU a JDU DO AMD,už mne to celé jebe.....se bojím iBX jak čert kříže......
Pokud by nekdo chtel zminěný Abit ozvete se na mail - domluvime se na cene,zbavuju se i Celeronu 633/66/128/1,65V.
Mike