Stránka 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Výsledky 26 až 50 z 63

Téma: 10/03 MP3 CD přehrávač

Standardní

ad multisession: kdyz palis RW tak ti je multisession na hovno D jednak to uzira akorat misto a vzdycky muzes vysmahnout znovu celej obsah a zklamu te, ale iRiver s tim problemy fakt nema

za tu cenu je to celkem hezkej vtip
    co muze nekoho dost srat je chybejici ekvalizer a playlisty, nebo uz zminene (a imho k nicemu ) radio...
    muzes mi vysvetlit proc bych ho mel preferovat pred iRiverem iMP-400?
    jedina zajimavost je snad vydrz baterek, ale tu ma i uz mnou zmineny sony dne-1... toho bych bral uz mnohem radsi....
    a nakonec tu mame vyjadreni uzivatelu:
    http://reviews.cnet.com/Panasonic_SL...tml?tag=subnav
    moc hezky
    Dont have pause button on remote control,ID3 tags are displayed on a too small field, You cant view the artist - song title at the same time.
    Remote light switch-off too fast frustrating in darkness. Allso in remote - placing in one knob volume control together with ff/rev is not good idea for me. I'm often change track when I'd like only change volume.
    Cons: Magnetic AC adaptor disconnects too easily, remote as durable as a plastic watch (easily scratched), ID3 tags are scrolled in a pretty small field
    (mimochodem ten magnetickej konektor DO je taky pekna blbost D ale muzou to dat do reklamy, tak co )
    Cons: Skips a lot.Got it changed for a SONY with G-protection..End of all problems !!!
    Cons: if a cd is little dirty it will not read, same cd works great on any other machine
    a nakonec sem si nechal povidanicko z jednoho review:
    All in all, the SL-CT800 is an attractive and capable MP3 CD player with good battery life and a classy remote. However, those looking for a similarly slim model at the same price should check out the iRiver iMP-400 SlimX, which adds an FM radio, playlist support, and a car kit, none of which is found on the Panasonic.
    a btw me by terba dost sralo ze nema line-out....
    Imagine there's no heaven and at once the sky is the limit
    Photoblog | Kapela

Senior Member Avatar uživatele Anduril
    Věk
    42
    Vliv
    324

Standardní

Jasně, každej má svůj názor a vkus - mě třeba iRiver fakt nevyhovuje a nelíbí se mi, tobě zase nevyhovuje Panasonic. Já jen říkám své zkušenosti a názory k oběma přehrávačům.

Pause mi neschází, stejně jako nějakej ekvalizér, kterej zvuk většinou nikdy nevylepší - stačí mi S-XBS u Panasonicu, ve spojení s SportaPro to nemá chybu při žádné skladbě.

Osvtělení na své CT700 nemám a taky mi nechybí, stejně jako mi nevadí malý displej, protože ho téměř nepoužívám. Přehrávač mám v kapse na pásku a ovladač připnutej třeba na bundě a k ovládání mi stačí pouze to petisměrné tlačítko.. abych přeskočil na jiné album, stačí mi chvíli přidržet přetáčení a je to.. nemusím v ničem listovat, ani se dívat na displej.

Ještě nikdy se mi nestalo, že by přehrávač přeskočil, koktal.. antishock funguje náramně dobře a to i na RW, či horších CD - narozdíl třeba od Safy.. a to má jen 100s. S tím špinavým CD fakt nevím, kde na to přišel... mám opačné zkušenosti..

Rádio fakt neposlouchám - stejně tam nehrajou nic pořádného. A raději opravdu ocením dlouhou výdrž než milion fcí, které bych stejně nikdy nevyužil. Třeba playlisty nepoužívám ani na PC. Navíc v době, kdy jsem CT700 kupoval (za 4500), se dal za obdobnou cenu pořídit ještě Safa a IMP350.. jsem rád, že jsem koupil Panasonic. Známý má se svou Safou samé trable - seká se, nečte a nic nevydrží. Kámoš si zase koupil za 8000 IMP550 a myslím, že za ty prachy jsou i lepší přehrávače (tehdy) - lepší poměr cena/výkon, nemluvím teď o milionu více-méně užitečných fcí.

Takže pro mé potřeby je CT700 fakt dokonalý player a za tím si stojím.
    ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
    home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
    work: HP Docking Station | HP L2445W
    audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555

Standardní

no jo, ja bych zas jasne preferoval slimaka nebo sonaka
    Photoblog | Kapela

Věk
    42
    Vliv
    324

Standardní

Citace Původně odeslal Wohmatak
    no jo, ja bych zas jasne preferoval slimaka nebo sonaka
    Tak vidíš .. každému vyhovuje něco jiného. Někdo raději hodně fcí, já zase raději dlouhou dobu hraní a jednoduché a jasné ovládání (poslepu).
    ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
    audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555

Standardní

mno ja taky ovladam slimaka poslepu mas tam 3 hejbatka a 2 tlacitka, na tom neni co splest
    Photoblog | Kapela

Věk
    42
    Vliv
    324

Standardní

mno ja taky ovladam slimaka poslepu mas tam 3 hejbatka a 2 tlacitka, na tom neni co splest
    Já mám jen jedno tlačítko, když se to tak veme...

Standardní

Citace Původně odeslal Anduril
    taky tam ale nemas treba ani pauzu
    no neresme to :0
    Photoblog | Kapela

Věk
    42
    Vliv
    324

Standardní

Citace Původně odeslal Anduril
    taky tam ale nemas treba ani pauzu
    no neresme to :0
    Ach jo... kdybych ju fakt potřeboval, tak si to zmáčknu přímo na přehrávači - tam je...

Standardní

No jak jsem tak procházel po nákupu ChromeX všechny ty jeho funkce, tak jsem si říkal, že mu snad nemůže nic chybět (po stránce funkcí). Až cca po půl roce jsem si chtěl přehrát nějakou delší mp3-ku (cca 20 minut) a chtěl jsem si to přetočit - v té chvíli mi vadilo, že ChromeX nemá možnost přetáčení v rámci jedné mp3-ky....než jsem přišel na to, že on vlastně tuto možnost má jenom jsem o ní nevěděl
    A od té doby jsem na další nedostatek nepřišel
    Home PC:MSI K7T 266Pro2,Athlon XP 1800+ Palomino,Titan D5TB, 256MB DDR Elixir,40GB Seagate,Sapphire Radeon 9600 Atlantis,Logitech MX500 optical mouse, Canon BJC 6000,AOC 7Klr monitor,CD-ROM Toshiba 48x,CD-RW Teac W524E 24/10/40,Hercules MUSE 5.1,Genius Home Theater 5.1 repro
    Notebook:Toshiba Satellite A10-S103,Celeron 2,0GHz,256MB DDR RAM,30GB HDD,Intel 852GM,TVout,USB2.0,DVD ROM
    DigiCamera:Kodak Z740

Standardní

bodejt, podle toho co vim tak ChromeX ma v podstate identicky funkce jako slimak 350 - lisi se jen DO, velikosti... a mozna baterkama nebo tak neco...
    btw dobra koupe je tedka ten iMP-150 nebo ktery je ten posledni - neslimakovy... stoji neco malo pres 2,5K a ma vsecko co by mohl clovek potrebovat kdyz to srovnam s tema mp3 discmanama znaky "AKAI" apod. ktery se pohybuji v podobne cenove relaci, neni co resit
    Photoblog | Kapela

Věk
    42
    Vliv
    324

Standardní

bodejt, podle toho co vim tak ChromeX ma v podstate identicky funkce jako slimak 350 - lisi se jen DO, velikosti... a mozna baterkama nebo tak neco...
    btw dobra koupe je tedka ten iMP-150 nebo ktery je ten posledni - neslimakovy... stoji neco malo pres 2,5K a ma vsecko co by mohl clovek potrebovat kdyz to srovnam s tema mp3 discmanama znaky "AKAI" apod. ktery se pohybuji v podobne cenove relaci, neni co resit
    ChromeX má obyč. AA size baterky a SlimX má takové ty tenké "orbitky"... iMP-150 = ChromeX... je fakt docela good, ale ta velikost, no nevím.. v dnešní době.

Standardní

no IMO je nejlepsi na to mit kabelku jak mam ja dam do ni penezenku, mobil, slimaka, nekolik nahradnich CD a sluchatka... takze v podstate vsecko co s sebou bezne potrebuju... a mista tam mam furt dost kdybych mel chromaka byl bych furt v pohode
    Photoblog | Kapela

Věk
    42
    Vliv
    324

Standardní

...akorát by tě pěkně zatížil....

Standardní

mno kdyz to mas v te kabelce tak to totalne poznat neni
    to mas jak s batohem taky je rozdil jestli nosis 5kg v ruce nebo v batohu
    Photoblog | Kapela

Senior Member Avatar uživatele deathkiller
    Věk
    45
    Vliv
    0

Standardní

koupil jsme si SlimX 400 IMP-400 a je tam firmware v1.0 a na netu jsem koukal ze uz je v1.3 nevite v cem se tyhle verze od sebe lisi? na ofic strankach je jen k stahnuti 1.3 ale neco jako "read me" nevedou a nebo jsem slepej a nevidim to

Photoblog | Kapela

Standardní

Citace Původně odeslal deathkiller
    koupil jsme si SlimX 400 IMP-400 a je tam firmware v1.0 a na netu jsem koukal ze uz je v1.3 nevite v cem se tyhle verze od sebe lisi? na ofic strankach je jen k stahnuti 1.3 ale neco jako "read me" nevedou a nebo jsem slepej a nevidim to
    Můžou se třeba lišit tím, že ti nahrajou do tvýho miláčka hru.
    Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 8GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
    Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
    Tablet : Asus Transformer Prime TF201

Věk
    45
    Vliv
    0

Standardní

jo dik uz tam mam 1.3

jinak pekna gamesa (Snake) to jsem teda jsem zvedavy s cim jeste prijdou

Standardní

necetl jsem to cele ale ja bych doporucil Sony D-NE511
    hraje super... a za 3k parada. Jen nema dalkove ovladani...
    a pribalene sluchatka nejsou nic moc. Boleji v usich ale jinak hrajou docela dobre

Standardní

Zkus se mrknou SEMHLE, vyhral to Clatronic, podrobna recenze TADY . A za 1990,- je to naprosta bomba, ne?
    XP1800+ DLT3C JIUHB @ XP2600+ (12.5x170=2125MHz), Zalman 7000A-Cu, Asus A7N8XDeLuxe rev. 2.0, 1GB Dual DDR(2x512MB OCZ 333 Perf.Series), Hercules Radeon 9800SE AIW s pasivama TweakMonster BGA ramsink (softModded na 9800PRO) @ 400MHz GPU/720MHz memory,30 GB IBM+120GB Seagate Barracuda 7200.7 Serial ATA +120GB Maxtor DiamondMax6 HDD, LG 4082B DVDRW, Samcheer PC89 Al case+window, CoolerMaster AeroGate II, Coolermaster Musketeer.

Standardní

mno do toho bych nikdy nesel
    - neni u nas zadny poradny servis - taky jak by mohl byt, kdyz je Clatronic takova svetoznama a kvalitni znacka
    - podle toho clanku sem pochopil, ze ESP se nacita vzdy na zacatku pisnicky... takze tech 480s se vyuzije jen u 8 minutove pisnicky :O a obecne podle reakci je ESP dost spatne :\
    - ovladani je spatne reseno, clovek MUSI pouzivat DO :O
    - asi tam nebude zadny kvalitni laser, takze po pul roce intenzivniho pouzivani bude mit problemy
    - sumi a dela divne zvuky :O "Zvuky se často objevují u MP3 komprimovaných pomocí novějších Lame enkodérů při použití VBR a také při malých bitratech. V tomto případě opravdu nezbývá než doporučit jiný discman - Lame je přece jenom kvalitní enkodér..."
    -nijak extra vydrz na baterky...

osobne bych spis doporucil neco z tech Panasonicu nebo iRiver iMP-50/100/150 (furt si je pletu ) - radsi priplatit naky to petikilo a mit znacku a kvalitu...
    Photoblog | Kapela

Senior Member VIP Avatar uživatele DeeKay
    Vliv
    317

Standardní

mam tu pred sebou casopis Audio a je tam test MP3 discmanu...

Byt je to jen test v papirovym casaku a a kdovi jestli neni nejak zmanipulovanej tak to sem postnu

test vyhral iRiver SlimX 550, nicmene jeho ceja je opravdu priserna - 8790Kc - to uz si vetsina prida na naky hdd mp3 player
    Jako minus u tohodle pristroje povazuji jeho nefunkcnost bez pripojenyho kabelovyho ovladace

co se tyka zvuku (a to je hlavni o co mi u prehravace jde) tak dobre dopadly jeste philips EXP511 (4490Kc) kteremu vytykali jen vysokou hmotnost (250g) a Panasonic SL-CT800 (5995Kc) kteremu vytknuli Pouze jednoradkovy display na kabelovem ovladaci

Osobne bych asi sahnul po Philipsu, ktery ma sice vyssi hmotnost (coz by nevadilo, pouzival bych ho asi pripojenu k autoradiu), ale me spis u discmanu vadi velikost....precijen placku o prumeru pres 12cm do kapsy nenarvu.
    wrxtation: Intel Q9550@3.6G, Noctua UH-12P, 4GB OCZ LV RAM, Gigabyte EP45-UD3P, Powercolor HD5850 PCS+ 1GB, 1TB WD BLACK, .64TB WD Blue, Lian-Li PC-P50B (silenced), Scythe ESI Juli@, Gilmore Headamp, Sennheiser HD580, NEC 2090UXi-BK, HP LP2065, Wacom Graphire4, Logitech G15, Logitech G5...etc, Win XP Pro
    mobile:
    Lenovo Thinkpad R61 14", C2D T7250, 2GB RAM, GMA X3100, .5TB WD Blue, Echo Indigo PCMCIA, Sennheiser PX100, Ubuntu 9.10

CUT ME AND I'D BLEED IMPERIAL BLUE...

Standardní

deekay, ocividne zmanipulovany byl
    iMP-550 stoji 6K, 8700 nestal NIKDY ani pri uvedeni na trh....
    nevim co je tak spatnyho na nefunkcnosti bez DO, nevim co za blazna by to bez nej chtelo pouzivat muj slimak jde ovladat i bez DO a nikdy sem to nepouzil... a to sem ho uz mel pripojeny na ruzny aparatury pri ruznych prilezitostech

je mi k smichu ze panasonicu vytykaji jednoradkovy displej na DO, kdyz 511ka ma sice vic radku, ale nezobrazuje ID3 tagy, ma blbe resenou ergonomii a neni podsvetleny...

o tom panasonicu moc nevim a vubec se mi ted nechce nic o nem cist, to snad doplni Anduril
    Photoblog | Kapela

Senior Member VIP Avatar uživatele DeeKay
    Vliv
    317

Standardní

jak sem nakoupil tak prodavam, upozornoval sem predem tak nevim proc skaces
    Proste iRiver fanda

No k ty cene - na www.iriver.cz tedka za 7490Kc

Co se tyka jednoho radku u panasonicu - ten panasonic ma totiz jen display na DO a ne na vlastnim pristroji takze snad proto....

Mimochddem celkem by me zajimalo ci vnitrnosti (laser atd) pouziva iRiver....
    Protoze po zkusenosti s CD autoradiama od Panasonicu nevim jestli bych si od nich CD player koupil.
    wrxtation: Intel Q9550@3.6G, Noctua UH-12P, 4GB OCZ LV RAM, Gigabyte EP45-UD3P, Powercolor HD5850 PCS+ 1GB, 1TB WD BLACK, .64TB WD Blue, Lian-Li PC-P50B (silenced), Scythe ESI Juli@, Gilmore Headamp, Sennheiser HD580, NEC 2090UXi-BK, HP LP2065, Wacom Graphire4, Logitech G15, Logitech G5...etc, Win XP Pro
    mobile:
    Lenovo Thinkpad R61 14", C2D T7250, 2GB RAM, GMA X3100, .5TB WD Blue, Echo Indigo PCMCIA, Sennheiser PX100, Ubuntu 9.10

CUT ME AND I'D BLEED IMPERIAL BLUE...

Věk
    45
    Vliv
    0

Standardní

Citace Původně odeslal DeeKay
    jak sem nakoupil tak prodavam, upozornoval sem predem tak nevim proc skaces
    Proste iRiver fanda

No k ty cene - na www.iriver.cz tedka za 7490Kc

Co se tyka jednoho radku u panasonicu - ten panasonic ma totiz jen display na DO a ne na vlastnim pristroji takze snad proto....

Mimochddem celkem by me zajimalo ci vnitrnosti (laser atd) pouziva iRiver....
    Protoze po zkusenosti s CD autoradiama od Panasonicu nevim jestli bych si od nich CD player koupil.
    jo tam jsou dobry ceny . treba SlimX 400 tam maji za 6190kc a koupis ho v pohode pod 5000kc

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. FAQ DvD to DivX
    Založil AjsTi v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 186
    Poslední příspěvek: 04.01.2010, 20:56
  2. CD/DVD MP3 player (přehrávač)
    Založil Harry v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 25.03.2005, 18:47
  3. Jaký koupit přehrávač na 8cm CD??
    Založil lmarky v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 7